Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Τι έγινε στην 1η Λευκή Νύχτα της Θήβας (βίντεο-φωτογραφίες)

Η πόλη φωτίστηκε, στολίστηκε και γιόρτασε, ενώ τα καταστήματα είχαν φορέσει τα "καλά τους" με μπαλόνια και ανανεωμένες βιτρίνες.
Ο καιρός  δεν ήταν σύμμαχος, ήταν όμως ο κόσμος που αναγνώρισε την προσπάθεια των διοργανωτών και συμμετείχε στη πρώτη  Λευκή Νύχτα της  Θήβας.
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών,  o Εμπορικός Σύλλογος Θηβών συνεργάστηκαν και με τη συνδρομή της Π.Ε.Βοιωτίας του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και του Δήμου Θηβαίων,επιχείρησαν να προσδώσουν μία ανάσα αισιοδοξίας στην τοπική αγορά.
Το κίνητρο στους καταναλωτές δόθηκε, τόσο με την τέλεση εκδηλώσεων όσο και με την παροχή προσφορών (λιγοστών)  καταστημάτων και οι πολίτες έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη διπλή ευκαιρία.
Οι επιχειρήσεις που δούλεψαν ικανοποιητικά, ήταν τα καταστήματα εστίασης, γρήγορου φαγητού, τα μπαρ, τα περίπτερα και τα ντελίβερι. Στα καφέ και στα ψητοπωλεία, η ροή των πελατών ήταν συνεχής, κυρίως απο τη νεολαία.
Η συναυλία που έγινε στην κεντρική πλατεία της Θήβας από τους "Ιμάμ Μπαιλντί"ξεσήκωσε το νεανικό κοινό.
Πέρα από όλα αυτά όμως το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι όλος ο κόσμος ήταν χαρούμενος και χαμογελαστός  και σίγουρα ήταν μια καλή αφορμή για διασκέδαση.
Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ