Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ένα μετάλλιο και καλή παρουσία για την Αναγέννηση Λιβαδειάς


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
     Ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ στο Badminton στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς με μεγάλη συμμετοχή 139 entries. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ καλό αφού συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της χώρας.
    Από τον σύλλογό μας έλαμψε για μια ακόμη φορά η αθλήτριά μας Ελίνα Μπάρτζου η οποία συμμετείχε και στα τρία αθλήματα που δικαιούταν (απλό ,διπλό, μικτό) και κατέκτησε και στα τρία την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο προσθέτοντας και την ανάλογη βαθμολογία στην ranking list. Στο διπλό συμπαίκτρια είχε την αθλήτριά μας Κωνσταντακάτου Στεφανία και στο μικτό τον Μάριο Μπουλίο του ΦΕΟ Θήβας. Επίσης αγωνίστηκαν και είχαν αρκετά καλή παρουσία οι Σώκος Λάμπρος και Γιάννης, Ζαφείρα Νατάσα και Έρη, Σπυρίδου Γιώτα, Μπάρτζου Σούλα και Νάσια και Καρβούνη Χαρούλα.
Προπονητής ο Κος Ορκόπουλος Αθανάσιος ( Ομοσπονδιακός Προπονητής )
   Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας ευχαριστεί την Δήμαρχο Λεβαδέων Κα Πούλου όπως και την Αθλητική Επιτροπή για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου για την διεξαγωγή του παραπάνω πρωταθλήματος . Την Λιβαδειά επισκέφθηκαν τουλάχιστον 250 άτομα το διήμερο του τουρνουά .
    Στην διοργάνωση παραβρέθηκε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κα Χατζήνα Βικτωρία εκπρόσωποι της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων η Κα Σύρου Ελένη και Μπαρδάκας Βασίελιος όπως φυσικά και σχεδόν ολόκληρο το Δ.Σ της Ε.Ο.Φ.Σ.Α

Με τιμή
Για Το Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΜΠΑΡΤΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ        ΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ