Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

'Ετσι θα γίνει η νέα πλατεία της Αλιάρτου



Μεγάλη ανυπομονησία διακατέχει όλους σχεδόν τους Aλιαρτινούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε,για να δουν την νέα εικόνα της πλατείας Αλιάρτου,όπως θα διαμορφωθεί, μετά απο τις εργασίες που γίνονται στον περιφραγμένο χώρο.
Πρόκειται για την διαμόρφωση της κεντρικής  πλατείας της Αλιάρτου,μια μεγάλη  παρέμβαση που γίνεται  σε έκταση 2,5 στρεμμάτων,καθιστώντας την πιο λειτουργική και προσβάσιμη, με σύγχρονη αισθητική, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες των κατοίκων ως χώρος κοινωνικής επαφής και αναψυχής.
Είνα   ένα από τα σημαντικά έργα που γίνονται στην Αλίαρτο  προϋπολογισμού 180.000χιλ ευρώ, που θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή  και θα συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση του κέντρου της πόλης.

Σύμφωνα  με πληροφορίες μας  θα λειτουργήσει και ένα Cafe το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα στη νέα πλατεία.
Πρόκειται για μια φιλόδοξη  ιδέα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων που πιστεύουμε ότι θα γίνει πραγματικότητα.
 Στο χώρο της νέας πλατείας θα κατασκευαστεί και  υπαίθρια σκακιέρα,  ένα μεγάλο δώρο για όλους εκείνους που λατρεύουν το σκάκι.

 Σίγουρα σε κάθε περίπτωση εκείνο που θα είναι το σημείο αναφοράς  για όλους τους Αλιαρτινούς θα είναι η νέα   πλατεία,η οποία αναμένεται να παραδοθεί στο  τέλος του 2016
Αναμένουμε με ανυπομονησία και μεγάλο ενδιαφέρον…

 Δείτε την τελική της μορφή στο σχέδιο ανάπλασης που ακολουθεί.



3 σχόλια:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ