Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Λήστεψαν τον βουλευτή Νίκο Θηβαίο στην «αερογέφυρα του τρόμου» στη Θήβα

Έχουν γίνει ο «εφιάλτης» των οδηγών η γέφυρα στο Πυρί της Θήβας.
Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί πλέον ο καταυλισμός των ρομα στη Θήβα,με τους διερχόμενους οδηγούς να ζουν εφιαλτικές στιγμές και να την αποκαλούν «αερογέφυρα του τρόμου»!
Θύματά τους, πλήθος κόσμου και ειδικά διερχόμενοι οδηγοί, πρόσφατα ακόμα και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του permisospress,ο  βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του,χθες το απόγευμα απο την Αθήνα. Περνώντας απο τη διαβόητη γέφυρα, πετάχτηκαν στην μέση του δρόμου νεαροί ρομά με ρόπαλα, τον σταμάτησαν αναγκαστικά και με απειλές του πήραν το κινητό και την τσάντα.Έντρομος  ο κ.Θηβαίος ενημέρωσε την Αστυνομία.
Καθώς πολλοί οδηγοί περνώντας τη συγκεκριμένη γέφυρα, ανακόπτουν ταχύτητα λόγω και της στενότητας,σπείρες, με  διαφορετικές  συνθέσεις  και ρόλους ανά περίπτωση, πετώντας πέτρες ή άλλα αντικείμενα  και τοποθετώντας εμπόδια στο οδόστρωμα της αερογέφυρας του Πυρίου, πετυχαίνουν την πρόσκαιρη ακινητοποίηση διερχόμενων αυτοκινήτων και ακολούθως αποσπούν αιφνιδιαστικά ή με τη χρήση βίας, χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα των οδηγών και συνεπιβατών των οχημάτων.
 «Είναι δύσκολο να συλληφθεί αθίγγανος. Ακόμα κι όταν πιάνονται επ' αυτοφώρω δεν έχουν επάνω τους ταυτότητες, δηλώνουν ένα όνομα και ως διεύθυνση κάποιον καταυλισμό. Συχνά, ύστερα από έλεγχο αποτυπωμάτων διαπιστώνεται ότι το ίδιο άτομο έχει εμπλακεί σε διάφορα αδικήματα και έχει δηλώσει κάθε φορά διαφορετικό όνομα.
Η μειωμένη αστυνομική δύναμη του Νομού Βοιωτίας αγωνίζεται ,πετυχαίνει αρκετά πράγματα αλλά και απογοητεύεται αφού βλέπει τους συλληφθέντες  στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από  λίγες ώρες να κυκλοφορούν και πάλι   ελεύθεροι.





12 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτο κόμμα από τους αθίγγανους. Για αυτό τους δίνει επιδόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα αυτό ειναι πολύ σοβαρο. Σε όποιον εχει συμβεί , όπως σε μένα, το καταλαβαίνει. Αυτοί ειναι κακοποια στοιχεία που εκμεταλλεύονται ακόμα και τους δικούς τους. Με κάποιον που γνώριζε τους αρχηγούς τους πηγα στον καταυλισμο να πάρω την τσαντα μου που είχα σημαντικά έγγραφα και είδα το φόβο που ειχαν οι άλλοι γυφτοι σε 3-4 άτομα. Κατι πρεπει να γίνει. Οποιος κια το έπαθε εχει τη συμπάθεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να το έκαναν αυτό στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής να δείς τι ωραίος που θα ήταν σήμερα ο καταυλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το λες κ τραγικη ειρωνεια να σε ληστευουν οι ψηφοφοροι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θρεψε λύκο το χειμώνα, να σε φάει το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά το θέμα αυτό είναι σοβαρό. Κινδυνευουν ζωές κάθε μέρα πρέπει να φύγουν απο εκεί γιατί κανένας δεν ειναι σίγουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΦΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΗΒΑΣ (15/2/2017) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ.
    ΑΠΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΗΜΑΡΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ STAR KENTΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
    ΟΨΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ''ΛΟΓΙΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΕΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ Ο ΥΣΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΙΛΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γνωρίζουν αυτό οι διαρρηκτες, για αυτό μπαίνουν ανενόχλητοι στα σπίτια. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ