Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “2017 ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Μετά τις τρεις επιτυχημένες μαθητικές του συναυλίες, το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς κλείνει τις εκδηλώσεις του  για το Πάσχα, με Συναυλία Μουσικής Δωματίου.
Έργα για Πιάνο και Κιθάρα θα ερμηνεύσουν οι καθηγήτριες του Ωδείου Στέλλα Παπανικολάου και Φιλιώ Στάμου, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 ώρα 8 μ.μ. στο Θολωτό της Κρύας.

Σας περιμένουμε!!!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “2017 – ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΙΙΙ”

Ο Δήμος Λεβαδέων διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Πάσχα στη Λιβαδειά».
Το θέμα των φωτογραφιών πρέπει να αναφέρεται στον τοπικό και ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο η Λιβαδειά και οι Λιβαδείτες βιώνουν την Κυριακή του Πάσχα.
Το πνεύμα του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν μέσα από τις φωτογραφίες η ιδιαιτερότητα του Λιβαδείτικου Πάσχα, η διατήρηση του εθίμου, η ένταξή και διασύνδεσή  του με τις υπόλοιπες ομορφιές της Λιβαδειάς και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην πόλη.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς και του ειδησεογραφικού ιστότοπου viotiaplus.gr.  

Δικαίωμα συμμετοχής: Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλους τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους Λιβαδείτες αλλά και επισκέπτες της πόλης την Κυριακή του Πάσχα.

Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται η  Τετάρτη 19 Απριλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό με έως  2  φωτογραφίες ο κάθε ένας.
(σε μορφή jpeg, ποιότητας 90 % και πάνω, 2500 megapixel και πάνω η μεγάλη πλευρά και 300 dpi τουλάχιστον η ανάλυση) Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση 2017pasxaIII@gmail.com

Τα φωτογραφικά έργα πρέπει οπωσδήποτε να ανήκουν κατά πατρότητα στον συμμετέχοντα. Με την υποβολή της συμμετοχής και μόνον ο συμμετέχων δηλώνει ότι τα έργα είναι πρωτότυπα, αποτελούν δικό του δημιούργημα, δεν έχουν εκχωρηθεί σε τρίτο και διατηρεί το πλήρες ηθικό και περιουσιακό δικαίωμα επί αυτών.

Αποκλείεται πλήρως η συμμετοχή με έργα τρίτων επί των οποίων ο συμμετέχων έχει προβεί σε ψηφιακή ή αναλογική επεξεργασία, σύνθεση, κολλάζ ή άλλη αλλοίωση ή άλλη οποιαδήποτε επέμβαση.
Στην περίπτωση που αποδειχθεί πατρότητα άλλου δημιουργού και όχι του συμμετέχοντος, οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία απολύτως αστική ή ποινική ευθύνη, όντες σε κάθε περίπτωση καλόπιστοι τρίτοι.

Τα έργα κάθε συμμετέχοντος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ευρύτερη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των σκοπών του, από τον διοργανωτή Δήμο Λεβαδέων σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό (ενδεικτικά σε δημοσιεύσεις σε έντυπα, περιοδικά ή εφημερίδες, σε site στο διαδίκτυο, σε online galleries, εκθέσεις, banner κ.λπ.) χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα άλλης αμοιβής του συμμετέχοντος και πάντα με τη δημοσίευση του ονόματος του δημιουργού.

Κριτική επιτροπή: Τα φωτογραφικά έργα θα κριθούν από 3μελή επιτροπή. Η κρίση της επιτροπής είναι οριστική και επ' αυτής δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη εξώδικη ή δικαστική διεκδίκηση.
Θα βραβευτούν τα καλύτερα έργα σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Θωμά  23 Απριλίου 2017 στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.
Τα έργα που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή μπορούν να αποτελέσουν τον κορμό ή μεγάλο μέρος Φωτογραφικής Έκθεσης χωρίς δικαίωμα αμοιβής των φωτογράφων και θα δημοσιευτούν στο site και τα social media του Δήμου Λεβαδέων.
Ο διοργανωτής του φωτογραφικού διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τον παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη και αυτοδίκαιη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

Η Κριτική επιτροπή και ο διοργανωτής του φωτογραφικού διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να μην απονείμει ένα η περισσότερα βραβεία ή και να ακυρώσει το διαγωνισμό.

ΕΠΑΘΛΑ
Τα συμβολικά έπαθλα για τα 3 Βραβεία θα ανακοινωθούν με νεότερη γνωστοποίηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ