Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Λήγει η προθεσμία για τις άδειες των κτηνοτροφικών μονάδων

Η Γενική Δ/νση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  υπενθυμίζει τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας, που δεν έχουν υποβάλλει αίτημα για έκδοση άδειας εγκατάστασης της κτηνοτροφικής τους μονάδος, ότι η προθεσμία υποβολής αιτήματος, είναι μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη του 2016.
    Σύμφωνα με τον νόμο 4056/12-3-2012 «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία, τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και άλλες διατάξεις», οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις όλων των κατηγοριών, (1ης κατηγορίας-πρόχειρα καταλύματα, 2ης κατηγορίας-θερμοκηπιακού τύπου,  3ης κατηγορίας-κτηριακές κατασκευές με χρήση οπλισμένου σκυροδέματος),  που κατά την έναρξη του νόμου αυτού λειτουργούσαν χωρίς άδεια εγκατάστασης, υποχρεούνται μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία (12/9/2016), να λάβουν άδεια εγκατάστασης, υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.
    Μέχρι την ημερομηνία αυτή (12/9/2016), αναστέλλεται η ισχύς των διοικητικών πράξεων αποβολής, επιβολής προστίμων, ή κατεδάφισης που τυχόν έχουν εκδοθεί.
    Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, ο κάτοχος της  ήδη υπάρχουσας κτηνοτροφικής  μονάδος, μπορεί να αιτηθεί και πάλι την έκδοση άδειας εγκατάστασης της μονάδος του, αλλά θα πρέπει να καταβάλει οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο είχε τυχόν επιβληθεί πρίν, ή μετά την έναρξη ισχύος του  νόμου 4056/12-3-2012 και μέχρι την συγκεκριμένη ανωτέρω ημερομηνία. 
    Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Τμήματα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής των Δ/νσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Έρχονται 14 προσλήψεις στους Δήμους Αλιάρτου Θεσπιέων,Λεβαδέων και Τανάγρας

  Έγκριση Κατανομής Θέσεων για την πρόσληψη
Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) με σκοπό
την στελέχωση των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ
αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης
για Όλους (Π.Α.γ.Ο) έτους 2016-17. Σε 1.529 προσλήψεις θα προχωρήσουν 122 δήμοι της χώρας για την υλοποίηση του Προγράμματος Άθληση για όλους 2016-2017. Συγκεκριμένα, με απόφαση τεσσάρων υπουργείων προβλέπεται η έγκριση κατανομής θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) έτους 2016-17.

Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου. Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη σε βάρος των προϋπολογισμών των οικείων ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ αυτών συνολικού ύψους 6.874.234,61 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο, η οποία θα αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από την είσπραξη εσόδων από την καταβολή αντιτίμου υπό τη μορφή διδάκτρων από τους ωφελούμενους ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών.

Για τον πίνακα κατανομής των θέσεων ανά περιφέρεια και ειδικότητα ΕΔΩ


ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
10

ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ
3

ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ
ΤΑΝΑΓΡΑΣ
1


Διαβάστε Περισσότερα »

Κλέφτες...τρύγησαν αμπέλια στην Αλίαρτο

Ολόκληρη η παραγωγή και απο τα δυο αμπέλια έκανε φτερά!

 Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες απο την Αλίαρτο,  όταν  πήγαν... στα αμπέλια τους  και είδαν να λείπουν όλα τα σταφύλια, σε έκταση 4,5 στρεμμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress, η απίστευτη κλοπή έγινε πριν 4 ημέρες, στην ευρύτερη  περιοχή της Μονάδας καυσίμων Αεροπορίας Αλιάρτου και φαίνεται ότι οι δράστες είχαν… γεωργικές αλλά και εμπορικές γνώσεις! Κι αυτό γιατί, αυτή την εποχή, το σταφύλι έχει καλή τιμή.
Οι άγνωστοι δράστες προφανώς είχαν προσέξει,  ότι οι παραγωγοί ετοιμαζόντουσαν για τρύγο,  και έδρασαν αστραπιαία. 
ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!


Διαβάστε Περισσότερα »

Επιστολή του ιδιοκτήτη πρώην Unicot στη Λιβαδειά στο Permissos press για την εγκατάσταση προσφύγων



Επιστολή του ιδιοκτήτη   πρώην εργοστασίου « Unicot» κ.Ιγνατιάδη στο Permissospress για την εγκατάσταση προσφύγων στη Λιβαδειά.
Αξιοτιμοι κυριοι,

Ονομαζομαι Ανθιμος Ιγνατιαδης και από κοινου με την οικογενεια μου  ειμαστε ιδιοκτητες της εταιρειας Τερλανα ΑΕ.

Στο χαρτοφυλακιο της εταιρειας μας (πρωην κλωστουφαντουργικη ) συμπεριλαμβανεται το γωνιακο ακινητο επι της συμβολης των επαρχιακων οδων Καστρου – Αραχωβας και πρωην Εθνικης Οδου Θηβας-Λαμιας , γνωστο και ως «Πρωην Unicot».

Με μεγαλη εκτιμηση προς τον ιστοτοπο που διαθετετε  θα ηθελα με την επιστολη αυτη, εστω και καθυστερημενα, να εκφρασω την απορια μου για την πολεμικη που αναπτυχθηκε εναντια στο ακινητο ιδιοκτησιας μας κατα την διαρκεια των προσφατων δημοτικων συμβουλιων με το φλεγον θεμα της εγκαταστασης προσφυγων στην περιοχη της Λιβαδειας .
Αυτό που θα ηθελα να προβαλλω με την συγκεκριμενη επιστολη και ζητωντας την φιλοξενια και κατανοηση σας, είναι η πολεμικη που αναπτυχθηκε όταν ανακοινωθηκε η προθεση της πολιτειας να χρησιμοποιησει το ακινητο μας. Η τιμη που προσφεραμε για ένα προτεινομενο συμβολαιο 1 ετους ηταν εξαιρετικα χαμηλη και είναι στην διαθεση σας για να το επιβεβαιωσετε.
Αναρωτιεμαι λοιπον αν εχει ηδη ξεχαστει το γεγονος ότι προ μολις 4 ετων διαθεσαμε στην ουσια δωρεαν το κτηριο (κατοπιν εντονης  προτροπης παραγοντων του Εμπορικου Επιμελητηριου Βοιωτιας ) προκειμενου να στεγαστει δοκιμαστικα η πρωτη (και τελευταια απ’ ότι φανηκε) «Εμπορικη – Παραγωγικη και Ενεργειακη Εκθεση Βοιωτιας».

Θελω να πιστευω ότι η εκθεση αυτή ηταν απολυτα επιτυχημενη και  από πλευρας κτηριακων εγκαταστασεων τουλαχιστον , καλυψε πληρως τις αναγκες τοσο των εκθετων οσο και των επισκεπτων.

Ας μην ξεχναμε αλλωστε ότι ο χωρος αυτος με τις τεραστιες μονοκοματες αιθουσες και τις ελαχιστες αναλογικα κολωνες , καποτε προσφερε δουλεια σε εκατονταδες εργαζομενους διαθετοντας αρτιες  υποδομες σε ρευμα, αποχετευση και υδρευση.

Πηραμε τοτε  αρκετα συγχαρητηρια για την συμβολη μας προκειμενου να πραγματοποιηθει η εκθεση αυτή και πολλοι επιχειρηματιες/επαγγελματιες εξεφρασαν την επιθυμια να γινει το κτηριο επιχειρηματικο παρκο.

Δυστυχως με την κριση να βαθαινει κατι τετοιο δεν κατεστη δυνατο.

Θα ηθελα λοιπον να κανω μια αναφορα στο θεμα μικρου τμηματος της στεγης που αποτελειται από «Ελενιτ» και για το οποιο παλι προ τετραετιας ανεφεραν ότι θα είναι επικινδυνο για την υγεια αυτων που επισκεπτονται τον χωρο : συνημμενη η εκθεση της εξειδικευμενης εταιρειας  PRO EX OE  για το θεμα αυτό χωρις περαιτερω σχολια από πλευρας μας.

Επισης για το θεμα των αιγοπροβατων, δεν νομιζω ότι το γεγονος πως οταν σε ένα οικοπεδο 80 στρεμματων βρισκονται 20-25 προβατα, καθισταται το μερος αυτό στανη !

Δεν γνωριζω εάν αλλα κτηρια στην περιοχη πληρουν καλυτερα τις προυποθεσεις  ( κτηριακες και οικονομικες) για να στεγασουν ολους αυτους τους ταλαιπωρημενους ανθρωπους – ελπιζω ειλικρινα να υπαρχουν.

Αυτό που με ενοχλησε ομως είναι η ευκολια υπερβολης και διασπορας ψευδων γεγονοτων καθως και η αποκρυψη των θετικων στοιχειων που προσφερει το κτηριο αυτό.

Ένα κτηριο που όπως ισως να γνωριζετε  ότι στεγαζει την μεγαλυτερη στεγη φωτοβολταικων στον Νομο Βοιωτιας και κάθε άλλο παρα εγκαταλελειμμενο είναι…
Σας ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας και ειμαι στην διαθεση σας για οποιαδηποτε συμπληρωματικη πληροφορια τυχον χρειαζεστε.
Με εκτιμηση,
Ανθιμος Ιγνατιαδης

Διαβάστε Περισσότερα »

Πέμπτος νεκρός από την κακοκαιρία-ΒΙΝΤΕΟ

30χρονος παρασύρθηκε στο Ξυλόκαστρο...

Άλλο έναν νεκρό, τον πέμπτο συνολικά, μετράμε από την κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα όλη τη χώρα.

Τελευταίο θύμα ένας...
30χρονος στο Ξυλόκαστρο και συγκεκριμένα στο χωριό Βρυσούλες όταν επιχείρησε να διασχίσει ένα ρέμα λίγα μέτρα από το σπίτι του. Ήταν όμως τέτοια η ένταση των νερών με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο με επιβάτη τον άτυχο 30χρονο να παρασυρθεί. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι πυροσβέστες εντόπισαν το αυτοκίνητο με τον 30χρονο σε απόσταση 16χλμ. από το σημείο που επιχείρησε να διασχίσει.

Λόγω της ραγδαίας βροχόπτωσης που κράτησε για πάνω από 2,5 ώρες πλημμύρισαν επίσης σπίτια, υπόγεια και δρόμοι στις Κρήνες και στα Ταρσινά, ενώ υπερχείλισε ποτάμι στο Βραχάτι Κορινθίας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ζημιές η καταστροφές.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρώην παίκτη της Λίβερπουλ ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός

 Στη Λιβαδειά συνεχίζει την καριέρα του ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός Τόνι Σίλβα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μερικές από τις πιο γνωστές ομάδες στον κόσμο, όπως η Μπενφίκα, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια, έχει παίξει σε Ρωσία, Τουρκία και Πορτογαλία, με την περσινή σεζόν για εκείνον να έχει απολογισμό 14 και 3 γκολ με τη φανέλα της Ουνιάο Μαδέιρα.

Η ανακοίνωση
Ακόμη μία μεταγραφή για την ομάδα μας, καθώς αργά χθες το βράδυ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Toni Brito e Silva.

Ο γεννημένος στις 15/9/1993 στη Γουϊνέα – Μπισάου (και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου) μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί και στις εθνικές U17 και U18 της Πορτογαλίας.

Με συμμετοχές στις ομάδες Νέων τvn Μπενφίκα, Τσέλσι και Λίβερπουλ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κόκκινους» to 2011, ωστόσο δόθηκε δανεικός στη Νορθάμπτον.

Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Μπάρνσλεϊ και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ντάγκεναμ.

Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε με επιτυχία στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 42 συμμετοχές και 8 γκολ.

Κατόπιν αγωνίστηκε στην Σανλιούρφα, στην Τουρκία, ενώ τελευταία του ομάδα πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων με την ομάδα μας, ήταν η Ουνιάο Μαδέιρα, όπου την περσινή σεζόν είχε 14 συμμετοχές και 3 γκολ.
sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος στη ΒΙ.ΠΕ Θίσβης




Την Τετάρτη 31/08/16 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος και της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Βοιωτίας, κ.Φανής Παπαθωμά, στη ΒΙ.ΠΕ Θίσβης συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β.Α.Ε κ. Νικόλαο Κουδούνη, την  Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Σταυρούλα Κακαουνάκη και το μέλος του συμβουλίου και πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη  Αγνιάδη.
Κατά την ενημέρωση των Αντιπεριφερειαρχών αναπτύχθηκαν αρκετά θέματα σχετικά με την λειτουργία της ΒΙ.ΠΕ και πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού και στις λιμενικές εγκαταστάσεις.
Οι  Αντιπεριφερειάρχες Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας και Π.Ε Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την λειτουργία της ΒΙ.ΠΕ Θίσβης, ένα από τα σημαντικά κύτταρα της οικονομίας της περιοχής μας, η οποία λειτουργεί πάντα σε συμμόρφωση με την κείμενη περιβαλλοντική νομοθεσία και όλες τις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις και πρότυπα. Αναγνωρίσαμε την ανάπτυξη της περιοχής και συζητήσαμε για μελλοντικά έργα υποδομής που αφορούν στην βελτίωση και αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής,σύμφωνα με τις προτεραιότητες του Περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Μπακογιάννη”
Διαβάστε Περισσότερα »

Εορτασμός της Ημέρας Μνήμης και Τιμής της Μικράς Ασίας στη Θήβα


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Δήμος Θηβαίων, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης κ΄ η Ένωση Μικρασιατών Θήβας, σας προσκαλούν να παραστείτε στις εκδηλώσεις, «ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ» που θα γίνουν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στον προαναφερόμενο  Ιερό Ναό, σύμφωνα με το συνημμένο  πρόγραμμα.

                                                                           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
                                                                              ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Εορτασμού της Ημέρας Μνήμης και Τιμής της Μικράς Ασίας

Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016  θα εορταστεί επίσημα στην Ενορία Αγ.Κωνσταντίνου  και Ελένης (Συνοικισμός Θηβών) η ημέρα Μνήμης και Τιμής της Μικράς Ασίας, το πρόγραμμα της οποίας έχει ως εξής :

Ωρα  07:00
   
Όρθρος
Ωρα 08:00
   
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Θηβών κ΄ Λεβαδείας κ.κ Γεώργιου.
Ωρα 10:00
   
Προσέλευση επισήμων
Ωρα 10:15
   
 .Ιερό Μνημόσυνο Μικρασιατών
 .Ομιλία για την ημέρα μνήμης από τον κ.Αναστάσιο Σαμιώτη 
   εκπρόσωπο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας.
 .Επιμνημόσυνη δέηση- Τρισάγιο στο Μνημείο των Πεσόντων
   Μικρασιατών
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από :

    Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  ή εκπρόσωπό του
    Τον Δήμαρχο Θηβαίων
    Τον Δκτη Ανωτέρας Φρουράς Θήβας
    Τον Δ/ντή της Αστυνομικής Υποδ/νσης  Θήβας
    Τον Δκτη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θήβας
    Τον Πρόεδρο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας


- Σήμανση προσοχής – ενός λεπτού σιγή – ανάκρουση Εθνικού Υμνου – 
   αποχώρηση
- Δεξίωση στο κυλικείο του Ι.Ναού.
- Τελετάρχης του Δήμου Θηβαίων ορίζεται ο κ. Μιχάλης Κολλημένος.


                                                                              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
                                                                        ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                                                  Η ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

"Ξεγελώντας το θάνατο": Η αυτοβιογραφία ενός νικητή του καρκίνου

Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί! Το πιστοποιεί μέσα από το δικό του βίωμα, μέσα από μία πραγματικά μυθιστορηματική αυτοβιογραφία ένας συμπατριώτης μας που σε πολύ νεαρή ηλικία, και ενώ υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία ως κομάντο, έρχεται αντιμέτωπος με κάτι το άγνωστο σε εκείνον - στην έως τότε ύπαρξή του– και σχεδόν δαιμονοποιημένο… τον καρκίνο.

Από τη στιγμή εκείνη η ζωή του Γιώργου Αθανασιάδη πραγματικά αλλάζει, όλα κρέμονται από μια κλωστή, ο χρόνος γίνεται κινηματογραφικός- το ίδιο και η γραφή του! Απρόσμενες καταστάσεις, παιχνίδια της μοίρας και της τύχης, έρωτες - χωρισμοί, αντιξοότητες και προσωπικά αδιέξοδα.
Όλο το βιβλίο έχει φοβερές εναλλαγές κυριολεκτικά μεταξύ ζωής και θανάτου -στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, μάχες, νίκες και ήττες.

Σε μια ανατρεπτική εναλλαγή με στιγμές απρόσμενης χαράς και πληρότητας, έντονων προσωπικών βιωμάτων και αυτογνωσίας, ανέλπιστης βοήθειας από πρόσωπα άγνωστα μέχρι τότε, αγγελιοφόρους μιας άλλης ζωής. Γεγονότα και καταστάσεις που τον αφήνουν κυριολεκτικά "ακάλυπτο", μπροστά στο μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου… το Θάνατο…, τον οποίο και τελικά ξορκίζει, μετουσιώνοντας τον σε πάθος για τη ζωή.

Παράλληλα αναδεικνύονται δείγματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, αδυναμίες των συστημάτων υγείας, η γραφειοκρατία, μάχη για δικαίωση και σε δικαστικό επίπεδο...

Το βιβλίο ''Ξεγελώντας το θάνατο'', που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζεται την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 , στις 20.30, στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24).

Την παρουσίαση του αυτοβιογραφούμενου και του έργου του θα κάνουν ο γνωστός συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, η υπολοχαγός Υγειονομικού Ιωάννα Βραχωρίτη, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Ιωάννα Κατσαρού.

Τον συντονισμό της παρουσίασης και της συζήτησης θα κάνει ο δημοσιογράφος Λουκάς Δημάκας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Εγκλωβισμένα 30 οχήματα στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων


Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στο 12ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας – Καρπενησίου, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου, η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Στο σημείο έχουν ακινητοποιηθεί 30 οχήματα.

Η αστυνομία σταμάτα την κίνηση των αυτοκινήτων που κινούνται προς Καρπενήσι λίγο μετά τη Λαμία, ενώ ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στο σημείο.

Παράλληλα, σε μεγάλο μέρος της περιοχής έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και πολλά χωρία είναι χωρίς ρεύμα. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, εκατοντάδες σπίτια στη Λαμία και σε χωριά έχουν πλημμυρίσει.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί την 13η Σεπτεμβρίου 2016 , ημέρα  Τρίτη  ώρα 13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.

Τα  θέμα  της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για το Σχέδιο του Κανονισμού παραχώρησης και λειτουργίας  Δημοτικών χώρων πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

2.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την επέκταση υφιστάμενου κοιμητηρίου στη θέση “Μάκρεσι” της Δ.Κ. Λιβαδειάς.

3.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την ίδρυση νέου κοιμητηρίου στη θέση “Ριζίστρα” της Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου.

4.Εξέταση αιτήματος για την αλλαγή θέσης δύο (2) κάδων επί της οδού Δελφών.

5.Εξέταση αιτήματος για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Πινδάρου.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ