Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βοιωτία και Εύβοια

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (05-08-2016) σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά επτά (7) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση δύο 25χρονοι και στη δεύτερη περίπτωση ένας 35χρονος και μία 29χρονη, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το πρωί στη Χαλκίδα, μία 57χρονη ημεδαπή, στη κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (30) δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, ένας 21χρονος αλλοδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Σχηματάρι Βοιωτίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ