Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

21 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα


Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρεις (3) ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα ένας άνδρας και μία γυναίκα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και μία γυναίκα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών & της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Πέντε (5) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

•    (2) ημεδαποί και (1) αλλοδαπός σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, καθώς και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας,

•    (1) ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς και

•    (1) ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.

Έξι (6) αλλοδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, της Ιστιαίας Ευβοίας, της Λαμίας, του Δομοκού και της Θήβας, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Δομοκού & Θηβών αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις άνδρες στη Χαλκίδα & στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και των Αστυνομικών Τμημάτων Χαλκίδας & Νέας Αρτάκης, καθώς και μία γυναίκα σε περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ