Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Mετωπική με ένα νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες έξω απο την Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






Τραγωδία σήμερα το πρωί στο δρόμο  Θήβας -Λιβαδειάς, λίγο πριν τη διασταύρωση της Αεροπορίας,έξω απο την Αλίαρτο, καθώς μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων ανασύρθηκε νεκρός ο συνοδηγός του ενός αυτοκινήτου, ηλικίας  81 ετών.
Τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν προς αντίθετη κατεύθυνση, συγκρούστηκαν μετωπικά και κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς,η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα   να τραυματισθεί θανάσιμα ο 81χρονος απο τις Πλαταιές Θηβών.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, του permisospress  σοβαρά τραυματισμένοι,είναι οι οδηγοί των αυτοκινήτων 37 και 40 χρονών,οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς.
Όπως ήταν λογικό από το τροχαίο προκλήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα, το οποίο ρυθμίστηκε από τους άνδρες της Τροχαίας Λιβαδειάς που έφτασαν στο σημείο.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Βοιωτία                                           

Σήμερα (15-11-2016) νωρίς το πρωί, στην 23,500η χ/θ της παλαιάς εθνικής οδού Θηβών – Λιβαδειάς στη Βοιωτία, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 42χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε επίσης ένας 82χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 82χρονου και τον τραυματισμό των δύο οδηγών των οχημάτων.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.




 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ