Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Πήρε υπογραφή το ΦΕΚ της Αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ - Πότε ξεκινά στην Αλίαρτο


Επιτέλους η αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει σάρκα και οστά!
Στις 4 του μήνα πήρε υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΦΕΚ της αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ.
Πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι αλλαγές σε όλες τις περιοχές, όπου υπάρχουν εξασφαλισμένες οι κτηριακές δομές, ενώ στις υπόλοιπες θα καθυστερήσει η εφαρμογή μέχρι να εξασφαλιστούν.
Ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής  κοινωνίας της Αλιάρτου   υλοποιήθηκε.
Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου,που σε λίγες μέρες θα εποπτεύει όλο το Δήμο,  έγιναν οι  απαραίτητες εργασίες για την βελτίωση των συνθηκών τόσο για το προσωπικό του τμήματος, όσο και για τους δεκάδες επισκέπτες του.

 Δείτε   ΕΔΩ  όλα  όσα προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως



 

37 σχόλια:

  1. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία της δημοτικής αρχής. Με μεθοδικη δουλειά ικανοποιησε ενα σοβαρό αίτημα των δημοτων. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ως κάτοικος του Ακραιφνίου. συγχαίρω το Δήμαρχο Αλιάρτου για τα έργα του και για το Αστυνομικό τμήμα και εύχομαι σύντομα να είμαστε και εμείς εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έμαθα ότι το αδέσποτο ήταν του Πομόνα που το εγκατέλειψε και αυτό όπως πολλά άλλα.

      Διαγραφή
    2. Αλκοολική περίπτωση

      Διαγραφή
  5. Κατι ακουσαμε αλλα δεν υπαρχει ενημερωση αν το σκυλι δάγκωσε μόνο τον καθηγητη η και μαθητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κάνει ο Δήμος για αυτό το χάλι; Όλο για μόστρα και επίδειξη είναι;
    Αλλοίμονο μας εάν γίνει κανένα περιστατικό με τα παιδιά μας.
    Να αφήσουν τον απροποσανατολισμό περί πομώνων και σια......και να ασχοληθούν με την
    ασφάλεια των κατοίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καταντημα για έναν αρχηγο παράταξης και μάλιστα αριστερής όπως λέει, να εκπαιδευει το ελάχιστο ακροατήριο του στη μιζερια και τη γκρινια.
      Κύριε, εδώ αναφέρεται μία τεράστια επιτυχία του Δήμου που για δεκαετίες επιδιώκει και είναι η ίδρυση επιτέλους του αστυνομικού τμήματος. Δεν υπάρχει Δήμαρχος πυ δε θα το ήθελε και δεν υπάρχει δημοτης που δε θα έλεγε ΜΠΡΑΒΟ σε οποιον το έκανε. Όλοι εκτός απο σένα και την παρέα σου που προς μεγαλη απογοητευση όλων συστηματικά και με σχέδιο δηλητηριαζεις τη ζωή του Δημου.
      Εσύ είσαι και φυσικά και οι σύμβουλοι σου αλλα κυρίως οι βρωμικοι συνεργάτες σου που όλα τα βρισκεις στραβα. Όλα όσα δεν έχεις προσωπική απολαβη. Αποχετευση, κλειστο Γυμναστήριο και τωρα το αστυνομικό τμήμα αλλα και πολλά άλλα. Δηλαδή οτι σπουδαιότερο περίμενε αυτός ο τόπος. Μια καλη κουβέντα δε σου περισευει για τίποτα. Δεν έχεις καμια επαφή με τον κοσμο και δεν ακους τι λεει. Υπερασπιζεσαι με τη παράταξη που την ξεφτιλιζεις οτι πιο αθλιο υπάρχει. Ξέρεις κάτι Κύριε. Σε βαρεθηκαμε,μας κουρασες,μας ενοχλεις. Αν η δημοτικη αρχή δεν τα καταφέρνει θα την κρίνουμε σε δυο χρόνια. Μέχρι τότε τους έχουμε θέλουμε δε θέλουμε και καλό είναι για το συμφερον μας να τους βοηθησουμε. ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΑΜΕ ΗΔΗ. ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΛΟΙΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙ.....ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως θα πρέπει να σκεφτείς ότι η δήθεν αριστερή παράταξη δεν εμπιστεύονταν ούτε εμπιστεύεται την Ελληνική Αστυνομία γιατί δηλώνει πίστη μόνο στη KGB συνεπώς δεν την νοιάζει εάν θα έχει Αστυνομικό Τμήμα η Αλίαρτος.
      Αυτόν τον νοιάζει μόνο να παίρνει με τη σειρά όλα τα καφενεία και να λέει απεγνωσμένα ότι η Δημοτική Αρχή αποτελείτε από απατεώνες, κλέφτες κλπ. και ότι αυτός και η αλκοολική παρέα του είναι οι δήθεν προστάτες του δημοσίου χρήματος .
      Δεν τον νοιάζει εάν θέλουν να πάρουν και αν θέλουν να απαξιώσουν το νοσοκομείο της Αλιάρτου, δεν τους νοιάζει εάν χαθεί το Αστυνομικό Τμήμα, δεν τους νοιάζει εάν θα υπάρχει αποχέτευση με δίκτυα που θα προστατεύεται το περιβάλλον και επιτέλους θα σταματήσουν να πέφτουν οι βόθροι στους δρόμους όταν βρέχει. Δεν τον νοιάζει εάν τα παιδιά γυμνάζονταν στην ύπαιθρο και τώρα έχουν ένα κλειστό στάδιο να αθλούνται. Αυτός το μόνο που θέλει είναι το κεφάλι του Δημάρχου στο πιάτο, για αυτό αγωνίζεται .
      Πρέπει να καταλάβει ότι οι δημότες δεν ενδιαφέρονται για τα ιδιοτελή συμφέροντα του καθενός αλλά θέλουν ανθρώπους να πάνε τον τόπο μπροστά και να βελτιωθεί η καθημερινότητα τους.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Ο ΠΟΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

      Διαγραφή
    3. Ρε Παιδιά μήπως το παρακανετε;πολύ σημασία δινετε σε ανθρώπους που ο κόσμος τους φτυνει κάθε μέρα και δεν τολμουν να κυκλοφορησουν. Σε ποια μαγαζιά πάνε; απο ολα τους έχουν πετάξει εξω με κλωτσιες. Μην ασχολειστε με αυτούς ο κοσμος βλέπει και καταλαβαίνει. Ανοητοι γραφικοι είναι που κι αυτοι που τους ακουνε φροντίζουν να είναι σε άλλο τραπέζι.

      Διαγραφή
    4. Πραγματικά είναι απίστευτοι τύποι ,δεν μπορεί να σε έχουν πιάσει να κλέβεις και να έχεις ξεφτιλιστεί σε ολόκληρη τη κοινωνία και να βγαίνεις και να μιλάς για τους άλλους.
      Ντροπή του είναι τελείως ξεδιάντροπος και δεν δικαιολογώ και το Σαγάνα που τον έχει μαζέψει και τον στηρίζει σαν ισότιμο δημοτικό σύμβουλο.
      Να φύγει είναι ο ορισμός της ξεφτίλας του άντρα που φοράει παντελόνια.

      Διαγραφή
    5. Τώρα μάλιστα μας είπες και για τον άλλο το ψυχασθενή ,αυτός είναι και ψυχάκιας και τυφλός δεν βλέπει τίποτα σωστό όλα είναι λάθος

      Διαγραφή
  7. Έγινε το αστυνομικό τμήμα στον Αλίαρτο ή ακόμη παραμένει αστυνομικός σταθμός με 1 αστυφύλακα σε κάθε βάρδια;
    ΑΝ έχει γίνει τμημα, τότε συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συντροφε,εμείς οι αριστεροι διαφερουμε αλο τους άλλους γιατί διαβαζουμε. Διάβασε το ΦΕΚ απο πάνω, πες Μπράβο η μη λες τίποτα και περίμενε. Μη βγαζεις τοση κακια γιατί όλοι καταλαβαινουμε οτι ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

      Διαγραφή
    2. Εκείνοι που θα στεναχωρηθουν όταν γίνει, θα είναι οι διαρρήκτες, οι διακινητες ναρκωτικών και γενικά οι παράνομοι που δυστυχώς ο νομός μας έχει αρκετούς.
      Εγώ προσωπικά θα χαρώ να γίνει τμήμα.

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΗΡΟΣΤΡΑΤΟΣ

    Εφέσιος εμπρηστής, γνωστός για την πυρπόληση του Ναού της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ενός από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Το περιστατικό συνέβη στις 21 Ιουλίου 356 π.Χ., ανήμερα της γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σύμφωνα με τον Πλούταρχο.

    Ο Ηρόστρατος συνελήφθη από τους συμπατριώτες του, βασανίστηκε και αποκάλυψε ότι σκοπός της πράξης του ήταν να μείνει το όνομά του στην ιστορία. Καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε. Οι Εφέσιοι απαγόρευσαν να μνημονεύεται το όνομα του Ηρόστρατου, το οποίο όμως περιέσωσε ο ιστορικός Θεόπομπος.

    Σχετικά

    Με το πέρασμα του χρόνου το όνομα του Ηρόστρατου έγινε συνώνυμο αυτού που διακατέχεται από τη μανία να γίνει γνωστός, έστω και διαπράττοντας κάτι κατακριτέο και καταστροφικό. Η φράση «ηροστράτειος δόξα» σημαίνει τη φήμη που αποκτά κάποιος από καταστροφική πράξη.

    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΦΙΛΙΠΠΕΟΣ ΕΞΙΣΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Δεν είχε γεννηθεί ο Φιλιπ της Αλιάρτου γιατί τότε θα υπήρχε η φράση "Φιλιππιστράτειος δόξα" για να δηλώνει τη φήμη που αποκτά κάποιος απο μια καταστροφική πράξη.
      Και τότε δεν θα τον έσωζε κανένας ιστορικός ΘΕΟΠΟΜΠΟΣ Ή ΘΕΟΜΠΕΧΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Μετά τους ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΥΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και τους ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ
      η ΠΑΡΕΑ θα κατακτήσει και την ΗΡΟΣΤΡΑΤΕΙΟ ΔΟΞΑ. ΛΑΜΠΡΑ!!!!!!
      Αν κανουμε αυτό που έκαναν οι εφεσιοι τότε δεν πρέπει να μνημονευονται καποια ονοματα.

      Διαγραφή
  9. Για να μείνει στην ιστορία ο Πομόνας βούτηξε τη θεά Πομόνα της Αλιάρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τολμώ να κάνω τον συνειρμό ότι όλοι οι σχολιασμοί περί πομόνας και μη πραγματικών αριστερών αποσκοπούν την παραίτηση του συμβούλου που αποχώρησε από την παράταξη που διοικεί τον Δήμο, ώστε να μην χρεωθεί ο Δήμαρχος την φήμη που κυκλοφορεί περί μοιρασιάς έδρας για δύο και δύο χρόνια μεταξύ μεγαλοστελέχους της παράταξης και του πρώτου επιλαχόντα.
    Εάν υπάρχει αντίθετη άποψη θα ήθελα να την μάθω.
    Υ.Γ Δεν παραιτείται ο δεχόμενος τα πυρά σύμβουλος και μην χαλάτε άλλη φαιά ουσία
    Πάντως περιμένω να δω τις αντιδράσεις και τις δικαιολογίες όταν θα παραιτηθεί ο γνωστός άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πομονας ειναι τόσο ξετσιπωτος που με περηφανεια λεει εξω την πρξη του.
      Για τους αριστερούς θα γαργαληθω για να γελασω. Αν εσύ πιστευεις οτι κάποιος ειναι αριστερός επειδή το λέει ο ίδιος, απλά εισαι αφελης. Οι συγκεγκριμενοι κινουνται απο τα όρια φασιστοειδων τραμπουκων μεχρι εκείνα των αφελων ανυπαρκτων που πιστευουν οτι πετάει ο γαιδαρος επειδη τ λεει το κόμμα.
      ""Ο δεχομενος πυρά σύμβουλος "" οπα ρε φιλε ενα φασιστοειδες είναι που αν πει τρεις φορές τη λεξη καραμελα θα στραμπουληξη τη γλωσσα του μην τον κάνουμε και γίγαντα. Ενα απόλυτο τίποτα είναι που η μονη σημαντικη του πραξη είναι η απαλοτριωσ της πομονας. ""ΗΡΟΣΤΡΑΤΕΙΟΣ ΔΟΞΑ"" η ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ"". Τα αλλά που λες εμενα δε με αφορούν

      Διαγραφή
    2. Ας τους μαζέψει ο σοφός Γέρο Πέτροβιτς γιατί το έχουν παραακάνει και με αυτά τα σκουπίδια ξεφτιλιζουν την ιστορική παράταξη.

      Διαγραφή
    3. 3.57μμ.""Ο δεχομενος πυρά "" σύμβουλος η πομονας όπως τον αποκαλούν όλοι πια, αν είχε φιλότιμο και σεβοταν τον κόσμο που τον ψήφισε έπρεπε να είχε παραιτηθεί απο σύμβουλος πριν τον πετάξει ο δήμαρχος έξω. Αλλα ειναι τόσο γελοιος που τωρα ειναι κολητος με αυτούς που εβριζε χυδαια. Αλλα κι αυτοί τον αγκαλιασαν και τον εκαναν συντροφο και υπρχηγο. Ξεχνάμε τι έλεγε στα καφενεία για το ΣΑΓΑΝΑ και τα παιδια του; Γι το Γεροπετρο και την οικογενεια του ξεχναμε τις χυδαιοτητες; για το Μπουτσικο οτι αγορασε το πτυχιο του και ειναι ασχετος; για το Παναγιώτου οτι ειναι ανυπαρκτος; για την κοπελα απο τις Θεσπιες οτι ειναι γλαστρα ; τον άλλο οτι ειναι καντηλαναφτης; τα ξεχναμε αυτα συντροφοι; όλοι οσοι ημασταν μπροστα ,πριν ακόμα τον διαγραψουν,στην καφετερια που εβριζε χυδαια τη σαγανοπαρεα και γελαγαμε γιατί δε ντρεπομαστε που ο μόνος που τον σταμάτησε και μαλιστα με σκληρο τρόπο ηταν ο δήμαρχος που τωρα ολοι μαζί αυτοί τον βριζουν; αυτος ο "δεχομενος πυρα" συμβουλος σου φιλε δεν εχει καμια σημασια αν θα παραιτηθει. Κατά την αποψη μου δεν πρέπει να παραιτηθεί, αλλα να μείνει εκεί συσπειρωμενος με αυτούς που εβριζε και ολοι μαζι να ειαι ""δεχομενοι φτυσιμο""

      Διαγραφή
    4. Αυτός δε μιλαγε για λαμογιες του ΣΑΓΑΝΑ και τον αποκαλουσε αρπακτικο;
      Για τη λεηλασία στο εκκοκιστηριο και τις βενζιναποθηκες του οργανισμού αυτός δεν έλεγε οτι τα έκανε ο συντροφος; ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ;

      Διαγραφή
    5. Ε εντάξει τότε. Γι αυτό ταιριαξαν. Ξερουν ολοι τα ίδια πράγματα

      Διαγραφή
    6. Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά τον κρατάνε συσπειρομένο και αυτόν και ανταλλάσουν εμπειρίες για κλεψιές;
      Ωραίο παρεάκι και με πολύ ενδιαφέρον.
      Θέτω μερικά τμήματα υποτιθέμενης συζήτησης:
      Ρε συ Ρε συ πως την βουτηξες την πομόνα;
      πως τη σήκωσες και την έβαλες στο αυτοκίνητο?
      Μόνο σου την έστησες ?
      Δουλεύει σήμερα ?
      Ο Άλλος μετά:
      Ρε συ Ρε συ πως μπήκες στο εργοστάσιο?
      Αυτή την πίσω πόρτα Ρε πως την άνοιξες στο τοίχο ?
      Τα μηχανήματα τα έβγαζες ολόκληρα ή τα αποσυναρμολογούσες πρώτα?
      Που τα προωθησες τόσα μηχανήματα ?
      Τα πούλησες σαν μουσειακά μηχανήματα ή τα σκότωσες για παλιοσίδερα ?
      και άλλα τέτοια .........
      Άντε βίβα τώρα να πινουμε και κανένα ποτηράκι για να θυμόμαστε τις σπουδαίες ενέργειες των μεγάλων ανδρών αυτού του τόπου

      Διαγραφή
  11. Καληνύχτα Κεμάλ...
    Αυτός ο κόσμος δε θ'αλλάξει ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τα δύο και δύο χρόνια δεν λες κάτι.Εγώ τον συνειρμό τον έκανα για το προαναφερθέν.Εσύ όμως δε λες κουβέντα.μπας και κρατάς μυστικά και ντοκουμέντα..? Σα να τρως σανό δείχνει.
    Σου έχω και άλλα. Εδώ είμαι εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άμα αργήσω φάε μη με περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί μου συνοδοιπόροι της μπλοκόσφαιρας δεν είστε σωστά ενημερωμένοι.
      Καμία συμφωνία για το 2 και 2 δεν ισχύει. Μην λέτε ανακρίβειες. Τέλος

      Διαγραφή
    2. Η συμφωνία είναι για 2,5 και 2,5 χρόνια πενταετής είναι η θητεία της δημοτικής αρχής

      Διαγραφή
  14. Παιδιά ο ΠΟΜΟΝΑΣ δεν ήταν που έλεγε πριν τις εκλογές ότι ολοι οι υποψήφιοι της παράταξης μας της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ειναι αγραμματοι και το μόνο βιβλίο που εχουν διαβάσει ειναι η ταυτότητά τους;;; και ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ο ΣΑΓΑΝΑΣ δεν ηταν αυτός που κατήγγειλε τους αντιπάλους στην πλατεία για χυδαιους υβριστες και απαιτούσε απο το Δημαρχο συγγνώμη την οποία και πήρε; ; Τώρα τι κολητιλικια ειναι αυτά με τον χυδαιο υβριστη;; και πως
    έγινε αυτό η συγγνώμη ζητησε ο ΠΟΜΟΝΑΣ η τα στελεχη μας το ερριξαν στο διάβασμα αι αλλων βιβλίων πλην της ταυτότητας. Σιγουρα όμως ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ο ΑΡΧΗΓΟΣ και ο ΠΟΜΟΝΑΣ είναι συντροφακια αλλά και συνεταιρακια. Οι άλλοι λαικοσυσπειρωμενοι διαβαζουν. Τώρα ειναι στο εγχειρίδιο λειτουργίας της πομονας

      Διαγραφή
    2. Εγώ ανώνυμε των 10.49 είμαι σίγουρος ότι δεν θα παραιτηθεί ο δημοτικός σύμβουλος -Προέδρος.Μην λες μπούρδες

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ