Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Δημότης έκοψε υπεραιωνόβιο πεύκο στους Κήπους της Αλιάρτου

Υπεβλήθη σήμερα, Σάββατο 25-2-2017,μήνυση σε δημότη που κατοικεί σε οικία εντός των Κήπων Αλιάρτου, για παράνομη κοπή και υλοτόμηση υπεραιωνόβιου  πεύκου στο χώρο του πάρκου.
Η ασέβεια του χώρου των Kήπων που αποτελεί τμήμα της σύγχρονης ιστορίας τόσο της πόλης της Αλιάρτου, όσο και της ευρύτερης περιοχής, από ανθρώπους που κατοικούν εντός τους,  θέτει εκ νέου και πολύ επιτακτικά τα ζητήματα:
1.    Της άμεσης ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης του τέως Οργανισμού Κωπαϊδας και της παραχώρησης του πάρκου στο Δήμο, προκειμένου να επιβιώσει.
2.    Του επαναπροσδιορισμού των κριτηρίων χρήσης των κτισμάτων και οικιών του πάρκου.
Με άλλα λόγια η σημερινή κατάσταση ανομίας που επικρατεί, πρέπει  επιτέλους να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ. Σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα να διαχειριστούμε
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

142 σχόλια:

  1. Μπράβο τι σόι άνθρωπος είναι αυτός που καταστρέφει τους κήπους;Δεν είμαστε σοβαροί.εχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ότι μας καπνίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ λυπηρο να χάνουμε ένα δέντρο αιώνων.Με αφήνει πραγματικά καταπληκτη αυτή η θλιβερή πράξη! ! !



    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Φανταζομαι το πλιατσικο του ξυλου……..ξεφτιλικια 150 χρονων δεντρο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερετε εσεις ομως που κρινεται με τα διαφορου τυπου 'ελεος' και ουτω καθεξης οτι το δεντρο ηταν ηδη πεσμενο εδω και 1 ολοκληρη εβδομαδα,και ξαναλεω επεσε απο μονο του και δεν κοπηκε και ισως να κοπηκε απο ανθρωπο που το ειχε πραγματικη αναγκη.Και αν βλεπετε καλα ειναι σε αυλη δεν χαλαει την ομορφια των πολυαγαπημενων κηπων σας,που εκει γινονται τα σομοζα και τα γομορα ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει,αλλα ναι το πεσμενο δεντρο σας πειραξε για να ζεσταθει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε δεν πας καλά εσυ

      Διαγραφή
    2. στο συγχρονο πολιστισμένο κόσμο κάθε δέντρο θεωρείτε οτι έχει ψυχή.Καθε δέντρο θεωρείτε ισοδύναμο με εναν άνθρωπο.Τα συμπεράσματα δικά σου.

      Διαγραφή
    3. Ηλίου φαεινότερων το πεύκο ήταν πεσμένο. Και αν ο άνθρωπος το είχε ανάγκη χαλάλι του. Τώρα όλα τα άλλα τα ακούω σαν ψέυτο-οικολογικά.

      Διαγραφή
    4. Και αν εχει και πολυ μεγαλη αναγκη να ρθει να κλεψει και στο σπιτι σου αν τυχει και αφησεις καμια πορτα ανοιχτη!

      Διαγραφή
  5. στο εξωτερικό απαγορεύεται η οποιαδήποτε κοπή δέντρων, ακόμα και μέσα στο σπίτι σου να είναι θα πρέπει να χτίσεις γύρω του. Εδώ είμαστε και πάντα θα είμαστε ζώα, και ύστερα λέμε για τους άλλους. Απ’οτι φαινεται καποιος θα έχει πολλά ξύλα για το τσάκι του τον χειμώνα. Ντροπή να κόβονται δέντρα στις μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εαν μεινει ατιμωριτη αυτη η ΠΑΡΑΝΟΜΗ κοπη του δεντρου θα ακολουθησουν και αλλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξαναλεμε οτι το εριξε ο αερας και δεν το εκοψαν απο την ριζα οπως συμφερει καποιους να λενε.Και αν θες να αναφερθουμε και για θεματα του εξωτερικου,ο κατωτερος μισθος ειναι 1300€ και εσυ και εγω παιρνουμε 450€ αφου τοσο θες να συγκρινουμε την Ελλαδα που ζουμε με το Εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έπεσε από τον αέρα, ωραία οπότε γιατί έκανε μήνυση ο δήμαρχος;Μάλλον δεν είσαι ψηφοφόρος του καλέ μου ανθρωπε έμπλεξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητα υποστήριξη απο την αντιπολίτευση. Θα σε κανει στελεχος οπως τον πομονα

      Διαγραφή
    2. Αφου εισαι τοσο δυσπιστος μια αυτοψια θα σε πεισει.Το δεντρο εκει ειναι μπορεις να πας να το δεις και μετα να πιστεψεις τα διαφορα που λενε..

      Διαγραφή
  9. Εγώ αλλο λεω φίλε.
    Ακομη κι αν επεσε δε σου ανήκει, ουτε είναι στην αυλη σου.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΟΥ και συοπως και οι άλλοι κακως εισαι εκεί και το βλέπεις και ως περιουσια σου. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;; εκοψες το δεντρο μου και δεντρο ολων των αλιαρταιων και προσπαθεις να μας πεις παραμυθια. Και ειναι πολύ σωστή η ανακοινωση του δημάρχου οτι πρεπει να το ψαξουμε ξανά ποιοι μενουν εκει και γιατι;; καταλαβες;;;;αντε τωρα να αναψεις το τζακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8.13 μμ. Αυτη ειναι η αληθεια. Καιρος να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Με ελαχιστες εξαιρεσεις καποιων πολυ ηλικωμενων που εχουν ζησει ολη τη ζωη τους εκει ολοι οι αλλοι να φυγουν και γρηγορα. Ζουν εις βαρος μας εκει μεσα

      Διαγραφή
    2. το σπιτι που πληρωνω ενοικιο και περιποιουμε την αυλη μου ειναι δικο μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι,και αν πατησεις την αυλη μου με τα βρωμοποδαρα σου εχω δικαιωμα να σε πεταξω εξω με τις κλωτσιες..ζω εις βαρος σου επειδει σε κηνηγαω που εχεις γεμισει σκατα τους κηπους κουτακια μπυρας και δεν σου επιτρεπω να κοβεις απο τα τριανταφυλλα μου οπως εκανες στο υπολοιπο παρκο και τωρα δεν υπαρχει ουτε μαργαριτα?αν θες σπιτι ελα ζητα απο τους αρμοδιους και παρε,εχει 6-7 ακατοικιτα..αλλα να ξερεις πως τζαμπα δεν θα το παρεις οπως νομιζανε πολλοι και απογοητευτικανε..το μονο ωραιο που εχει μεινει στους κηπους ειναι οι περιποιημενες αυλες και τα σπιτια που συντηρουντε απο τους κατοικους..τα αλλα ειναι ετοιμα να πεσουν και εχουν λεηλατηθει απο γυφτους και απο σενα που εχεις την εντυπωση οτι σε ενα δημοσιο χωρο μπορεις να φερεσαι οπως το σπιτι σου..

      Διαγραφή
  10. Στο τζάκι πετάει το πεύκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ιδιαιτερα αλλα γεμιζει η καμιναδα ρετσινη και μπορει να σου παρει φωτια!δεν αξιζει κοψε καμια λευκα

      Διαγραφή
  11. το πευκο πηγε σαν την πομονα κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΞΑΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΥΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΚΡΟΥΝΑΡΧΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΤΑ ΑΙΟΝΟΒΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να εγραφες και το ονοματακι σου ανωνυμε αρχηγε της Χρυσής συσπειρωσης;;; τολμα το γενναια στρουθοκαμηλε να ξαναδεις τις ροχαλες στα μουτρα σου όπως πρόσφατα

      Διαγραφή
    2. 10.07 μμ η ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΡΧΗΓΕ αν η θεση της παραταξης που σε ψηφισαμε να εκπροσωπεις είναι να κάνει ο καθένας οτι θέλει, να γράφει τα παντα στα παλια του τα παπουτσια και συ να τον δικαιολογεις. Αν ηνομιζεις οτι εκπροσωπεις σωστά βριζοντας και αν υποστηριζεις οτι μαλακια γίνεται .. ... τοτε φίλε είσαι πολύ επικυνδινος και κοπανατη έγκαιρα γιατί ερχεται βροχή

      Διαγραφή
    3. Ακομα και αν επεσε αρχηγε, εχει δικαιωμα να το κοψει για το σπιτι του; Δεν του φτανει που ζει εκει μεσα τζαμπα τοσα χρονια; Το καλο με δημαρχο ειναι οτι απ την πρωτη χρονια παλευει για τους κηπους!να περασουν στα χερια του δημου να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα!

      Διαγραφή
    4. Συμπερασμα απο το σχολιο του 10.07 μμ του ""ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ"" . Παρτε αλυσοπριονα και κοψτε οτι εξεχει απο το έδαφος. Μη ρωτατε κανέναν. Αν δυσκολευτειται πουθενά πεστε μια δικαιολογία και ειδοοιηστε μας. Θα φτασουμε αμέσως .καλυψη για ""πασα νοσο και πάσα μαλάκια ""

      Διαγραφή
    5. Η κοπή δέντρου και η κλοπή πομονας τι είναι τελικά ? Πταίσμα η Πλημμέλημα ? πως τιμωρούνται?

      Διαγραφή
    6. Να μας απαντήσει ο αντικρουναρχης (ο ψηλός)

      Διαγραφή
  13. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΦΙΛΕ -ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ- ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ -ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχει δικιο ο 10.07 το δεντρο ειναι ξεριζομενο και σταματηστε να λετε ψεματα μπροστα στα ματια μας μη μας υποτιματε μπορει να σας ψηφισαμε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν βλεπουμε τι γινεται στο δημο μας εχεται ξεγυγει τελειος τελικα καναμε μεγαλο λαθος η συμπεριφορα σας σε οποιον τολαμει να μιλησει θυμιζει καθεστωτα προς αποφυγη ντροπη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.57 μμ έχεις χάσει την ψυχραιμια σου. Σε ποιον νομίζεις οτι απευθυνεσαι; μενω εκεί και ξερω αν επεσε η οχι το δέντρο η αν έπεσε με το κόψιμο . Οσο για τα αλλα περι καθεστωτων δικο σου θεμα. Εγω γελαω με τη σιγουρια σου

      Διαγραφή
  15. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχως για σενα οχι μονο ζω αλιαρτο αλλά και πολύ κοντά στο πεσμενο δεντρο για να ξερω οτι ειναι ξεριζομενο κατι που εσυ αγνοής προλο που φενεται και στην φωτογραφια αλλα δεν φτες εσυ ετσι σου ειπαν να γραψεις και ετσι εγραψες

      Διαγραφή
    2. Γραφεις και με μικρα τωρα;

      Διαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΟΝ 10.57 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κριση και αυξηση στο πετρελαιο θερμανσης αυτο εχουν αυξησει τη λαθρουλοτομια... σε κίνδυνο και οι πομονες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ.
    1.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΚΟΒΕΙ
    2.ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ,ΕΧΕΙ ΓΗΡΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.
    3.ΤΑ ΑΠΟΚΛΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    4.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ 10.07 μμ
    5.AN ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ,ΑΝΩΝΥΜΑ ΦΥΣΙΚΑ
    6.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    7.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΝΟΜΑ Η ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ
    8.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ-ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΣΕ ΣΠΙΤΙ.ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΔΩ Η ΜΟΥΓΚΑ-ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σαν ταπεινος κάτοικος αυτού του χωριού οφειλω να ζητησω συγνώμη απο τους κατοίκους των κήπων γιατί εγω νομιζα οτι είναι πάρκο και πηγαινω τα παιδακια μου βόλτα. Τωρα μαθαινω ομως οτι ειναι αυλές των αρχοντων που μένουν εκεί και εγώ τους ενοχλω.ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. Επίσης θελω να ζητησω απο την αντιπολίτευση να απαιτησει να βάλουμε φυλακα με όπλο στην είσοδο και να εκτελείται όποιος επιχειρει να μλει μέσα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΚΙ ΕΚΕΙ.;;; ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αυλή αυτού που πληρωνει ενοικιο για το κάθε σπίτι δεν έχεις καμια δουλεια ούτε εσύ,ούτε το παιδί σου,υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι απεριοριστοι στους κήπους και παιδικη χαρά αλλά επειδή τα έχετε κανει σαν τα μούτρα σας προτιμάτε τις αυλές μας επειδή ειναι καθαρές.ολοι εσείς οι καλοί επισκέπτες του πάρκου φέρνετε τα σκυλιά σας να χεζουν όπου ναναι τα παιδιά σας πετάνε οπου βρουν τα σκουπίδια τους και γυναίκες σας κόβουν τα τριαντάφυλλα της αυλής μας επειδει το υπόλοιπο πάρκο δεν έχει ούτε μαργαριτα..δεν σε έδιωξε κανεις από του κήπους ποτε,εκτός αν είσαι γυφτος μεθας και ενοχλείς η κάνα κωλοπαιδο που σπας λαμπες ή οργώνεις με το μηχανάκι σου το πάρκο που λες ότι αγαπας, φυλακας υπηρχε καποτε και τοτε ηταν η τελευταια φορα που ειδαμε τους κηπους καθαρους και με λουλουδια..οταν διωξανε τον φυλακα εμπαινε η καθε κοτα και το καθε κωλοπαιδο και ριμαζανε λουλουδια λαμπες μπατζουρια απο τα ακατοικιτα..

      Διαγραφή
    2. ξεκουμπιδιαααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε . κληρονομιά σας είναι;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. κληρονομια οχι αλλα πληρωνω ενοικιο και αν πατησεις την αυλη μου θα πεσουνε κλωτσιες!επισης αν σε πιασω να βρωμιζεις τους κοινοχρηστους χωρους θα πεσουν παλι κλωτσιες!!αν σε πιασω να βαζεις φωτια οπως 4 φορες στο παρελθον (και το σωσαμε εμεις που μενουμε εκει) παλι κλωτσιες θα πεσουν..αν πετας καποτες και κουτακια κατω θα σου τριψω την μουρη πανω σε αυτα..κανε την βολτα σου οπως κανουν αλλοι πολιτισμενοι ανθρωποι και δεν θα σε ενοχλησει κανεις!τοσο απλα ειναι τα πραγματα..αν δεν σου αρεσει πισω στον σκουπιδοτοπο σου!

      Διαγραφή
  21. προτεινω Δημοσκοπηση εδώ μέσα με το παρακατω ερώτημα:

    Τι είναι πιο επικυνδινο για τον τόπο;

    Α) ο δημοτης που λειτουργεί αυθαίρετα εν γνωσει του ακομα κι αν είναι
    αφελης η κουτοπονηρος; η
    Β) ο πολιτικός (βλεπε 10.07 μμ) που ενώ ξέρει το σωστό και υποχρεούται
    να το επιβάλλει ,υιοθετεί οτι πιο παρακμιακο υπάρχει μονο και μονο για
    λόγους αντιπολιτευσης;

    Τα αποτέλεσμα εκ του περισσου θα αξιολογηθει,Παρόλο που ειναι γνωστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψηφιζω το Α.
      Ο Συσπειρωμενος αρχηγός εχει πάντα δίκιο γιατί ο Γιαλός ειναι στραβος δεν αρμενιζει αυτός στραβα

      Διαγραφή
  22. Εδω δεν ειχε να φαει και εσεις του κανετε μυνηση δεν ντρεπεσται?? Αρε μυαλο που εχετε πηγεντε να δειτε τι εχει γινει στους κοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ.ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ 7000 ΣΕ ΑΛΛΟΝ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΕΝΑ ΠΕΣΜΕΝΟ ΔΕΝΔΡΟ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.ΕΣΕΙΣΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ;ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ;ΠΧ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΝΑΣΑ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο 1.26. Ζητηστε τα λεφτά απο τους εργολαβους που έφτιαξαν έργα και αυτά δε λειτουργουν σωστά η παθαινουν καθε μερα ζημιές.

      Τετοιο έργο που δε λειτουργει σωστά και καθε μερα σπάνε οι αγωγοί ειναι η ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ. ολοι ξέρουμε ποιος το εφτιαξε σαν υπεργολαβος πριν απο καμποσα Χρόνια. Επειδη τωρα ειναι αρχηγός της Αντιπολίτευσης τι σημαίνει; οτι πρεπει να τον καλυψετε; ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. 1.26 μμ είναι βέβαιο οτι θα εκτεθεις οταν ακουσεις την αλήθεια, γιατι απο οτι φαίνεται οταν τη διαβζεις δεν τη καταλαβαινεις. Επειδη όμως εισαι Κ.Ο.Τ.Α. δε θα γράψεις πάλι εστω και ανωνυμο σχόλιο για να την πεις

      Διαγραφή
  24. Αν το πεύκο ήταν όντως ξεριζωμένο (όπως φαίνεται στη φωτογραφία), να αποσύρετε τη μήνυση γιατί αν αθωωθεί θα πέσει πολύ γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικαστές δύσκολα καταδικάζουν κάποιον αν έχουν αμφιβολίες. Αρκεί να βρεθούν 2-3 μάρτυρες και να πουν την αλήθεια. Σε τέτοια θέματα τα δικαστήρια είναι ελαστικα. Αν ήταν κάτι σοβαρό θα είχε ακολουθήσει αυτόφωρη διαδικασία.Άλλωστε στην Ελλάδα λίγο πολύ όλοι παρανομουν.

      Διαγραφή
    2. δε μου απάντησες

      Διαγραφή
  25. Ξεφτιλασ ειναι μονο αυτοσ που εκανε την μηνυση ενω ηξερε τι ειχε γινει!βλεπεισ οτι δεν εισαι συμπαθιτικοσ!παρετησου ρεε να δουμε και τουσ βολεμενουσ που σε υποστηριζουν!αυτα ειν ξεφτιλικια οχι ο ανθρωποσ που εκοψε ενω του ειπε ο γειτονασ επειδη εσυ δν εστειλεσ να το κοψουν οι δικοι σου!κυριε ξεσ εσυ που εκανεσ μηνυση ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικα σου 1.50 μμ. Αν και προφορικα μιλας οπως γράφεις πας για εγκεφαλικο.κοιτα το

      Διαγραφή
  26. Ας ελπίσουμε ότι οι εισαγγελείς είναι λογικοί άνθρωποι και θα στείλουν τη μήνυση στο αρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι λογικοι σιγουρα γτ ηταν πεσμενο το δεντρο οχι ορθιο!εκει θα παει η μηνυση...

      Διαγραφή
  27. Απαντήσεις
    1. Μας ζαλισες με την πομονα.μηπως την ήθελες για πάρτη σου;

      Διαγραφή
  28. Ο δημαρχος ο καλος δεσμευει λογαριασμους για 500ευρω και σε καποιους τους σβηνει τι μου λες τωρα για το δεντρο που στην ουσια το ερειξε ο αερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ που ξέρεις ότι σβήνει σε κάποιους γιατί δεν λες ονόματα να μας ανοιξεις τα μάτια? είμαστε κουτοί οι υπόλοιποι? και για να χουμε το καλό ερώτημα... τα 500 σου φαίνονται λίγα? ξέρεις πόσα χρόνια έχει να πληρώσει κάποιος που φτάνει τον λογαριασμό του στα 500??

      Διαγραφή
  29. καλα εσυ ανωνυμε 4.49 εισαι ηληθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ σιγουρα ξερεις ποσο κοστιζει μια πομονα

      Διαγραφή
  30. 10.07μμ η 1.26 μμ η ΣΥΝΤΡΟΦΕ η ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΕ ΑΡΧΗΓΕ. Γραψε επωνυμα και πες οτι οποιος θελει να κοψει δέντρο σε κοινοχρηστο χωρο να το κανει. ΜΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ. Επίσης γραψε επωνυμα τις προτασεις σου γιατι μεχρι τωρα ολο καταγγελίες διαβαζουμε,αλλα δεν ξέρουμε ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ. Ξερεις τι σου γίνεται; αν ναι πεστο να το μαθουμε ολοι; έχεις προταση για κατι η μονο άρνηση; αν έχεις πεστη. Εκτός απο βρισιες και ασυναρτησιες βρισκεις κατι καλο; αν ναι πεστο. Ξερεις ,υπαρχουν και πράγματα πο πρεπει να γινεις και δυσαρεστος στους ψηφοφορους. Δεν εχουν ολοι δικιο. Το ξέρεις αυτο; αν το ξέρεις καντο. Μεχρι τώρα εχω παρατηρήσει οτι υιοθετεις οτι πιο γελοιο συμβαινει και το κανείς σημαια. Νομίζεις οτι ετσι βοηθας τον τοπο; τελος παντων οτι κάνεις Κύριε καντο ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ και
    οχι ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ. Αλλιώς ονομασε και την παραταξη Κ.Ο.Τ.Α. για να τελειωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΣΕ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΟΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΘΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΙΣΕ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

      Διαγραφή
    2. Αστο ρε φίλε ειναι μικρός ο κοσμος και ειμαστε λίγοι και ξέρουμε . Αυτά τα εκαναν οι παλιοι σου κολητοι. Ετουτοι δεν τα κάνουν και το ξερουν ολοι οπως και συ. Γιατί Απλά αν ειχες κατι συγκεκριμενο να πεις θα το ειχες κανει βουκινο. Εδω προσπαθεις με ψεματα να επιβιωσεις αν ειχες κατι θα το αφηνες;;; δεν εισαι απο αυτούς ΑΡΧΗΓΕ

      Διαγραφή
  32. ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ???
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ?
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο BLOGGER ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτός που στιγματίζεται γράφει 100 σχόλια την ημέρα ανώνυμα και όλοι τον καταλαβαίνουν. ας σταματήσει να γράφει

      Διαγραφή
    2. 100 δε γράφει αλλά και ενα να γραψει ο συσπειρωμενος αρχηγός φαινεται απο μακριά. Ε αν εκτίθεται ην ξναγραψει

      Διαγραφή
  33. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να πω και εγώ την άποψή μου.
    Όποιος ειναι απορος, δεν τον ξερω αυτον,δε σημαίνει οτι Μπορεί να κάνει οτι θέλει σίγουρα θελει βοήθεια αλλά δεν ειναι σωστό οτι κανει να το δικιολογαμε. Μπορεί να ρωταει αν δε ξέρει και μπορεί να ζηταει και βοηθια οχι όμως να κανει οτι θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αν κανει καποιος μια βολτα στην γειτονια που μενει ο δημαρχος θα δει στα πιο πολλα σπιτια τοννους απο κορμους δεντρων . ειναι ψεμα αυτο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξυπναδα σου ειναι για Νόμπελ.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Ισως έχουν κολλητούς δασοφύλακες και κάνουν τα "στραβά μάτια".

      Διαγραφή
    3. Όλοι τα ξέρουμε εκτός από το δασαρχείο. Χρειάζεται αρκετή συζήτηση και εδώ μέσα δεν είναι ο κατάλληλος χώρος.

      Διαγραφή
  36. Δηλαδή λένε καποιοι εδώ μέσα Ότι η εφαρμογή του νόμου ειναι θέμα εισοδηματος; τι λέτε ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ανωνυμε 8.08 αφου θες ονοματα σε ποιους χαριζουν λεφτα απο την καταναλωση νερου γιατι δεν κανεις μια ερωτηση στους κολητους σου να μαθεις;εγω θα σου πω μονο 2 περιπτωσεις. 7.000 στον παλιοπαναγεο 2.000 περιπου στον αλλον απο το μαυροματι. συνολο 9.000 ευρω μονο σε δυο ατομα. τωρα οσο για τα ονοματα που ζητας επειδη προφανως ειναι κολητοι τους ρωτα τους διοικουντες να τα μαθεις. αν βεβαια εχουν τα κοτσια να σου πουν την αληθεια. γιατι ειναι γεγονος οτι με την αληθεια δεν τα πανε και τοσο καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΠΕΣΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝΤΩΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ

      Διαγραφή
    2. αρχηγικες μ@λ@κιες

      Διαγραφή
  38. Ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης θα πει την αποψη του με υπογραφή η θα συνεχίσει ως ανώνυμος σχολιαστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανακεφαλαιωνουμε λοιπόν τωρα που μιλησαν δημοσια όλοι εκτός απο την αντιπολίτευση

    1. Πρέπει να απονεμηθεί επαινος αφού δεν του ριχνουμε αδικο στον απορο δημοτη που λόγω της αποριας του πλέον μπορεί να κανει οτι θέλει.
    2. Καθε απορος πλεον εχει την αδεια του οχλου να κοβει ξύλα οπουδήποτε. Η επόμενη κοπή να γινει στην αυλη του σαγανα η σε οποιαδήποτε αυλη. Φυσικά θα εχουν την κατανόηση και υποστήριξη ολων μας.
    3. Προσπαθω να φανταστω τι θα έγραφαν ολοι αυτοί που το βρισκουν φυσιολογικο αυτο που εγινε αν έβγαινε μια φωτογραφία με το κομενο δεντρο και ο δήμος δεν έκανε τιποτα. Τοτε ο απορος θα ηταν εγκληματίας και φίλος του δημάρχου, θα ειχε γίνει οικολογικο έγκλημα, ο δήμαρχος θα ηταν απαραδεκτος, ο ανώνυμος αρχηγός της Αντιπολίτευσης θα καταδικαζε με επωνυμη ανακοινωση και αλλα τέτοια.
    5. Καλό ειναι ολοι να διαβασουμε λεξη προς λεξη την ανακοίνωση και να μη δινουμε Ερμηνείες. Πιθανον κάποιοι αν εχουν ελάχιστη τσιπα να ντρεπονται για αυτά που εωρααν. Ξερω τι λέω και ξέρω οτι οποιος μιλάει στο τέλος τα λεει όλα.
    6.Τέλος είμαστε όλοι και γω μαζί πολυ μαγκες εδω μεσα. Ενας υπογραφει αυτα που λέει και όλοι εμεις ανώνυμα και μορτικα σαν παντογνωστες που ειμαστε κρίνουμε και κατακρινουμε. Πολύ μεγάλη μαγκια αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΙ ΚΡΟΥΝΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δηθεν αρχηγος της ΛΑ.ΣΣΠΕΙ. και ο συνεργαζμενος υπαρχηγος τι ψήφισαν αραγε για τα δέντρα που είναι πάνω στα πεζοδρομια και εμποδιζουν οεο;

      Διαγραφή
  41. ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ

    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ""ΑΝΩΝΥΜΑ"" ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ""ΑΡΧΗΓΟΥ"";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΝΑΡΚΗ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΩΠΑΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑ.ΣΣΠΕΙ.,Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΡΗΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. διαφορετικά δεχόμαστε και δήλωση του Ναθαναήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η αντιπολίτευση θα βγάλει ανακοινωση η τα ειπε όλα ο ανώνυμος αρχηγός της στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν μερικά μαθήματα Γεωπονικής και Κηπουρικής για τον αρχηγό της Συμπονετικής Συσπείρωσης.
      1. Ένα δέντρο υγιέστατο όπως αυτό της φωτογραφίας δεν το κουνάει κανένας άνεμος μόνο ο ισχυρός τυφώνας της βλακείας.
      2. Το δέντρο δεν το είχε χαράξει σωστά ο φίλος μας ο ξυλοκόπος με αποτέλεσμα πλάγιασε ολόκληρο και σήκωσε και ένα κομμάτι ρίζας την ώρα που έπεφτε στη γη.
      3. Εάν ήθελε ξύλα ο φίλος μας ο ξυλοκόπος θα μπορούσε να πάει να κλαδέψει και να περιποιηθεί καμία λεύκα από καμία διασταύρωση στη Κωπαίδα για να βελτιωθεί και η ορατότητα στις αξονοδιασταυρώσεις.
      4. Με τόσα πολλά ξύλα που θα βγάλει ο φίλος μας ο ξυλοκόπος θα πρέπει να νοικιάσει και ένα άλλο οικόπεδο για να τα αποθηκεύσει .Και να μην ξεχνάει ότι τέτοια εποχή που το έκοψε θα παραμείνει εκτιθέμενή η ξυλεία και θα πιάσει σκόρους και θα είναι άχρηστα για την επόμενη χρονιά.
      Λοιπόν και λίγη πραγματική ενημέρωση για τους αδαείς αναγνώστες του Blog που νομίζουν ότι ο ενδιαφερόμενος φίλος ξυλοκόπος και φίλος της Λαϊκής Συμπονετικής Συσπείρωσης έκοψε το δέντρο για να ζεσταθεί.
      Όχι το δέντρο κόπηκε έτσι γιατί υπήρχε η πληροφορία ότι στη ρίζα του υπήρχαν χρυσές Αγγλικές Λίρες και έπρεπε να φύγει το δεντράκι.
      Το σχέδιο ήταν καλά μελετημένο για αυτό υπάρχει και η ύποπτη στήριξη του Σατανά και του Πομόνα

      Διαγραφή
    2. Είστε ψεύτες και συκοφάντες. Αγγλικές λίρες και βλακείες... Τι θα σκεφτείτε ακόμη να πείτε;

      Διαγραφή
  46. Και καλα ο αρχηγός της ΛΑ.ΣΣΠΕΙ.μουγκαθηκε και δεν ειναι η πρωτη φορά, τα άλλα παπαγαλακια που λαλουσαν εδω μέσα δε θα πουν τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://viotiaplus.gr/2017/02/25/%ce%b5%ce%ba%ce%bf%cf%88%ce%b1%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%89%ce%bd%cf%8c%ce%b2%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%81/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Απαντήσεις
    1. τι λεει εδώ; αυτεπαγγελτη μυνηση από την αστυνομία;; Αρα όχι από το Δήμαρχο; και μεις τοσες μερες τι βρίζαμε ρε παιδιά; Αρχηγέ γι αυτό χάθηκες;

      Διαγραφή
    2. Έχει ξανακάνει μήνυση η αστυνομία για κοπή δέντρων; Γιατί όλοι κόβουν και μεταφέρουν τόνους ξύλων από την Κωπαΐδα - ειδικά τα τελευταία χρόνια. Έλληνες και αλλοδαποί

      Διαγραφή
    3. Πολλές. Θα το ελεγξουμε κι αυτο; θα ζητησουμε το βιβλιο συμβαντων; έλεος

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    5. Φίλε ειναι αλλη η εννοια της φράσης ""υπεβληθη μηνυση"" και άλλη ""υπεβαλα μηνυση"". Αν εσύ και αλλοι δε μπορεσες να την ξεχωρισεις δε φταιει ο συντάκτης που ειναι σαφεστατος. Σκεψου το και θα δεις οτι εχω δίκιο

      Διαγραφή
  49. Τώρα εξηγούνται όλα .
    Η παρεούλα έψαχνε για Αγγλικές λίρες για αυτό φάγανε το κακόμοιρο το δέντρο σε περίοδο Άνοιξης και πήγαν να μας το περάσουν δήθεν ότι ο φτωχός έκοψε το δέντρο για ξύλα.
    Αρχηγέ έφυγε ο χειμώνας εάν δεν το έχεις καταλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
      Μήπως ο φίλος ξυλοκόπος θα έδινε και μερικά ξύλα για να ζεσταθεί και η Λαική Συμπονετική Συσπείρωση ?
      Μήπως ?
      Μήπως θα είχε μερίοδο από όλη τη μεθοδευμένη προσπάθεια ?

      Διαγραφή
    2. Ωχ τώρα θα αρχίσουν να γκρεμίζουν και τα σπίτια για να βρούν λίρες.

      Διαγραφή
  50. Οι αρνητικοί σχολιασμοί που γίνονταν προσωπικά εναντίον του Δημάρχου εκ μέρους των αντιπροσώπων της Λαικής Συσπείρωσης όλες αυτές τις ημέρες ουσιαστικά στηρίζονταν σε ανυπόστατες φήμες κι είχαν καθαρά πολιτικό χαρακτήρα με προφανή σκοπό την παραπληροφόρηση των πολιτών και κάθε προοδευτικού πολίτη.
    Δεν μπορεί την αυτεπάγγελτη διαδικασία να την λανσάρουν ότι ξεκίνησε από ενέργειες του Δημάρχου.
    Ντροπή και εξευτελισμός για την Λαικη Συσπείρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά το νέο. Αυτοί με πρώτο τον εικονικο αρχηγό τους είναι μανουλες σε αυτά. Τα εχουμε ξαναδει.

      Τώρα θα εξαφανιστουν ολα τα παπαγαλακια .

      Διαγραφή
  51. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΕ,Ο ΑΠΟΡΟΣ, ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ;;;;; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ;;;;;;; Η ΑΠΛΩΣ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ;;;; ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 100 σχολια και κανενας απο σας δεν εκανε τον κοπο να δει την φωτο η να κανει μια βολτα στους κηπους που τοσο πολυ αγαπατε..το δεντρο επεσε μονο του 1-2 εβδομαδες πριν..αυτο που επρεπε να κανει ο τυπος ηταν να παρει αδεια για να κοψει το πεσμενο δεντρο,με την σειρα του ο δημος θα επρεπε να το μοιρασει στην γειτονια (οπως εχει κανει στο παρελθον παλι στους κηπους ή στις λευκες ή στο γυμνασιο, αν προλαβει κανεις βεβαια και δεν τα εξαφανισει κανενας υπαλληλος το δημου οπως και αυτο εχει γινει στο παρελθον),το να γραφεις σχολια που κατηγορουν εναν ανθρωπο συμφωνα με αυτο που ψήφισες ειναι τουλαχιστον ηλιθιο φιλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...αν δεν τα εξαφανίσει κανένας υπάλληλος του δήμου όπως και αυτό έχει γίνει στο παρελθόν...
      Γίνονται τέτοια πράγματα;;; Είναι δυνατόν; Απίστευτο

      Διαγραφή
  53. παιδιά αυτο με τις λίρες πρεπει να ισχύει..πήγα εκεί και στην ρίζα του δέντρου έχει κενό περίπου 1Χ1 σαν κάτι να έχει βγει από κει μέσα και επίσης βρήκα κομμάτια από μπαούλο και 2 χρυσά νομίσματα που δεν φαινονται καλά οι παραστάσεις όμως..έχει και άλλα τρέξτε να προλάβετε,μαζι με αυτα βρήκα κι ένα αρχαιο χρυσο δονητή και τον άφησα εκει σε περίπτωση που δεν προλάβετε τα νομισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟ 1*1 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΓΚΟΥ ΡΕ ΣΤΟΚΕ.
      ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΤΟ 1*1 ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
      ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΟΝΗΤΗ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
      ΑΣΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. και γιατι στραβωνεις ετσι?πηγες να παρεις τον δονητη και σε προλαβε αλλος?
      ακου τωρα να μαθαινεις..το 1Χ1 δεν ειναι μοναδα μετρησης αλλα διαστασεις..οι διαστασεις ομως μπορουν να ειναι ειτε για επιφανεια οπως σωστα λες (και θυμασαι απο το δημοτικο που εβγαλες με δυσκολια) αλλα μπορουν να αναφερονται και σε ανοιγμα τρυπας..τωρα εσυ αν θες να σου μαθεις και το βαθος της τρυπας παρε φορα και πηδα μεσα..προσεχε πως θα πεσεις ομως γιατι μπορει να εχει κιαλλους αρχαιους δονητες μεσα.. ΤΩΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑ 7:34 ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!

      7:57 ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΥΛΗΣ!!

      Διαγραφή
  54. δεν αντεχω αλλο νομιζω πως πρεπει να μιλησω κι εγω για να λαμψει η αληθεια...το βραδι εκεινο που επεσε το δεντρο εκανα μπανιστιρι σε ενα ζευγαρακι,σε καποια φαση βλεπω μια λαμψη και νομιζα οτι τελειωνα, δεν ηταν αυτο ομως.. κοιταω αριστερα μου και βλεπω τον απορο - παρανομο - αριστερο - ξυλοκοπο να βγαζει μπλε και πρασινες φλογες και να σπρωχνει το δεντρο για να το ξεριζωσει,εγω εχω ξεχασει το ζευγαρακι κι εχω εστιασει σε αυτον..οταν εριξε το δεντρο κατω με σχετικη ανεση εβγαλε κατι μεγαλο απο κει μεσα που ειχε μεταλλικα φτερα..αρχισε μετα να φωναζει ακαταλαβιστικα πραγματα επιβιβαστικε κι εφυγε,τοτε συνηδητοποιησα οτι και το ζευγαρακι ειχε φυγει κατα την ωρα που εγω παρακολουθουσα αυτον και πηγε το βραδι μου τσαμπα..ξυπνιστε φιλοι μου ο καιρος πλησιαζει,οι κηποι εχουν γεμισει εξωγηινους!τι κανει η δημοτικη αρχη για να μας προστατεψει?η αντιπολιτευση τι εχει να πει γιαυτο? γιατι δεν μιλαει κανεις ειναι τυχαιο?μηπως ειναι ολοι τους εξωγηινοι?μηπως κατι ξερουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ο κύριος που έκοψε το δέντρο όχι δεν θα ζεσταθεί αλλά αντιθέτως θα βγάλει ο ίδιος κωλοφωτιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυο ερωτηματα:
      1. ηταν στην "αυλή του" η΄μήπως δεν είχε καμία σχέση με το σπίτι
      του;;;;;;
      2. Είναι τόσο άπορος όσο μας λέτε;

      Διαγραφή
    2. OXI στην αυλη του δεν ηταν,
      το απορο δεν μας ενδιαφερει ο νομος ειναι για ολους..
      απλα δεν το εκοψε, το δεντρο επεσε μονο του..αυτος παρανομησε που πηγε να το τεμαχισει χωρις να παρει αδεια...μια επιπληξη νομιζω ειναι υπεραρκετη..κατοπιν ο δημος μπορει να βγαλει ανακοινωση πως σε παρομοια δραση εχει τσουχτερο προστιμο..αλλα θα πρεπει να ισχυει για ολους το ιδιο οπως και για τους υπαλληλους του δημου..

      Διαγραφή
    3. Τώρα κάπως αρχιζει να μπαινει σε τάξη το πράγμα. Στην αυλη του δεν ήταν, το απορος δε μας ενδιαφέρει και σωστά, έκοψε χωρις αδεια στο πάρκο, μηνυση εκανε η αστυνομία αυτεπαγγελτη,ο Δήμαρχος προφανώς ενδιαφέρθηκε γιατι αυτή ειναι η δουλειά του και εγω τωρα αναρωτιεμαι:
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΣΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ;

      Διαγραφή
  56. Νομιζω πως συγνωμη πρεπει να ζητησει το δεντρο που προκαλεσαι τετοια αναστατωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Νομιζω πως συγνωμη πρεπει να ζητησει το δεντρο που προκαλεσαι τετοια αναστατωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΗΡΗΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΤΗΚΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το τεμαχίσει σε μικρά κομμάτια σαν φυλαχτό και θα το διανείμει σε όλους τους δημότες με αντάλλαγμα την ψήφο στις εκλογές του 2019.

      Διαγραφή
  59. ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ?
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πνεύμα του δάσους θα στοιχειώνει τον κακό ξυλοκόπο και τους ψευτο-αριστερούς συντρόφους του.
      Κάθε νύχτα που πλησιάζει θα εμφανίζεται στον ύπνο του ο τρομακτικός ήχος από το αλυσοπρίονο και θα του ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς του ενώ μαύρα κοράκια θα διαμαρτύρονται γιατί τους χάλασε τη φωλιά.
      Και τότε δεν θα υπάρχει η ψεύτική στήριξη της αριστερής συσπειρωμένης παράταξης.
      Ο δρόμος των δικαστηρίων είναι μοναδικός και επίπονος και τότε όλοι θα την κάνουν για άλλα δέντρα

      Διαγραφή
    2. Η αστυνομία έκανε τη μήνυση. Υπάρχουν λαθρουλοτομοι στην περιοχή μας που πουλάνε τα ξύλα παράνομα χωρίς παραστατικά. Τους γνωρίζουμε. Η δασική υπηρεσία δεν τους ξέρει;; Αν δεν το ξέρουν οφείλουν να παραιτηθούν γιατί δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Αν τους ξερει, τότε τους καλύπτει. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι.

      Διαγραφή
  60. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΗΠΟΙ ΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ;; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;

    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ;;
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;;

    ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ;;; ΑΡΚΕΤΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω βλεπω το Δήμο να παλευει εκει μέσα. Άλλον δεν είδα και μενω εκεί

      Διαγραφή
    2. στην περιφερεια ισως

      Διαγραφή
    3. Στο Υπουργείο γεωργιας μαλλον. Απο εκει το ζητανε και ο δημος και η περιφερεια. Ετσι νομίζω

      Διαγραφή
    4. Αν ειναι υπευθυνη η περιφερεια τότε που βρίσκεται;

      Διαγραφή
  61. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο γελασμενοσ εισαι κ εσυ

      Διαγραφή
    2. Δε πειράζει. Τα νεκροταφεία ειναι γεμάτα σιγουρους

      Διαγραφή
  62. Δεν μου λες ρε φιλε σε πιραζει που ο ανθρωπος εκοψε ενα πεσμενω δεντρο και δεν σε πιραξε που πριν απο 2 με 3 χρονια ο δημαρχως σου εδωσε εντολη στο σινεργιο του δημου να κοψει περιπου 15 κηπαρισια μεσα στους κηπους που πιγανε τωσει τονοι ξηλα αναροτιθικες ποτε αν ο δημαρχως ειχε αδια για κατι ταιτιο να σου πω εγω που πιγαν τα ξηλα στα σπιτια των εργατων που τα εκοψαν τα ειδα με τα ματια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανωνεικα επραιπε να παναι σε ενα δασκαλω να σου μαθοι ωρθωγραφηα κε ωτι ηνε κακω να λαις τωσα ψαιματα

      Διαγραφή
    2. ...κε σαι αιναν ωφθαλμηατρω γηατει αιχης μαιγαλει στραβωμαρα

      Διαγραφή
  63. Πηγενε μια βολτα μεσα στους κηπους στα σκαλακια και δες τους κορμους που εξεχουν απο τα δεντρα που κοπικαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....κε σαι αιναν γαιοπωνω να σου πι ωτη τα ξαιρα δαιντρα τα κωβουμαι

      Διαγραφή
    2. Τα κομμένα δέντρα (έστω ξερά) τελικά τι τα κάνατε; Την αλήθεια να πείτε όμως

      Διαγραφή
    3. Τα μοιραστηκαμε μεταξύ μας.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ