Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Για εγκατάλειψη της Τ.Κ.Χωστίων-Σαράντι καταγγέλλει τον Δήμο Θηβαίων ο πλειοφηφών σύμβουλος της τοπικής κοινότητας



Την αγανάκτησή του για την εγκατάλειψη της Τ.Κ.Χωστίων και της παραλίας Σαράντι από τον  Δήμο Θηβαίων εκφράζει με επιστολή του  στο Permissospress ο πλειοφηφών σύμβουλος της τοπικής κοινότητας κος Δέδες Σεραφείμ.
Η ΠΑΛΛΕΤΑ, Η ΓΟΝΔΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΙ


Μετά την περιβόητη παλλέτα, την περιφημη γόνδολα ήρθε και το επικίνδυνο χαντάκι (αυλάκι) που κατασκεύασε η Δημοτική Αρχή του Δ. Θηβαίων (χωρίς καμία μελέτη) για να λύσει το πρόβλημα που δημιουργείται στην παραλία Σαράντι της Τ.Κ. Χωστίων εδώ και δυο χρόνια στο δεύτερο παράλληλο δρόμο ακριβώς στην οικία του Κυρίου Δ.Δήμου,που οταν βρέχει πλημμυρίζει το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου,όπου οι ιδιοκτήτες της οικίας του Κυρίου Δ.Δήμου χρησιμοποιούσαν παλλέτες για να μπουν στα σπίτια τους και αργότερα σκεφτήκαμε να αγοράσουμε γόνδολα για να μπαίνουνε στα σπίτια τους.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής για να μην στείλετε αυτό το γραπτό μου στον Εισαγελλέα για να ομολογήσω το ποιος ρίχνει την βροχή στο συγκεκριμένο δρόμο στην παραλία Σαράντι , σας ομολογώ και σας καταμαρτυρώ κατηγορηματικά οτι την βροχή την ρίχνει ή ο Θεός ή τα σύννεφα. Εσείς διαλέξτε όποια εκδοχή θέλετε.
Διότι πως εξηγείτε το γεγονός να στείλετε έγγραφό μου στον εισαγγελέα Θηβών που ανέφερε να έλθετε να αποκαταστήσετε την ζημιά που υπέστη ο ιστορικός νερόμυλος απο κάποιον πατριώτη μας που έγραψε στον πέτρινο τοίχο με νερομπογιά κόκκινα γράμματα ΚΚΕ-Μ-Λ,ενω ειναι κατανοητό οτι σκοπός του εγγράφου μου ήταν να αποκαταστήσετε την ζημιά
και όχι για το ποιος ήταν ο δράστης.
Για του λόγου το αληθές, σας αναφέρω κλητήριο θέσπισμα που
"κατηγορούμαι ως υπαίτιος οτι  ματαίωσα την ποινική δίωξη άλλου για διαπραχθέν  πλημμέλημα και ειδικότερα εξεταζόμενος ως μάρτυρας,προκειμένου να ανακαλυφεί ο υπαίτιος απρόκλητης φθοράς δια της χρήσεως μπογιάς σε πέτρινο ελαιοτριβείο και νερόμυλο της περιοχής Χωστίων Βοιωτίας, δεν απεκάλυψα την ταυτότητα το δράστη και έτσι εν γνώσει μου ματαίωσα την δίωξη του δράστη για την αντίστοιχη αξιοποινη πράξη που διέπραξε."
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής να εύχεστε να μην πέσει κάποιος μέσα στο χαντάκι διότι τα αποτελέσματα γνωρίζετε πολύ καλά ποια θα είναι.
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής γιατί;
1) Γιατί τέτοια απαξίωση για το χωριό μας;
2)Γιατί μας έχετε αφήσει χωρίς Δημοτικό φωτισμό;(το 50% του Δημοτικού φωτισμού στην παραλία Σαράντι και Χώστια δεν λειτουργεί - καμμένοι λαμπτήρες-) και μας έχετε αφήσει μόνο τον εορταστικό Δημοτικό φωτισμό που δεν γνωρίζουμε αν είναι Χριστουγεννιάτικος, αποκριάτικος ή Πασχαλινός που αναβει ταυτόχρονα με τον εν γένει Δημοτικό φωτισμό;
3) Ποιό είναι το έργο σας στην Τ.Κ Χωστίων στα έξι χρόνια θητείας της Δημοτικής Αρχής του Δ.Θηβαίων; Μπορείτε να μας απαντήσετε;Προφανώς κανένα μα κανένα.
Βλέπουμε όμως στα τηλεοπτικά κανάλια να δίνουν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Θηβαίων για την επιτυχία της εκδήλωσης του βλάχικου γάμου στην Θηβα.
Θα θέλαμε ομως να γνωρίζουμε σε ποιό μπουλούκι ανήκε ο Δήμαρχος .Στο μπουλούκι της Νούσας η στο μπουλούκι του γαμπρού;       
Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απο τους συμπολίτες μου για το σκωπτικό ύφος του γραπτού μου λόγου, αλλά εσείς Κύριοι της Δημοτικής Αρχής τί θα κάνατε στην θέση μου; Κρίμα που πιστεύαμε όλοι οτι  με τον Δήμο θηβαίων θα λύναμε πολλά προβλήματα αλλά δυστυχώς είναι όλα άλυτα.

                                   Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ  ΧΩΣΤΙΩΝ


                                    ΔΕΔΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

7 σχόλια:

  1. κριμα αυτα τα ομορφα χωρια να ειναι στο ελεος ειναι προφανες πως δεν νοιαζεται η δημοτικη αρχη. Περιθωριοποιηθηκαν ενω πριν μερικα χρονια ηταν τα κοσμηματα κατω από τον Ελικωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το θεμα εχει αγριέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΘΕΡΙΣΕ ΘΥΕΛΕΣ ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στρατηγέ το σχεδιο Blue Beam με αλλαγή αντιδημάρχου για ανακωχή να μας δώσεις κάτι για να ηρεμήσουμε δεν το τρώμε εξι χρόνια τώρα ανύπαρκτος ο δήμος το τουριστικό σαράντι το έχεις απαξιώσει εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι περιμενετε να κανει ο Τάσσος; τα μουτρα του θα φάει κι αυτός

      Διαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν αυτές οι σχέσεις μπορούν να διορθωθουν. Νομιζω οτι ραγισε για τα Καλά το γυαλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σεβασμός φαίνεται απο την πρώτη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ