Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ακατάλληλο για πόση το νερό στα Βάγια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ
   Ως που θα φθάσει η εγκληματική πλέον ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής;
Μετά τα πλείστα  προβλήματα Ύδρευσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Βαγίων έρχεται να προστεθεί και αυτό της καταλληλότητας του νερού.
Με μετρήσεις που έγιναν κατά παραγγελία του Δήμου για την διαπίστωση της καταλληλότητας το Εργαστήριο Υγιεινής του Ιατρικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Πατρών στις 21 Μαρτίου 2016, βρέθηκε το νερό ακατάλληλο για πόση λόγο ύπαρξης παθογόνου μικροβιακού φορτίου και σε πολύ αυξημένες ποσότητες.
Γιατί η Δημοτική αρχή για λόγους προστασίας της Υγείας των κατοίκων δεν τους έχει ενημερώσει για αυτές τις μετρήσεις παρότι έχουν περάσει 5 μήνες από την έκδοση των αποτελεσμάτων της δειγματοληψίας;
 Έχουν ληφθεί μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος όπως συνέστησε και το Εργαστήριο της Υγιεινής,  προκειμένου η απολύμανση να είναι αποτελεσματική; Έγινε έκτοτε επανέλεγχος όπως επίσης συνέστησε;
Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και με την Υγεία των πολιτών δεν πρέπει να παίζουμε. Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή επιδεικνυει όλη της την αδιαφορία. Το Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα καλεί τους κατοίκους των Βαγίων άμεσα να αντιδράσουν. Παράλληλα ζητούμε επείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβούλιου για ενημέρωση και αντιμετώπιση του θέματος.
ΘΗΒΑ         8/8/2016
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ
ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

6 σχόλια:

  1. ΚΟΡΔΑΤΖΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ? ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που σε πείραξε περισσότερο είναι ότι ο Κόρδατζης δεν πήγε στον εισαγγελέα; Εσύ που το διαβάζεις τι κάνεις; Πήγες; Μόνο ανάθεση ξέρουμε να κάνουμε στους άλλους;
    Άσε που ο εισαγγελέας θα έπρεπε να παρέμβει αυτεπάγγελτα.
    Επίσης, δεν είδα να σχολιάσεις την μη αντίδραση Δήμου και των άλλων παρατάξεων. Μεροληπτείς, ανώνυμε 1, μεροληπτείς.
    Μπράβο Γιάννη που, παρ΄όλο δεν έχεις μεγάλη δύναμη στο συμβούλιο αναδεικνύεις θέματα. Συνέχισε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά πρέπει να γίνει αυτεπάγγελτη επέμβαση από πλευράς της δικαιοσύνης και να συλληφθούν οι υπεύθυνοι , πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης κλπ , αν η καταγγελία είναι αληθής , που πιστεύω πως είναι , δεν μας έχει συνηθίσει σε ψέματα ο Γ. Κόρδατζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλα απαραδεκτο...να δω ποσο καιρο ακομα θα τραβηξει αυτη η ιστορια με το νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι δεν εχει απαντησει ακομα ο δημαρχος για ενα τοσο σοβαρο θεμα τι γινεται δημαρχε πινουν τα παιδια μας ακαταληλο νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί φίλοι Βαγαίοι διαμαρτύρεστε για την αδιαφορία του κου δημάρχου;
    Μολονότι γνωρίζατε οτι νοιάζεται μόνο για τα έργα βιτρίνας της Θήβας κι εμάς τους υπόλοιπους μας έχει γραμμένους, στις δημοτικές εκλογές, η δημοτική σας ενότητα του έδωσε από τα μεγαλύτερα ποσοστά, και την πληρώνουμε όλοι την νύφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ