Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Λιβαδειά: Κατήγγειλαν στην Αστυνομία την ιδιοκτήτρια δύο Μαλτέζ που κακοποιούσε συστηματικά τα σκυλιά της

Στις 6 Φεβρουαρίου ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς», κατήγγειλε στο Α.Τ. Λιβαδειάς ένα περιστατικό κακοποίησης δύο σκύλων που η ιδιοκτήτρια τους όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα είχε να ζουν υπό άθλιες συνθήκες.

Σε αυτήν την κατάσταση βρήκαν τα δύο σκυλιά...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο διοικητής του Α.Τ. κ. Τσίμπρης αφού εξέτασε το φωτογραφικό υλικό, κίνησε άμεσα τις νόμιμες διαδικασίες για τη διερεύνηση του περιστατικού. Την Παρασκευή, 10 Φεβρουάριου 2017, ο διοικητής κ. Τσίμπρης με συνοδεία αστυνομικής δύναμης, εκπροσώπων του φιλοζωικού συλλόγου και της κτηνιατρικής υπηρεσίας, μετέβησαν στο χώρο που κρατούνταν τα 2 σκυλιά ράτσας Μαλτέζ, και με τη συνεργασία της ιδιοκτήτριας κατάσχεσαν τα ζώα.

Τα δύσμοιρα σκυλάκια ζούσαν σε απαράδεκτες συνθήκες. Κοιμόντουσαν μέσα σε έναν σωρό από σκουπίδια, με ούρα και περιττώματα παντού, το νερό τους ήταν μαύρο και τα ίδια χαμένα μέσα στις τζίβες και την βρωμιά. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως, αργότερα στο κτηνιατρείο, κατά την αφαίρεση των τριχών από το στόμα του ενός έφευγαν και δόντια μαζί!

Τα σκυλάκια πλέον βρίσκονται υπό την προστασία του συλλόγου και περιμένουν την οικογένεια που θα τους προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα που αξίζουν και που τόσο πολύ έχουν στερηθεί. Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αστυνομική διεύθυνση Λιβαδειάς και προσωπικά τον διοικητή του Α.Τ. Λιβαδειάς κ. Τσίμπρη, για την άμεση κινητοποίηση και για την ιδιαίτερη ευαισθησία που έχει επιδείξει σε θέματα κακοποίησης ζώων». Αν θα θέλατε να υιοθετήσετε κάποιο από τα ζώα επικοινωνήσει με τους «Εθελοντές Φιλόζωους Λιβαδειάς» στο email : eflivadeias@yahoo.com ή μέσω facebοok εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ