Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστήριο Δημάρχου Τανάγρας προς Μπακογιάννη και Παπαθωμά για στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κακοκαιρίας



Ο Δήμαρχος Τανάγρας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κο Μπακογιάννη, την Αντιπεριφερειάρχη Κα Φανή Παπαθωμά, τους Αντιδημάρχους των Δ.Ε. Του Δήμου, τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Τοπικούς Συμβούλους και τους εθελοντές, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν στο Δήμο μας τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η άμεση κινητοποίηση όλων των μηχανισμών του Δήμου μας και της Περιφέρειας βοήθησαν ώστε να ξεπεραστεί αυτό το κύμα κακοκαιρίας χωρίς κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και με όλους του δρόμους ανοιχτούς.

Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, τους δημότες – και γενικά όσους ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση των δυσμενών αυτών καιρικών φαινομένων – για τη σημαντική βοήθεια τους ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα και να αντιμετωπιστεί έγκαιρα η κακοκαιρία.

Δήμος και Περιφέρεια, με κοινό γνώμονα την προστασία των δημοτών, συμπορεύονται μαζί για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών και θα είναι αρωγοί στο μέλλον, σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ