Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Το Νεοχώρι Άναψε για πρώτη φορά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με αρκετό κόσμο το άναμμα του πρώτου Χριστουγεννιάτικου  Δέντρου στο Νεοχώρι!!!
Λίγα λεπτά μετά τις 06:00 το απόγευμα του Σαββάτου σε μία ζεστή εκδήλωση, άναψε και στο Νεοχώρι το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία του χωριού.
 Από τις 05:00 έφθαναν στην πλατεία γονείς και παιδιά, αφού η μουσική από τα μεγάφωνα της Δημοτικής Κοινότητας Νεοχωρίου έπαιζε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ο Άι Βασίλης γέμιζε με χαμόγελα ιδιαίτερα τους μικρούς φίλους.

Στην έναρξη της εκδήλωσης,η Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου κ.α. Όλγα Βαλμά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη,τον αντιδήμαρχο,τον πρόεδρο της Τ.Κ.Νεοχωρίου,τους συνεργάτες της στον Σύλλογο,  καθώς και τον κόσμο που ειναι δίπλα στον Σύλλογο, έτσι ώστε να πραγματοποιούνται τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις και ευχήθηκε σε ολους Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές .
Χαιρετισμό  απηύθυνε και ο Δήμαρχος  που ευχήθηκε με τη σειρά του Χρόνια Πολλά στους δημότες και να έχουνε μια νέα χρονιά ελπιδοφόρα με υγεία.
Γλυκίσματα και δώρα προσφέρθηκαν στα μικρά παιδιά που δεν άφηναν τον Άγιο Βασίλη από την αγκαλιά τους!
Ακολούθησε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους απο τον Σύλλογο Γυναικών στο καφέ του χωριού.
Δώρα δεν κάνει μόνο ο ΄Αι Βασίλης στα παιδιά...
Όπως προαναφέραμε, παρών ήταν και ο δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ. Ντασιώτης ο οποίος μετά σύντομο χαιρετισμό και ευχές, κάλεσε τα παιδιά κοντά του και "έβγαλε απο το σακούλι του" μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά δώρο στα παιδάκια του Νεοχωρίου,η οποία θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2017.Όπως ήταν φυσικό τα παιδιά ξετρελάθηκαν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
 Εμείς να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία στο νέο Δ.Σ. Γυναικών Νεοχωρίου με πολλές εκδηλώσεις,Καλές Γιορτές και του χρόνου!!!



Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ