Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - Λ.Τ. ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. Χ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η Ελληνική Σημαία του Πανεπιστημιακού Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής  Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λιβαδειά , που υπεστάλη πριν τρία χρόνια σηματοδοτώντας την παύση της λειτουργίας του Τμήματος, κυματίζει από σήμερα περήφανα στον ιστό του Γυμνασίου-Λυκειακών τάξεων Κυριακίου.
Με τον αγέρωχο και αέναο κυματισμό της μηνύει προς κάθε κατεύθυνση, από το ορεινό και δυσπρόσιτο Κυριάκι, πως η πεμπτουσία της εκπαιδευτικής πράξης δεν ακυρώνεται ούτε ματαιώνεται με διοικητικές αποφάσεις. Πως η παιδεία και η εκπαίδευση κάθε ελληνόπουλου, σε οποιαδήποτε γωνιά της ελληνικής γης,  δεν εκχωρείται  ούτε  "υποστέλλεται" !
Την Σημαία χάρισε στο Γυμνάσιο - Λυκειακές Τάξεις Κυριακίου ο κ. Χαράλαμπος (Άκης) Μπότσαρης, Πρόεδρος του τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, κατά την επίσκεψή του (12-12-2016) στο Σχολείο μας, όπου και παρουσίασε  στους μαθητές μας την καινοτόμο, επιστημονική του έρευνα με θέμα: «Μετά το Λύκειο τι ;»
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΘΕΡΜΑ τον Πανεπιστημιακό Δάσκαλοκ.Χαράλαμπο(Άκη) Μπότσαρη για την ανεκτίμητης συναισθηματικής, πνευματικής και ηθικής αξίας, εμβληματική δωρεά του.
•      Οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκειακών Τάξεων Κυριακίου
•      Οι Γονείς
•      Ο Σύλλογος Διδασκόντων
•      Η Διευθύντρια
Λάμπρου Μαρία
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ