Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ντασιώτης:Ήρθε ο Προαστιακός στην Αλίαρτο,να τον στηρίξουμε


 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕ
             ΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ.

      Ένα  πάγιο αίτημα πολλών χρόνων όλων των κατοίκων της Βοιωτίας και όχι μόνο, φαίνεται ότι βρίσκει το δρόμο της υλοποίησης.
      Αναφέρομαι στην πιλοτική λειτουργία του προαστιακού σιδηρόδρομου, με το δρομολόγιο Αθήνα-Τιθορέα-Αθήνα , με στάση και στην Αλίαρτο, που ξεκίνησε πιλοτικά από τις 20-12-2017.
      Πολλές επαφές με τους αρμόδιους, από το 2011 έως σήμερα όλων των Δημάρχων της περιοχής και  των περιφερειαρχών, πολλές επιστολές στους ίδιους αρμόδιους φαίνεται πως έπιασαν τόπο και ένα σπουδαίο και αναπτυξιακό εγχείρημα υλοποιείται.
      Το επόμενο και σημαντικό  βήμα είναι η στήριξη από τους μετακινούμενους για να συνεχίσει τη λειτουργία του και η καταγραφή των παρατηρήσεων για να προσφέρει  πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες.
      Υπάρχει κάθε λόγος να το στηρίξουμε. Είναι φτηνό, είναι γρήγορο, φιλικό προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα άνετο.
     Σε συνάντησή μου με το Υπουργό που προγραμματίζεται σύντομα θα συζητήσουμε ζητήματα λειτουργικότητας και ασφάλειας του δικτύου.
     Καλώ τους  Δημότες του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων  να στηρίξουν το πιλοτικό πρόγραμμα και να χρησιμοποιούν εφεξής τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Είμαι βέβαιος πως θα το απολαύσουν.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

17 σχόλια:

  1. Σωστή ενέργεια από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά 04:25 ποιος θα ταξιδέψει από την Αθήνα;
    Μήπως πρέπει να μεριμνήσετε για την στάθμευση των αμαξοστοιχιών 600/601 οι οποίες στάθμευαν Αλίαρτο μέχρι και τον Ιούνιο του 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ

      Διαγραφή
    2. Εμένα εάν δεν μου δώσει γραμμή ο Σαγάνας δεν στηρίζω Προαστιακό.
      Δεν πρέπει όμως να μας διαφύγει ότι το δυνάμωμα και η επέκταση των δομών μας επιβάλλει νά αναλύσουμε πολύ προσεκτικά και συνειδητά τις διάφορες μορφές ενίσχυσης της επιρροής μας απέναντι στην επέκταση του Προαστιακού.
      Ή καθημερινή πρακτική έχει αποδείξει ότι η πλατειά συμμετοχή των λαϊκών μαζών στις σχετικές επεξεργασίες μας δίνουν σε μεγάλο βαθμό τήν ευχέρεια νά εκτιμήσουμε ένα γενικότερο σύστημα πλατιάς συμμετοχής

      Διαγραφή
    3. Ή επιμέλεια της οργάνωσης και προπάντων με το ξεκίνημα μιας αποφασιστικής καμπάνιας αποτελούν μια πολύ σημαντική βάση για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες γιά την επιτάχυνση του έργου που θα μπορούσε να προσφέρει ο Προαστιακός στη τοπική Κοινωνία του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΝΙΣΤΙΚΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ?

      Διαγραφή
    6. ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΗΡΘΕ ΤΣΟΥΦ ΤΣΟΥΦ ΤΣΟΥΦ

      Διαγραφή
    7. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΡΕ ΧΟΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ

      Διαγραφή
    8. Εγώ ξερω πως ήρθε.
      Ενα πρωί ξυπνησε ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και εκεί που δεν είχε τι να κάνει λέει: Δε στελνω μέχρι την Τιθορέα τον προαστιακο; και τον έστειλε. Βέβαια σε όλους τους Δήμους που πέρασε όλοι καταλαβαν και συμπολιτευση και αντιπολίτευση ότι κάποιος, κάπου, κάποτε το ζήτησε και θυμηθηκαν όλοι κοινές ανακοινώσεις Δημάρχων, βουλευτών περιφερειαρχων που το ζητουσαν εδω και πεντε
      έξι Χρόνια και ειπαν καλό ειναι για τον τόπο, καλιο αργά πάρα ποτε. Αυτό συνεβη παντού πλην Αλιάρτου οπου η σαγανομπαλοκευομενη αντιπολίτευση έχει θεοποιησει τον αυτοματο πιλότο και μάλιστα έχει καθιερώσει και εορταστικες εκδηλώσεις προς τιμην του. Ετσι λοιπον κατά την αποψη τους που τεκμηριωνεται γιατί έτσι γουσταρουν, το τραινο στον αλιαρτο ήρθε μονο του. Έτσι επιβεβαιωνεται το ρηθεν υπο των προφητων ""το μ@λ@κ@ πολλοί εμισησαν τη μ@λ@κι@ ουδεις""

      Διαγραφή
  2. Κουίζ τι όνομα θα δωσουν στο προαστιακό που θα ερθει στον Αλίαρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ο Θεός Ηρακλής εκπροσωπεί τον μη τελειοποιημένο άνθρωπο, ο οποίος παίρνει στα χέρια του την κατώτερη φύση του, και την υποβάλλει μέσα από τις δοκιμασίες και ταξίδια με το τρένο , πρόθυμα σε αυτοπειθαρχία και αυτόγνωσία, καταστάσεις οι οποίες θα προκαλέσουν τελικά, την ανάδυση της θείας φύσης σε μία προσπάθεια να ξεχαστεί ο μεγάλος έρωτας της θεάς Πομόνας.
      Από ένα ατελές αλλά ένθεο ανθρώπινο ον, το οποίο αρχικά χρησιμοποίησε μόνο την σωματική του δύναμη και τα μακριά του χέρια , σταδιακά αρχίζει σιγά σιγά να αντιλαμβάνεται την επίπονη προσπάθεια που πρέπει να επιτελέσει ώστε να "αποτινάξει " από τους ώμους του, τα δεινά που προκάλεσε η αρπαγή της θεάς Πομόνας , ώστε να καταστεί τελικά ένας παγκόσμιος σωτήρας.

      Διαγραφή
    3. Σε έχει φάει το πάνω κάτω (ρυθμικά).

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  3. den exete me ti na asxolithite kai lete malakies to pios to efere to efere aytos o dimarxos o proin h o epomenos peste pos hr8e kai kalos na er8i den kanoyn erga vrizete kanoyn erga pali vrizete a8anate ellina

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ