Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Όλα έτοιμα για το νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου-ΦΩΤΟ

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν απο τον Δήμο στο ανακαινισμένο κτίριο,πριν την παράδοση, στο νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου.
Η αναβάθμιση του πρώην Αστυνομικού Σταθμού,  σε νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου, με περιοχή ευθύνης το σύνολο της επικράτειας του δήμου,  αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή, καθώς θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση, αλλά και στην εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Το νέο Αστυνομικό Τμήμα, θα οργανωθεί εξ αρχής,  θα στελεχωθεί με 15 αστυνομικούς και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες.
 Με το νέο αστυνομικό τμήμα Αλιάρτου ικανοποιείται το πάγιο αίτημα του Δήμου και των δημοτών, για δημιουργία αστυνομικού τμήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο, είναι προϊόν των συναντήσεων και συζητήσεων που είχε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης με τη Δημοτική Αρχή.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μένουν χωρίς αστυνομικό τμήμα τα Βάγια.Το προσωπικό του τμήματος Βαγίων  θα μετατεθεί  στο Α.Τ. Αλιάρτου και θα συνεχίσει να απασχολείται αποκλειστικά με τις αρμοδιότητες που είχε και πριν.





5 σχόλια:

  1. Καταρχην συγχαρητηρια κ δευτερον αυτα να τα δουν τα βαγια!!!!!τοσο καιρο μας ριμαξαν στις κλεψιες κ αυτα δν τα εβλεπε κανενας !τωρα θα παρουν την αστυνομια μετα σειρα εχει η τραπεζα!!!!μιλαμε για αναπτυξη!!!!!!κριμα κριμα κριμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μετά από 6 χρόνια που είμαστε έδρα του Καλλικρατικου Δήμου θα αποκτήσουμε αστυνομικό τμήμα. Άντε να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από λόγια άλλο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμές και δόξες για ένα αστυνομικό τμήμα που μόνο ακούμε τα τελευταία χρόνια. Οι διαρρηκτες (τσιγγάνοι, αλλοδαποί κτλ) κυκλοφορούν ελεύθερα στον Αλίαρτο κάνοντας ότι θέλουν. Η βοήθεια από το Τ.Α. Λιβαδειάς χρειάζεται 30'-40' για να φθάσει στον Αλίαρτο. Κι ο χορός καλά κρατεί.
    Ελπίζω να το διαβάσει ο Αστυνομικός Δ/ντης Βοιωτίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ