Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Αντίκυρα: Καλλιεργούσε χασίς στο δωμάτιό του!! ΦΩΤΟ


Συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός στην Αντίκυρα Βοιωτίας, σε δωμάτιο της οικίας του οποίου εντοπίσθηκε εργαστήριο παραγωγής υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (5) δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, κ.α.


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες      (30-03-2017) το απόγευμα, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, ένας 60χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 60χρονο έξωθεν της οικίας του και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθως εντός της οικίας του 60χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

•    πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εγκατεστημένο σε δωμάτιο αυτής, αποτελούμενο από (4) αυτοσχέδιες κατασκευές τοποθέτησης λαμπτήρων, επικάλυμμα αλουμινίου, ανεμιστήρα, ηλεκτρονικό θερμόμετρο και πολύμπριζο.
•    (5) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους έως (15) εκατοστών, εμφυτευμένα σε ισάριθμες γλάστρες.
•    ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (9) γραμμαρίων,
•    ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και
•    ένα κυνηγετικό όπλο με τέσσερα (4) φυσίγγια.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί στον κ. Ανακριτή Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ