Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων του Κόκκινου στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ράπισμα στο αντισυνταγματικό τόξο: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων του Κόκκινου στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Μετά από συντονισμένη δράση της Χρυσής Αυγής σε Βοιωτία και Φθιώτιδα, οι εκπρόσωποι του παλαικομματισμού και του αισχρού πολιτικαντισμού υπέστησαν πανωλεθρία όταν βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση μετά από πρωτοβουλία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, να έρθουν αντιμέτωποι στο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας με τους κατοίκους της κοινότητας Κόκκινο Βοιωτίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Κόκκινου αντιδρά στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε απόσταση αναπνοής από την κοινότητά τους, αίτημα το οποίο συμμερίζονται (με συγκέντρωση υπογραφών) οι 700 από τους 800 κατοίκους του χωριού! Το δίκαιο αίτημα των κατοίκων έτυχε της πολιτικάντικης εκμετάλλευσης των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, οι οποίοι μοίρασαν κάλπικες υποσχέσεις και ανέξοδες και ανούσιες δηλώσεις συμπαράστασης. Μέχρι που η επιτροπή κατοίκων του Κόκκινου ζήτησε τη συνδρομή της Χρυσής Αυγής και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ανταποκρίθηκε άμεσα και καταλυτικά στην έκκλησή τους.

Κατόπιν συνάντησης της επιτροπής με τον βουλευτή Βοιωτίας του Κινήματος Ευάγγελο Καρακώστα και σε συνεννόηση με τους περιφερειακούς συμβούλους της «Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά» Απόστολο Γκλέτσο και Θεόδωρο Πάνο, κρίθηκε ως επιτακτική η ανάγκη η φωνή των κατοίκων να ακουστεί εντός του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή οι αρμόδιοι απέφευγαν κάθε συνάντηση μαζί τους.

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου λοιπόν, μέλη της επιτροπής αγώνα του Κόκκινου μαζί με τους συναγωνιστές Γκλέτσο, Πάνο και Καρακώστα, παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στη Λαμία, μεταφέροντας το αίτημα των κατοίκων και ζητώντας να τους δοθεί ο λόγος ώστε να εκθέσουν τις θέσεις τους, όπερ και εγένετο.

Στο άκουσμα του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας για να μην προχωρήσει το έργο, ο περιφερειάρχης Στερεάς, η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας και ο εκπρόσωπος της παράταξης που στηρίχτηκε από το Σύριζα, μέμφθηκαν τους κατοίκους διότι «πολιτικοποίησαν την αντίδρασή τους»! Τα μέλη της επιτροπής σημείωσαν πως είχαν προηγουμένως ζητήσει συναντήσεις τις οποίες οι αρμόδιοι αρνήθηκαν, ενώ είναι ενδεικτική της κοροϊδίας η στάση του Σύριζα, με τη Ν.Ε. Βοιωτίας να δηλώνει υποκριτικά την υποστήριξή της στους κατοίκους την ίδια ώρα κατά την οποία ο επικεφαλής της παράταξής του στο περιφερειακό συμβούλιο τάχθηκε κατά των κατοίκων και υπέρ της συνέχισης του έργου, δηλώνοντας με θράσος πως οι κάτοικοι δεν έπρεπε να απευθυνθούν στην παράταξη της Χρυσής Αυγής αλλά απευθείας στο περιφερειακό συμβούλιο, θέση που προκάλεσε τα γέλια των μελών της επιτροπής των κατοίκων!

Η επιτροπή αγώνα Κόκκινου, ευχαρίστησε θερμά τη Χρυσή Αυγή για την ουσιώδη παρέμβασή της υπέρ του αιτήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της κοινότητας, τονίζοντας με έμφαση πως απεδείχθη η υποκρισία όλων των υπολοίπων κομμάτων τα οποία δεν σέβονται την δημοκρατικά εκπεφρασμένη θέση τους επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ