Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος στο Συνεδριακό Αλιάρτου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΟΙΚΤΟ -ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ-    ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ<<ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ>>

                       

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου θα μιλήσει ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος με θέμα: <<Η προοπτική της Ελλάδας μέσα από την πορεία της ελληνικής οικονομίας>>.
Επίσης ομιλητής στην εκδήλωση,με το ίδιο θέμα,θα είναι ο κ.Σωτήρης Θεοδωρόπουλος,καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.


    Νικόλαος Κόλλιας
    Γιώργος Ντασιώτης         Πρόεδρος της Εταιρείας   
Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων            Βοιωτικών Μελετών


Πληροφορίες:Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων κα.Τσιώλη Σταυρούλα 6976728560
    ¨Το Κοινόν των Βοιωτών¨κ.Καρβούνης Οδυσσέας 6984316411
                        Βιβλιοθήκη Λεονταρίου κα.Γρύλλια 2262065463
Διαβάστε Περισσότερα »

Κάλεσμα πολιτών στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου Θηβαίων για την Μονάδα Επεξεργασίας (σύμμεικτων) Απορριμμάτων

Καλούμε τους πολίτες να παρευρεθούν σήμερα στις 18:30 στα Βάγια, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θήβας, για να αποτραπεί η ψήφιση του εν λόγω σχεδίου που προωθεί την συγκεντρωτική Μονάδα σύμμεικτων απορριμμάτων, αντί της αποκεντρωμένης διαχείρισης με διαλογή στην πηγή.

Το ΕΣΔΑ (Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων) που εγκρίθηκε με την Πράξη 49 της 15-12-2015 του Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 174-τεύχος Α (15-12-2015), περιλαμβάνει Παράρτημα-Συνοπτικό Οδηγό για τα "Τοπικά Δημοτικά Σχέδια Αποκεντρωμένης Διαχείρισης με έμφαση στην Διαλογή στην Πηγή".
Το Προτεινόμενο Σχέδιο (που δεν ανήρτησε καν στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Θηβαίων), συναρτά την ισχύ του και την εφαρμογή του με την Συγκεντρωτική Μονάδα Επεξεργασίας (σύμμεικτων) Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Θήβας, που επιδιώκει να υλοποιήσει πάση θυσία η κλειστή ομάδα, γύρω από την πρώην ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ, ερήμην πολιτών και τοπικής κοινωνίας.
Η αντίφαση και η σύγχυση είναι κάτι παραπάνω από ορατή. Η συγκεντρωτική Μονάδα σύμμεικτων απορριμμάτων που προωθούν, υψηλού κόστους κατασκευής και λειτουργίας, με πρωτογενή στόχο την παραγωγή ενέργειας από σύμμεικτα σκουπίδια έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ΕΣΔΑ, που επιδιώκει με ιεράρχηση (ανάκτηση ενέργειας σε συμπληρωματικό ρόλο, όταν έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια άλλου είδους ανάκτησης, δηλ. επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση, κομποστοποίηση κλπ), τη μείωση των απορριμμάτων με συγκεκριμένους στόχους (χοντρικά 50% έως το 2020), μέσω προγραμμάτων διαλογής στην πηγή και την δημιουργία μονάδων μικρής κλίμακας με βάση την αρχή της εγγύτητας.
Δεν είναι επιτρεπτό να επιβάλλουν κάποιοι τις επιδιώξεις τους υπέρ των εργολαβικών συμφερόντων, υποχρεώνοντας την πόλη και τους πολίτες σε τεράστια περιβαλλοντική και οικονομική επιβάρυνση.

Καλούμε τους πολίτες να παρευρεθούν σήμερα στις 18:30 στα Βάγια, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θήβας, για να αποτραπεί η ψήφιση του εν λόγω σχεδίου που προωθεί την συγκεντρωτική Μονάδα σύμμεικτων απορριμμάτων, αντί της αποκεντρωμένης διαχείρισης με διαλογή στην πηγή.

Θανάσης Σκούμας 26-2-2016

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν Αρχαιρεσίες στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς την Τετάρτη
24 Φεβρουαρίου 2016. Ψήφισαν 73 Αντιπρόσωποι.
Έλαβαν:
1.  Συνδυασμός  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ   
        ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»  42    ψήφους και  εκλέγει για το
         Δ.Σ.  6  έδρες.
2.   Συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» Ε.Κ.Ε
        14 ψήφους και εκλέγει για  το Δ.Σ. 2  έδρες.
3.  Συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»ΕΣΚ-ΠΑΜΕ
      11 ψήφους και εκλέγει για  το Δ.Σ. 2  έδρες.
4.   Συνδυασμός  «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»  6 ψήφους και εκλέγει για το Δ.Σ.    
          1  έδρα.
Τα ονόματα των συναδέλφων που εκλέχτηκαν κατά σειρά πλειοψηφίας, ανά
Συνδυασμό  είναι :
- Συνδυασμός  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ   
        ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Εκλέγονται οι συνάδελφοι: 1.ΣΤΑΘΑΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ  (39 ψήφοι), 2. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( 35 ψήφοι ), 3.ΑΓΓΕΛΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (34 ψήφοι),
4.ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ (29 ψήφοι),
5.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (28 ψήφοι), 6. ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  (27 ψήφοι)
- Συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» Ε.Κ.Ε
Εκλέγονται οι συνάδελφοι: 1.ΕΥΘΥΜΙΟΥ  ΗΛΙΑΣ (13 ψήφοι) ,
2.ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ    (13 ψήφοι)
- Συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»ΕΣΚ-ΠΑΜΕ
Εκλέγονται οι συνάδελφοι: 1.ΠΕΛΕΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ (11 ψήφοι, 2. ΤΑΤΣΗ        ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ( 9 ψήφοι)
- Συνδυασμός  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ                   
Εκλέγεται ο συνάδελφος  ΚΟΡΔΑΤΟΣ  ΦΩΤΙΟΣ (6 ψήφοι)   

Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:Τον απείλησαν με μαχαίρι και τον λήστεψαν

Συνελήφθησαν άμεσα δύο υπήκοοι Πακιστάν, για διάπραξη ληστείας σε βάρος ομοεθνούς τους στη Θήβα


 Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (25-02-2016) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 36 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας σε βάρος ομοεθνούς τους.

Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι δύο συλληφθέντες διέμεναν παράνομα στην χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.

Ειδικότερα χθες βραδινές ώρες, 35χρονος υπήκοος Πακιστάν μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και κατήγγειλε ότι νωρίτερα χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Θήβας, δύο άγνωστοι δράστες τον προσέγγισαν και με την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν. Ακολούθως με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του.

Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και την διενέργεια επιστάμενων αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν οι δύο δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.




Διαβάστε Περισσότερα »

Κουκουλοφόροι με μαχαίρια λήστεψαν 45χρονη στη Μαλεσίνα

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε βάρος ημεδαπής στην οικία της, στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας


Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (25-02-2016) αργά το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε οικία στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας και με την απειλή μαχαιριών που έφεραν οι δύο εξ αυτών, ακινητοποίησαν και δέσμευσαν μία 45χρονη ημεδαπή.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων στον σμηναγό Επαμεινώνδα Παπαδημητρίου





Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Θηβαίο Σμηναγό Επαμεινώνδα Παπαδημητρίου του Κωνσταντίνου, ο οποίος έλαβε μία σπουδαία διάκριση για την Πολεμική μας Αεροπορία σε άσκηση του ΝΑΤΟ στην Ισπανία, όπου κατά την αξιολόγηση κατέλαβε τη 2η θέση,  κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαιτέρως τους Θηβαίους συμπολίτες του.

Η 343 Μοίρα της 115 Πτέρυγας Μάχης/Αεροπορική Βάση Σούδας, στην οποία υπηρετεί ο σμηναγός Επαμεινώνδας Παπαδημητρίου, συμμετείχε στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2016 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση  Llanos, στο Albacete της Ισπανίας. Για το σκοπό αυτό, μεταστάθμευσαν από την 115ΠΜ τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 Block 52+ και ανάλογο προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης,  η 343 Μοίρα ανέλαβε αποστολές προστασίας μικτών σχηματισμών (COMAO), καθώς και αποστολές καταστολής της εχθρικής αεράμυνας (SΕΑD), με σκοπό τη συνεργασία – συνεκπαίδευση του συνόλου του προσωπικού στην εκτέλεση αυτού του είδους των αποστολών, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις διαδικασίες του ΝΑΤΟ.
Ο Σμηναγός Επαμεινώνδας Παπαδημητρίου, κατά την αξιολόγηση κατέκτησε τη 2η θέση διάκριση, η οποία είναι αποτέλεσμα των κόπων του αλλά κυρίως της ικανότητάς του, συμμετέχοντας έτσι στο αξιόμαχο της Πολεμικής μας Αεροπορίας και στο υψηλό επίπεδο του εθνικού μας αμυντικού συστήματος.

Λίγα λόγια για τον Σμηναγό  (Ι) Επαμεινώνδα Παπαδημητρίου:

Ο Θηβαίος Σμηναγός (Ι) Επαμεινώνδας Παπαδημητρίου είναι Αφηγητής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "ΖΕΥΣ".
Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2003. Το 2010, τοποθετήθηκε στην 111ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block 50, ενώ το 2010 στην 343 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 1000 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 700 είναι σε αεροσκάφη F-16.




Διαβάστε Περισσότερα »

Έκτακτη εισφορά μόνο για συνταξιούχους – Ποιες συντάξεις μπαίνουν στο στόχαστρο

Οριστική είναι πλέον η περικοπή στις συντάξεις μέσα από το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ενώ στο τραπέζι βρίσκεται ακόμη και η επιβολή νέας έκτακτης εισφοράς για τους σημερινούς συνταξιούχους με συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ.

Όπως δήλωσε ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, βρισκόμαστε κοντά με τους Ευρωπαίους όσον αφορά το Ασφαλιστικό, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά με ορισμένες παραμετρικές αλλαγές θα υπάρξει. Σε αυτές τις αλλαγές ανέφερε ως ενδεχόμενα, μεταξύ άλλων, περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και μείωση του ανώτατου πλαφόν για κύρια σύνταξη (σήμερα 2.700 ευρώ) και για πολλαπλές συντάξεις (σήμερα 3.000 ευρώ) αναφέρει δημοσίευμα των Νέων.

Το πακέτο των σεναρίων προβλέπει τα εξής:

1. Μείωση υφιστάμενων κύριων συντάξεων πάνω από 1.300 ευρώ ή άνω των 1.000 ευρώ. Στο τραπέζι βρίσκεται και η επιβολή νέας έκτακτης εισφοράς για συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ.
2. Μείωση του ανώτατου πλαφόν της κύριας σύνταξης από το 2.772 στα 2.200 ευρώ
3. Εισοδηματικά κριτήρια στην καταβολή της εθνικής σύνταξης
4. Μείωση της εθνικής σύνταξης των 384 ευρώ για όσους συνταξιοδοτούνται με λιγότερα από 20 έτη ασφάλισης. Η μείωση θα είναι κλιμακωτή από το 15ο-19ο έτος και θα λαμβάνεται ολόκληρη με τη συμπλήρωση του 20ου έτους ασφάλισης
5. Μειώσεις στις επικουρικές οι οποίες θα κυμανθούν στο 7%
6. Μειώσεις στο μέρισμα που χορηγεί το Μετοχικό Ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων σε περίπου 280.000 δικαιούχους.
7. Μειώσεις έως και 15% στο εφάπαξ του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ και του ιδιωτικού τομέα
8. Σειρά εκπτώσεων έως και 50% στην ασφαλιστική εισφορά του 20% επί του εισοδήματος των αγροτών, των επιστημόνων και πιθανόν και των νέων επαγγελματιών.

Στο υπό κατάθεση ασφαλιστικό νομοσχέδιο προβλέπεται η κατάργηση του ΕΚΑΣ για το 20% των δικαιούχων του. Αναφορικά με το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου οι θεσμοί θέλουν μικρότερα ποσοστά αναπλήρωσης, κάτι που θα οδηγήσει σε ακόμα χαμηλότερες νέες συντάξεις.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μουσική παράσταση ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΕΡΙΑ στο Θολωτό Κρύας Λιβαδειάς

Μουσική παράσταση ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΕΡΙΑ

"Στο κέντρο του κάθε παραμυθιού βρίσκεται μια αλήθεια

που έδωσε στην ιστορία τη δύναμή της"

Susan Wiggs

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο "Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς", και το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς, διοργανώνουν και προσκαλούν στην πρωτότυπη μουσική παράσταση με τίτλο

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΡΙΑ

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει η μουσικός  και καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς κ. Φιλιώ Στάμου, η οποία μαζί με μαθητές της θα μας ταξιδέψει μέσα από πιανιστικούς μελωδικούς ήχους σε κόσμους επίγειους και καθημερινούς, σε κόσμους φανταστικούς και ονειρικούς.

Τα παραμύθια αφηγείται ο Γιώργος Λάϊος.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7:00 μμ στο Θολωτό Κρύας Λιβαδειάς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες: Στη Βιβλιοθήκη (22610.89970) και στο Ωδείο (22610.88047)


Διαβάστε Περισσότερα »

Συννεφιά με θερμοκρασία έως τους 17 βαθμούς

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016. Στην Ήπειρο θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑ TH ΛΑΡΚΟ

ΕΡΩΤΗΣΗ


Για τους Υπουργούς
1.    Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού
2.    Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
3.    Οικονομικών
4.    Περιβάλλοντος και Ενέργειας


ΘΕΜΑ: Αποτέλεσμα τελεσίγραφου για πορεία ΛΑΡΚΟ.

Σε συνέχεια της από 10.12.2015 με αριθ.1810 Ερώτησής μου και των σχετικών απαντήσεων των κ.κ. Υπουργών, επανέρχομαι μετά τις τελευταίες νέες πληροφορίες για πιέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε σχέση με την «φερόμενη ενίσχυση» ύψους 136 εκ. Ευρώ, τις οφειλές προς ΔΕΗ και τις προοπτικές της ΛΑΡΚΟ. Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί


1.    Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις;
2.    Ποια η διαδικασία διαιτησίας για μείωση ενεργειακού κόστους και οφειλόμενα στη ΔΕΗ;
3.    Πώς διασφαλίζονται οι θέσεις και οι όροι εργασίας και ποιες οι προοπτικές της ΛΑΡΚΟ;



                                                                                            Ο ερωτών Βουλευτής

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ