Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Το θέμα των ΡΟΜΑ πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας



Η ενημέρωση επί των εξελίξεων στο θέμα της μετεγκατάστασης του καταυλισμού των ΡΟΜΑ ,δεσπόζει  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Θήβας, την Τετάρτη,15 του μηνός.

Άλλα θέματα είναι τα εξής:

    Λήψη απόφασης για την παράταση μισθωτικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Θηβαίων και NORDIA A.E μέχρι την 31-12-2017.

    Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας λιπαντικών για τις    ανάγκες λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ).

    Λήψη απόφασης περί ορισμού των υποχρεωτικών πληροφοριών λειτουργίας που πρέπει να έχει η πληροφοριακή πινακίδα εισόδου των παιδικών χαρών του Δήμου             Θηβαίων.

    Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών – Τακτοποιητικού του έργου με τίτλο : «Δημοτική οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Θήβας».

    Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών για το έργο με τίτλο : «Κατασκευή αγωγού ύδρευσης από Ταχυδιυλιστήριο έως Δεξαμενή Δομβραίνας».
    Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου για την εγκατάσταση της βιομηχανίας παραγωγής ασφαλτόστρωσης με την επωνυμία «ΛΑΤΩ ΑΤΕ», στη θέση «Καναβάρι» σε αγροτική       οδό της Δ.Κ. Θήβας του Δ.Θηβαίων.

    Αποδοχή πίστωσης ποσού 11.664,20€ από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. το χρονικό διάστημα από 2/11/2016 έως και 2/1/2017 (Χρηματ. Εντολή 260/17).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ