Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Γλέντησαν μέχρι το πρωί στην Άσκρη-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Με μεγάλη συμμετοχή,  οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Άσκρης" έδωσαν το «παρών» το Σάββατο το βράδυ  στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας "Ο ΧΑΡΗΣ" στην Άσκρη,στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου,  διασκεδάζοντας, μέχρι το πρωί.
Την πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο π.Μιχαήλ, που ευχήθηκε υγεία σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Αρετή Γαλάνη από την πλευρά της ευχαρίστησε καταρχήν όλα τα μέλη και τον κόσμο για την παρουσία τους στην κοπή της πίτας, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου στις οποίες και αναφέρθηκε.
Σύντομους χαιρετισμούς και ευχές, απηύθυναν ακόμα ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης,η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.Παπαθωμά και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Άσκρης κ.Ρουσέτης,  ενώ το «παρών» έδωσε και ο αντιδήμαρχος κ.Μαλέσης.
Μετά την κοπή της πίτας και το δείπνο, το γλέντι άναψε, για τα καλά με ζωντανή μουσική, το κέφι απογειώθηκε και ο χορός κράτησε μέχρι το πρωί.

 Χρόνια Πολλά και του Χρόνου






 



Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ