Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ανοιχτά απο τις 10:00 τα σχολεία του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ 10:00 π.μ. ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-1-2017
Από το γραφείο του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων ανακοινώνεται ότι όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση), που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, την Παρασκευή  13 Ιανουαρίου 2017, λειτουργήσουν από τις 10π.μ
Επίσης ανοικτές θα παραμείνουν και θα λειτουργήσουν κανονικά οι δομές: Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλιάρτου και οι δυο Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου (Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου και Παιδικός Σταθμός Θεσπιέων-ΔΔ Μαυρομματίου.
Συνεχής ενημέρωση μπορείτε να λαμβάνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr ή στo τηλέφωνo του Δήμου 2268350211.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. Απαραδεκτο που το λυκειο αλιαρτου ανοιξε χωρις να εχει θερμανση!Αν τα παιδια αρρωστησουν εσεις θα τα περιθαλψετε?σκεφτητε πριν βγαλετε οποιαδηποτε αποφαση!Ελεγξτε αν ειναι οι συνθηκες τετοιες για να μπορεσουν τα παιδια να παρακολουθησουν μαθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Παρασκευή 13/01/17 το λυκειο Αλιάρτου λειτούργησε στης 10 π.μ. χωρις θέρμανση με αποτελεσμα τα παιδια να κρυώνουν... εκπαιδευτικό σύστημα σου λεει μετα ...ντροπη σας! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ