Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Τα Βάγια Γιορτάζουν τις Απόκριες

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκανε φάρσες για βόμβα σε δυο τράπεζες στο Αλιβέρι

Ο φαρσέρ τηλεφώνησε στην πρώτη τράπεζα στις 10:40' το πρωί της 18ης Δεκεμβρίου και στην δεύτερη στις 11:15' της ίδιας ημέρας, αναφέροντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα, η οποία θα εκραγεί σε 20΄ λεπτά
Διασκέδαζε σηκώνοντας στο πόδι το προσωπικό δυο τραπεζών και τους αστυνομικούς, ένας ασυνείδητος 57χρονος που έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα και ισχυριζόταν ότι επρόκειτο να εκραγούν βόμβες στα δυο υποκαταστήματα στην περιοχή του Αλιβερίου!

Ο φαρσέρ τηλεφώνησε στην πρώτη τράπεζα στις 10:40' το πρωί της 18ης Δεκεμβρίου και στην δεύτερη στις 11:15' της ίδιας ημέρας, αναφέροντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα, η οποία θα εκραγεί σε 20΄ λεπτά. Τα υποκαταστήματα εκκενώθηκαν άμεσα από αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή και ερευνήθηκαν από εκπαιδευμένο στην ανίχνευση εκρηκτικών σκύλο, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο.

Τα δυο περιστατικά δεν έμειναν χωρίς έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη. Ο 57χρονος φαρσέρ δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διατάραξη κοινής ειρήνης υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε Περισσότερα »

«Αγκάλιασε» τον τίτλο η Θήβα-Αποτελέσματα,Βαθμολογίες




Η Θήβα πέρασε από τα Άσπρα  Σπίτια νικώντας την Ένωση 1-0 και ουσιαστικά «αγκάλιασε» τον τίτλο λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Χαμός γίνεται στις τελευταίες θέσεις όπου Δήλεσι, Αρματηλάτης, Νίκη και Κόκκινο παλεύουν με νύχια και με… δόντια για την σωτηρία.

Α’ Κατηγορία
22η Αγωνιστική
Ένωση – Θήβα 0-1
Σχηματάρι – Κιθαιρώνας 0-2
Αμβρυσσέας – Δάφνη Ερ. 2-1
Παμβαγιακός – Θεσπιακός 1-1
Αρματηλάτης – Κόκκινο 3-1
Επαμεινώνδας – Δήλεσι 0-0
Παρνασσός – Νίκη Λαφ. 2-2
Ρεπό: Μαυρομμάτι

Βαθμολογία
(σε 21 αγώνες)

Θήβα—————–52-8—–58
———————————————-
Αμβρυσσέας*——–53-12—–49
Κιθαιρώνας———38-14——44
Δάφνη Ερ.———–36-28—-39
Σχηματάρι*———–33-16—-33
Ένωση*————–26-18—–33
Επαμεινώνδας*—-30-21—-32
Παρνασσός———17-25—–26
Θεσπιακός———-29-40—–25
Παμβαγιακός*——29-37— 24
Μαυρομμάτι*———-17-33—-21
Κόκκινο————–18-48—–17
——————————————–
Δήλεσι—————-18-38—–13
———————————————-
Αρματηλάτης*——–19-39——13
Νίκη Λαφ.————-21-61——11

* Έχουν 20 αγώνες

23η Αγωνιστική
Κιθαιρώνας – Μαυρομμάτι
Δάφνη Ερ. – Ένωση
Θεσπιακός – Σχηματάρι
Κόκκινο – Αμβρυσσέας
Δήλεσι – Παμβαγιακός
Παρνασσός – Αρματηλάτης
Νίκη Λαφ. – Επαμεινώνδας
Ρεπό: Θήβα
stereasports.


Διαβάστε Περισσότερα »

«Επίθεση» με αλεύρια και μπογιές δέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης




«Επίθεση» με αλεύρια και μπογιές δέχθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης.

Οχι από... αγανακτισμένους, αλλά από συντοπίτες του οι οποίοι τον έβαλαν στο κλίμα του καρναβαλιού με τα αλευρομουτζουρώματα.

Πρόκειται για Ενα πανάρχαιο έθιμο, που γίνεται κάθε Καθαρά Δευτέρα στο Γαλαξίδι και γεμίζει , μεταφέρθηκε στην καρδιά της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος, όπου κάθε περιφέρεια αναβίωσε τα τοπικά της καρναβαλικά έθιμα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, όχι μόνο δέχθηκε αγόγγυστα να γίνει... αγνώριστος και να «τσαλακωθεί», αλλά το διασκέδασε με την ψυχή του, χορεύοντας και ποζάροντας χαμογελαστός στο φακό.

Ο Περιφερειάρχης, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το ενσταντανέ με το σχόλιο:

«Το πάθαμε κι αυτό στα αλευρομουτζουρώματα.... στην πλατεία Συντάγματος!! Γεύση από Στερεά Ελλάδα στην καρδιά της Αθήνας».



Διαβάστε Περισσότερα »

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα με 29 συλλήψεις




Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής από οικία ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και δύο σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Δύο (2) αλλοδαποί στη Θήβα και στις Ερυθρές Αττικής αντίστοιχα, από αστυνομικούς τους Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, ποσότητες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους (1.330) γραμμαρίων.
Επιπλέον σε βάρος του ενός εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ ομοίως στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στον Ορχομενό Βοιωτίας και ένας στις Ερυθρές Αττικής, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς & Θηβών αντίστοιχα, ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και ένας στην Άμφισσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Επιπλέον σε βάρος του ενός εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, δύο στο Ακραίφνιο Βοιωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ένας αλλοδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας & της Φθιώτιδας, με στόχο τη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, καθώς επίσης και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων αστυνομικών δράσεων, συνελήφθησαν συνολικά δέκα (10) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

•    τρεις ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,

•    ένας ημεδαπός στο Βασιλικό Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας,

•    ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας (Νέα Αρτάκη – Ιστιαία), από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας,
•    τρεις ημεδαποί στη Στυλίδα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας και

•    ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Παραδοσιακό Καρναβάλι στις Θεσπιές


Διαβάστε Περισσότερα »

Ο θάνατος Παντελίδη ξεπέρασε το... δημοψήφισμα!



    Ρεκόρ επισκέψεων στο διαδίκτυο σημείωσε ο θάνατος του Π. Παντελίδη, καθώς σοκαρισμένοι από την είδηση πολίτες αναζητούσαν κάθε πληροφορία για το τραγικό δυστύχημα στις ελληνικές ιστοσελίδες.
    Είναι ενδεικτικό ότι ξεπέρασε την πρωτιά που μέχρι εκείνη τη στιγμή κατείχε το δημοψήφισμα!


Σύμφωνα με τα στοιχεία των μετρήσεων από την Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ), την ημέρα του θανάτου του Παντελή Παντελίδη καταγράφηκαν...13.007.968 «χτυπήματα», καταρρίπτοντας το ρεκόρ του δημοψηφίσματος του περασμένου Ιουλίου που είχε καταγράψει 12.285.506 κλικς.

Τα στοιχεία αυτά αποτελούν ένα ακόμη δείγμα της δημοφιλίας του καλλιτέχνη, ειδικότερα στη νέα γενιά, ο οποίος εισέβαλε στην ελληνική μουσική σκηνή μέσω του διαδικτύου.

Τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη στο youtube «κέρδιζαν» εκατομμύρια views σε χρόνο ρεκόρ από την ανάρτησή τους.
Διαβάστε Περισσότερα »

49χρονη καθηγήτρια στην Ελάτεια έκοψε το λαιμό της μπροστά στη μάνα της






Το τραγικό συμβάν έγινε  σήμερα το πρωί στην Ελάτεια Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για μια καθηγήτρια Αγγλικών, η οποία δίδασκε στο Γυμνάσιο της γειτονικής Τιθορέας.

Στις 7:00΄ το πρωί οι κραυγές της τραγικής μητέρας σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι. Όταν οι γείτονες έτρεξαν σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Η 49χρονη είχε πάρει ένα μαχαίρι και είχε κόψει το λαιμό της. Μάλιστα ένας από τοις γείτονες είπε ότι το έκανε μπροστά στη μητέρα της.

Οι δυο γυναίκες ήταν μόνες στο σπίτι αφού ο πατέρας είναι άρρωστος και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη δεν ήταν παντρεμένη και γενικά ήταν ένα άτομο κλεισμένο στον εαυτό του.

Πριν ένα μήνα περίπου έπεσε έξω με το αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά. Το αυτοκίνητο όμως  έπαθε μεγάλη ζημιά και αυτό της είχε "στοιχίσει" πάρα πολύ, έλεγαν άτομα που ήξεραν την 49χρονη καθηγήτρια.

Η είδηση όπως είναι φυσικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

«Ραβασάκια» στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων ΙΧ - Πόσα θα πληρώσουν

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευτεί το ΦΕΚ που θα δίνει την δυνατότητα στο Υπουργείο Οικονομικών να στείλει «ραβασάκια» στους ανασφάλιστους.

Όσοι λοιπόν εκ των οδηγών ασφαλίσουν τα οχήματά τους πριν την έκδοση του περιβόητου ΦΕΚ θα αποφύγουν τις κυρώσεις, ενώ αντίθετα όσοι δεν το πράξουν:

α) Θα καταβάλουν επιπλέον 250 ευρώ αν ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους μέσα σε οκτώ ημέρες (πέρα από το κόστος του ασφαλιστήριου συμβολαίου τους).

β) Η σχετική επιβάρυνση θα φτάσει στα 500 ευρώ αν το ασφαλίσουν μετά την πάροδο των οκτώ ημερών.

«Η αλήθεια βέβαια είναι πως αρκετά στελέχη της αγοράς δεν έχουν παρατηρήσει μέχρι σήμερα την προαναφερθείσα αυξημένη κίνηση και αυτό συμβαίνει γιατί τα συγκεκριμένα αυτά δεν διαχέονται ομοιόμορφα μεταξύ των εταιρειών και μεταξύ των γεωγραφικών περιοχών της χώρας» αναφέρει γνωστός παράγοντας του κλάδου, σύμφωνα με το euro2day.gr, ο οποίος συμπληρώνει:

«Οι οδηγοί αυτοί επιλέγουν συνήθως τα φτηνότερα συμβόλαια των εταιρειών χαμηλού κόστους. Άρα αρκετές εταιρείες δεν είναι αποδέκτες τέτοιων συμβολαίων. Πρόκειται συνήθως για παλιά οχήματα μικρού κυβισμού, που ασφαλίζονται για τρίμηνη διάρκεια και σε μεγάλο βαθμό προέρχονται από την επαρχία, γιατί πολύ μεγάλος αριθμός ανασφάλιστων οχημάτων αφορά αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ. Είναι φυσικό λοιπόν, μια κινητικότητα που ξεκίνησε μόλις τις τελευταίες ημέρες να μην έχει ακόμη γίνει αντιληπτή από το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς».

Σύμφωνα επίσης με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, «μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αποκτήσουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα των ανασφάλιστων οχημάτων και πιθανόν να φανεί ότι ο αριθμός τους είναι πολύ χαμηλότερος από αυτόν του ενός εκατομμυρίου που υπολογιζόταν από ορισμένους κατά τα τελευταία χρόνια. Αυτό κυρίως θα συμβεί επειδή δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των κρατικών αυτοκινήτων, για τα οποία η ασφάλιση δεν είναι υποχρεωτική».

Προς την ίδια κατεύθυνση βρίσκεται και η εκτίμηση αντιπροέδρου ασφαλιστικής εταιρείας, σύμφωνα με τον οποίον ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων είναι μόνο γύρω στα 500.000 και αποτελεί περίπου το 10% του συνόλου.

Το ίδιο στέλεχος εκτιμά ότι από αυτά τα 500.000 οχήματα, μόνο ένα τμήμα τους θα ασφαλιστεί, ενώ το υπόλοιπο είτε θα επιλέξει να καταθέσει τις πινακίδες, είτε θα συνεχίσει να παραβαίνει το νόμο.

Πάντως, όλα τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς συμφωνούν πως ο αριθμός των οδηγών που θα συμμορφωθεί με τον νόμο, θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα που θα επιδείξει αυτή τη φορά η κυβέρνηση.

Γενικότερα, το ελληνικό κράτος έχει εξαγγείλει πολλές φορές κατά τα τελευταία χρόνια τον περιβόητο ηλεκτρονικό εντοπισμό των ανασφάλιστων οδηγών, πλην όμως μέχρι σήμερα το ζήτημα δεν έχει προχωρήσει στην πράξη, εξοργίζοντας τον ασφαλιστικό κλάδο και προκαλώντας δεκάδες εκατομμύρια ετήσια φοροδιαφυγή, πέρα από τις τεράστιες ζημίες που φορτώνονται στο Επικουρικό Κεφάλαιο (στο κοινωνικό σύνολο με την ευρεία έννοια δηλαδή).

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε μια περίοδο που το κράτος έχει ως σημαία την πάταξη της φοροδιαφυγής, δεν θα αφήσει να χάνονται τόσα φορολογικά έσοδα και παράλληλα να προκαλούνται τόσο μεγάλα κοινωνικά προβλήματα» κατέληξε γνωστός παράγοντας της αγοράς.
Διαβάστε Περισσότερα »

Βελτιώνεται ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα. Μόνο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο την ήμερα, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρώτικα.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για το Σάββατο:


    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικοί Στερεά, δυτικά Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στα νοτιά 6 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στα νοτιά 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

    Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 στρεφόμενοι το απόγευμα σε νότιους 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ