Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Μάχη με ληστές, πήγαν να αρπάξουν χρηματοκιβώτιο από εταιρεία στη Βοιωτία

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΕΔΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ...!!
Προηγήθηκε απόπειρα ληστείας στην εταιρεία SOL στα Δερβενοχώρια. Στα Άνω Λιόσια τους εντόπισαν άντρες της ΟΠΚΕ και ακολούθησε μάχη.
Την πιθανότητα να ήρθαν αντιμέτωποι τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στα Άνω Λιόσια με τους ληστές που έχουν ξετινάξει τις εταιρείες στην Δυτική Αττική και στα όρια του νομού με την Βοιωτία, εξετάζει η Αστυνομία.

Είχε προηγηθεί απόπειρα ληστείας σε βάρος της βιομηχανίας παραγωγής αερίων SOL που εδρεύει επί της Επαρχιακής Οδού Οινόης-Μαγούλας στην Στεφάνη Δερβενοχωρίων. Εκεί, τρεις δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και χρήση βίας τον νυχτοφύλακα και επιχείρησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας, όμως δεν τα κατάφεραν, έκλεψαν το αυτοκίνητο του νυχτοφύλακα και διέφυγαν με αυτό.

Λίγο μετά και περίπου μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα και ενώ είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και πραγματοποιούνταν αναζητήσεις από ομάδας της ΟΠΚΕ που περιπολούσε στην περιοχή για αυτόν τον σκοπό, οι αστυνομικοί εντόπισαν στα Άνω Λιόσια το κλεμμένο αυτοκίνητο με τους δράστες μέσα σε αυτό και τους κάλεσαν να σταματήσουν.

Εκείνοι αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο με τα όπλα στα χέρια και άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν στα πυρά που δέχτηκαν, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς. Μέσα στη βροχή από σφαίρες και εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πεζή μέσα από τα χωράφια.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους, ενώ εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα να πρόκειται για μέλη της συμμορίας που εδώ και μήνες σκορπά τον τρόμο στις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και βάζει ως στόχο της πάντα, τα χρηματοκιβώτια των εταιρειών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ