Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Καλάθια Αγάπης από τους “Πελαργούς” για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας

Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας: Καλάθια Αγάπης από τους “Πελαργούς” & την Ε.Σ. “Κάδμος” 

Έναν αγώνα αγάπης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν το Σάββατο 11 Μαρτίου οι παλαίμαχοι της Ε.Σ. Κάδμος και οι Φίλοι  Επίσημης Αγαπημένης HELLAS “Οι Πελαργοί”, στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας “Ερρίκος Χαντζόπουλος”.

“Οι Πελαργοί”, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την ετήσια Γενική τους Συνέλευση στη Θήβα, με τριήμερη διαμονή, στο πλαίσιο της οποίας διοργάνωσαν τον εν λόγω φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία με τους παλαίμαχους του “Κάδμου” και ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών.

Αντί εισιτηρίου οι δύο ομάδες κάλεσαν τους πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, για τις 300 άπορες οικογένειες του  Παντοπωλείου, πρωτοβουλία που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση σημαντικής ποσότητας τροφίμων.

Ο “Κάδμος” είναι από τους πρώτους φίλους που απέκτησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων και αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του διοργανώνοντας πολλούς αγώνες αγάπης ή  συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης τροφίμων του Δήμου. Τώρα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο απέκτησε και άλλους φίλους, τους “Πελαργούς”.
Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν και συγχαίρουν θερμά τις δύο ομάδες, που συνεργάστηκαν για έναν κοινό σκοπό και όλους όσους συνέβαλαν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας τρόφιμα.

ΜΑΖΙ λειτουργούμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!
 ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!


Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ