Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Στο …πόδι από τα χαράματα o Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων-ΒΙΝΤΕΟ

O Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων  και οι αρμόδιες υπηρεσίες του, με ουσιαστική δουλειά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.
 Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου, όταν άρχισαν να εκδηλώνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα, βρισκόταν στο …πόδι όλος ο μηχανισμός του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, ενώ στήθηκαν επτά επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ασθενών και νεφροπαθών για Νοσοκομεία.
Η μάχη του Δήμου κατά του χιονιά, με τον Δήμαρχο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ξεκίνησε απο την πιο δύσκολη κοινότητα, την Ευαγγελίστρια όπου το χιόνι ξεπερνούσε το ένα μέτρο,με τα μηχανήματα να το απομακρύνουν  απο το οδόστρωμα, ενω αλατιέρα έριχνε συνεχώς αλάτι για να κρατηθεί ο δρόμος ανοικτός.
Παράλληλα, άλλα εκχιονιστικά  μηχανήματα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ.Μαλέση,καθάρισαν τους κεντρικούς δρόμους στη Δημοτική Ενότητα Θεσπιών και στρώθηκαν με αλάτι.  
Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον  κ.Μαλέση,επισκέφθηκε όλες  τις Τοπικές Κοινότητες, προκειμένου να ελέγξει προσωπικά την κατάσταση.
 Τα συνεργεία του Δήμου δούλευαν απο χθές και για δεύτερη ημέρα κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τον χιονιά  και να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι.
Αξίζουν συγχαρητήρια οι υπηρεσίες μας και οι εργαζόμενοι  που βρέθηκαν απο την πρώτη στιγμή στη μάχη κατά του χιονιά, δήλωσε στην κάμερα του Permisospress ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης.

Αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο στον Δήμο για την ετοιμότητά του και για την ψύχραιμη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ