Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Βραβεύει ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων τους νέους φοιτητές δημότες του


  Ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων,τιμά και βραβεύει τους μαθητές- δημότες του, που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του Σχολικού έτους 2015-2016.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρονται τα εξής:                           

«Γιορτή της Εκπαίδευσης»

  Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων για έκτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί τη «Γιορτή της Εκπαίδευσης», κατά την οποία βραβεύει τους πρωτοετείς φοιτητές, που αποφοίτησαν από τα σχολεία του.

Είναι οφειλόμενο χρέος προς τους νέους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και αξίζουν την επιβράβευση, προς την οικογένειά τους, που τους συμπαραστάθηκε, αλλά και προς τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που τους δίδαξαν.

Ταυτόχρονα στην ίδια τελετή τιμούνται εκπαιδευτικοί και των δύο βαθμίδων, που υπηρέτησαν στα σχολεία μας για την προσφορά τους σε αυτά και ευδοκίμως ολοκλήρωσαν τη θητεία τους.

Φέτος για πρώτη φορά βραβεύουμε και δίνουμε τις βεβαιώσεις σε όσους συμμετείχαν στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου του Δήμου μας.

Προσκαλείστε να παραβρεθείτε στη φετινή τελετή που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κεντρική πλατεία), την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6.00 μμ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ