Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

e-shop από τη Φλόγα για τα παιδιά με καρκίνο


Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια


Ανοίξαμε ηλεκτρονικό κατάστημα και σας περιμένουμε!
http://eshop.floga.org.gr/
Η Φλόγα, πάντα δίπλα στα παιδιά με καρκίνο, προσπαθεί να συνεχίσει το έργο της μέσα από τις δύσκολες σημερινές συγκυρίες και την κρίση που αντιμετωπίζει η δημόσια υγεία και η χώρα μας γενικότερα.
Πρώτος και βασικός στόχος της Φλόγας η ίδια η ίαση των παιδιών και στα πλαίσια αυτά επικεντρώνουμε πλέον όλες τις προσπάθειες μας.
Ιατρικός διαγνωστικός και θεραπευτικός εξοπλισμός, χρηματοδότηση πρόσληψης ιατρών στα δύο Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, είναι επί του παρόντος πρωταρχικός στόχος της Φλόγας, προκειμένου να κερδίσουμε αυτή την ίδια τη ζωή των παιδιών μας.
Στα πλαίσια αυτά, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΦΛΟΓΑΣ, http://eshop.floga.org.gr/, προκειμένου να διαθέτουμε είδη καθημερινής χρήσης, κατασκευές και προσφορές των παιδιών, των γονιών καθώς και εθελοντών της Φλόγας.
Δεδομένου ότι η Φλόγα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις χορηγίες ιδιωτών φίλων και φορέων, θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη στήριξη σας θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσφορά μας στα παιδιά.
Εσείς μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας αγοράζοντας τα είδη μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Σας ευχαριστούμε

Αιγίου 6-8, Γουδή
Τηλ: 2107485000 Φαξ: 2107772421
Email :floga@floga.org.gr
www.floga.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ