Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Αλήτες, κλέφτες άφησαν πέντε χωριά του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων χωρίς νερό-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


“Μόνο μια λέξη μπορεί να πει κανείς για την πράξη των ασυνείδητων δραστών: Ντροπή! Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας πράξης που εμφανίζει σοβαρά συμπτώματα εκφυλισμού της κοινωνίας.
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους πως μπορεί κάποιοι να κλέβουν αντικείμενα αφήνοντας χωρίς νερό τη Δ.Ε. Θεσπιέων του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων και συγκεκριμένα τα χωριά  Μαυρομμάτι,Θεσπιές,Λεοντάρι,Άσκρη και Νεοχώρι.
Δυστυχώς ασυνείδητοι κλέφτες δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στο αντλιοστάσιο στο Κεφαλάρι Μαυρομματίου,αφαιρώντας  μετασχημαστιστές της ΔΕΗ και καταστρέφοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
Η καταστροφική μανία των κλεφτών ήταν τόση που διέλυσαν στην κυριολεξία την όλη εγκατάσταση με συνέπεια να προκληθεί μεγάλη οικονομική ζημιά τόσο στη ΔΕΗ, όσο και στο Δήμο προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Η αποκατάσταση της υδροδότησης απο τις μεγάλες καταστροφές στο αντλιοστάσιο  αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά απο δύο ημέρες. Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ. Ντασιώτης, βρίσκεται απο το πρωί στο σημείο συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.Αραπίτσα και Μαλέση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
Προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Ασφάλεια Λιβαδειάς.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ