Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Λεβαδέων


Λειτουργία σχολείων Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων

O Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία του Καλλικρατικού Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά. Η ώρα έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η 9:00 το πρωί. Διευκρινίζεται ότι τα μαθήματα του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων της Τ.Κ. Κυριακίου, θα πραγματοποιηθούν στο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού Σχολείου Κυριακίου, λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης στο κτιριακό συγκρότημα του Γυμνασίου Λυκείου Κυριακίου. Ώρα έναρξης μαθημάτων ορίζεται η 13.30 μ.μ., αμέσως μετά το πέρας των μαθημάτων του Δημοτικού Σχολείου Κυριακίου.

23 σχόλια:

  1. Το προαύλιο του 4oυ Δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς είναι παγοδρόμιο!!!! Ασφαλώς και να λειτουργήσουν τα σχολεία αλλά δεν είχε χρόνο η Δήμαρχος πρωτεύουσας νομού να ρίξει αλάτι; Την ασφάλεια των παιδιών μας την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τροπή τους που ανοίγουν τα σχολεια με τέτοιες θερμοκρασίες και χωρίς να έχουν ρίξει αλάτι στα προαύλιο!και κάτι άλλο ρώτησε η δήμαρχος αν υπάρχει πετρέλαιο στα σχολεία για θέρμανση?αλλά τι σας νοιάζει εσάς!όλοι εσείς πάτε με τις μεγάλες ώρες!Σας νοιάζει για τα παιδιά του κάθε φτωχούς πολίτη αν σπάσουν κάνα κεφάλι?τροπηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω καναδυο σακια αλατι στο σπιτι μου που εφτιαχνα τις ελιες και μου περισεψαν που να τοξερα οτι η κοπελα εψαχνε αλατι για να ριξει και στενοχωρηθηκα κριμα οποτε τα χρειαστεις παναγιωτα μου εδω ταχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δήμαρχος έχει ορεινή καταγωγή και ξέρει από χιόνια!!!!!Αλίμονο από εμάς τους πεδινούς!!!Δε λέτε που μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε σκι χωρίς να πληρώνουμε τα τα μαλλιοκέφαλά μας στα χιονοδρομικά κέντρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΊΞΕΙ Η ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΠΩΣ ΌΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΤΈΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.ΠΆΤΕ ΚΑΛΆ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι οι δήμοι της Βοιωτίας έχουν κλειστά τα σχολεία αύριο προστατεύουν τους μαθητές τους ο δικός μας γιατί δεν βλέπει η δημοτική αρχή οτι υπάρχει πρόβλημα ΄γιατί κ Πούλου και πάλι σας ρωτάω γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τόσο πάγο που έχει έπρεπε να κλησουν τα σχόλια και να πάμε να πάρουμε τον πάγο να βάζουμε στον καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ Ή ΑΔΙΚΟ!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ... ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.
    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ... ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ FB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ να αγοράσεις ένα σαβουάρ βιβρ για να μάθεις καλούς τρόπους.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ "ΘΑΒΕΤΕ". ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ...

      Διαγραφή
    3. Μάλλον εσύ έχεις γίνει ρεζίλι δημοσίως που κατηγορείς τους άλλους ως απολίτιστους επειδή είναι ανορθόγραφοι.Κανείς εδώ δεν έβρισε παρά μόνο εσύ!!!!. Κοινωνική μόρφωση και ευγενικούς τρόπους έχουν ξέρεις και οι ανορθόγραφοι!! Κάτι που εσένα σου λείπει και μάλλον είναι πολύ αργά να το αποκτήσεις γιατί μαθαίνεται σε πολύ μικρή ηλικία και από την οικογένεια!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΛΕΞΙΚΟΥ; ΜΠΡΑΒΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΤΕ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ !!! ΝΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ! ΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ Ή ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ!!!
      ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!

      Διαγραφή
    5. Μια επίσκεψη σε ψυχίατρο ασφαλώς δεν θα είμαι ο πρώτος που θα σας έχει παραπέμψει!!!Τέτοιες εμμονές χρήζουν άμεσης θεραπείας.Σήμερα είναι η ορθογραφία αύριο κάτι άλλο...Άκρως επικίνδυνες!!!!Λυπάμαι όμως που εγώ δεν τα κατάφερα να βάλω έστω ένα ταπεινό λιθαράκι στη βελτίωση της συμπεριφοράς σας!!!Και το χιούμορ δε σώζει την κατάσταση όταν κάποιος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα!!!!

      Διαγραφή
    6. ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ!!! ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

      Διαγραφή
    7. Το δικαίωμα αυτό το δώσατε εσείς!!! Εγώ είμαι ψυχολόγος για την ακρίβεια.Όποτε με χρειαστείτε στη διάθεσή σας.Για αυτό έχω μια γνώμη για τις εμμονές σας.Όμως ακράδαντα πιστεύω ότι ένας γιατρός και ειδικότερα ψυχίατρος είναι πιο κατάλληλος για την περίπτωσή σας.Είμαι σίγουρος ότι και κάποιος άλλος, σίγουρα γιατρός οποιασδήποτε ειδικότητας κάτι θα σας είχε πει για την κατάστασή σας στο παρελθόν.Είναι βλέπετε κάποια πράγματα οφθαλμοφανή!!!

      Διαγραφή
    8. ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
      ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΤΕ ....
      ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΦΡΟΫΝΤ.
      ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΛΛ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.

      Διαγραφή
    9. Εσείς αν θυμάμαι καλά ασχοληθήκατε με εμάς τους αγράμματους, τους απολίτιστους και μας είπατε ότι έχουμε γίνει ρεζίλι και μόνο φραπόγαλο πίνουμε, άρα δεν είμαστε σε θέση να εκφράσουμε τη γνώμη μας.Σας συμβουλεύω και εγώ λοιπόν με ανιδιοτέλεια αυτό που και κάποιος γιατρός στο παρελθόν σας σας συμβούλεψε: να ζητήσετε τη βοήθεια ψυχιάτρου!!!Γιατί ξεχάσατε κιόλας ποιος άρχισε το τρολλ, έχετε εμμονές και διάθεση να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Και αν στο περιβάλλον σας δεν σας φέρνει αντίρρηση κανείς και περνάει το μήνυμα ότι έχετε σε όλα δίκιο τότε να τρέξετε. Η έγκαιρη διάγνωση έχει καλύτερα αποτελέσματα θεραπείας!!!

      Διαγραφή
  10. Όλοι οι εκπαιδευτικοί θέλουν να πάνε στη δουλειά τους και δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι που τα προαύλια είναι ακαθάριστα.Ευχαριστημένοι είμαστε όχι όταν δε λειτουργούν τα σχολεία αλλά όταν λειτουργούν με ασφάλεια για τα παιδιά μας. Οι δρόμοι δυστυχώς όλης της πόλης ξεπάγωσαν μόνοι τους, όσο ξεπάγωσαν. Οι Αρχές της πόλης ήταν ανύπαρκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναμενόμενα τα αποτελέσματα. Από τύχη δεν παθαίνουμε ατυχήματα. Οι παγίδες είναι πολλές. Του δημοτικού τα παιδάκια είναι σε θέση να προστατεύσουν τους εαυτούς τους; Κάπου τελειώνει ο ρόλος των γονιών και των δασκάλων και αρχίζει ο ρόλος και η ευθύνη των φορέων και των αιρετών αρχόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σήμερα 12-1 έπεσαν 2 παιδιά στο επαλ λειβαδια με αποτέλεσμα ο ένας είναι στο νοσοκομείο και ο άλλος είναι καλύτερα.. Το προαύλιο είναι παγοδρόμιο και ευτυχώς που ήρθε ο Δήμος και έριξε αλάτι..γιατί αλλιώς ήμαστε για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα άλλα σχολεία θα ρίξει αλάτι ο Δήμος ή πρέπει πρώτα να σακατευτούν τα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ