Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Κακοκαιρία: Ανασύρθηκε νεκρός ο 33χρονος στη Ζάκυνθο-Βίντεο,φωτο




Τραγικός ήταν ο επίλογος στις προσπάθειες εντοπισμού του 33χρονου άνδραυ που αγνοούνταν στη Ζάκυνθο. Το απόγευμα ανασύρθηκε νεκρός από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ζουπάνο τον οποίο η οικογένεια και οι οικείοι του αναζητούσαν από το βράδυ του Σαββάτου.

Ο νεαρός άνδρας παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή στη Ζάκυνθο. Ανασύρθηκε νεκρός σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της εξαφάνισής του. Για πολλές ώρες η Πυροσβεστική και οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ, όπως και η αστυνομία, αναζητούσαν τον 33χρονο άνδρα. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου. Ο νεαρός άντρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου.

Η οικογένειά του ανησύχησε και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία, που ξεκίνησε τις έρευνες.


Απεγκλωβίστηκε οικογένεια

Στην περιοχή των Αμπελόκηπων, η πυροσβεστική απεγκλώβισε οικογένεια, που είχε αποκλειστεί στο σπίτι της με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο νησί, τόσο στην πόλη της Ζακύνθου, όσο και στα χωριά Πηγαδάκια, Σκουλικάδο, Τσιλιβή. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Η κατάσταση έχει γίνει ακόμη χειρότερη, εξαιτίας των βουνών από σκουπίδια που υπάρχουν στους δρόμους. 

Η επαρχιακή οδός Ζακύνθου - Κερίου έκλεισε, στο ύψος των Αμπελοκήπων, ενώ έγιναν κατολισθήσεις στο Βασιλικό και το Γερακαρίο. Ακόμη, αγροτικές καλλιέργειες καταστράφηκαν στο χωριό Κυψέλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ