Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Νέο βίντεο από το τραγικό τροχαίο: Τα αυτοκίνητα στις φλόγες και ο πατέρας δεν πιστεύει τι έχει συμβεί

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί λίγα δευτερόλεπτα μετά τη στιγμή που η Πόρσε με τον Γιώργο Βακάκη έχει πέσει πάνω στο αυτοκίνητο με τη μητέρα και το 3χρονο παιδί
Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Κυριακής σε έναν χώρο στάθμευσης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι αποτυπώνει άλλο ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί από αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έτυχε να περνάει από το σημείο λίγα λεπτά μετά τη στιγμή που η Πόρσε με τον Γιώργο Βακάκη και το φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο έχει πέσει πάνω στο Honda Civic και έχει προκαλέσει το θάνατο μιας μητέρας με το τριών χρονών παιδί της.

Στο βίντεο φαίνονται οι φλόγες που έχουν προκληθεί από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων και την έκρηξη που ακολούθησε.

Ενώ το αυτοκίνητο που βρίσκεται στο ρεύμα προς Αθήνα συνεχίζει την πορεία του, κάποια στιγμή η κάμερα καταγράφει και τον Υπάτιο, τον τραγικό πατέρα που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε να χάνονται η συζυγός του Αποστολία και ο μονάκριβος γιος του Παύλος.

Χαμένος και σοκαρισμένος ο Υπάτιος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και πώς από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή του έχει καταστραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ