Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ρύθμιση οφειλών στη Δ.Ε.Υ.Α Θήβας ή αλλιώς διακοπή νερού ...

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θήβας ανακοινώνει τη δυνατότητα ρύθμισης για τις ανεξόφλητες υποχρεώσεις των χρηστών (ιδιοκτητών και υπόχρεων) των παρεχόμενων υπηρεσιών ύδρευσης από τη Δ.Ε.Υ.Α.Θ. σε εφαρμογή του άρθρου 170 του Ν. 3463/06 (Κώδικας Δήμων & Κοινοτήτων).
Ο αριθμός των δόσεων της ρύθμισης θα μπορεί να φτάσει τις δώδεκα (12) ενώ η κάθε δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη από δεκαπέντε ευρώ (15€). Με την αποδοχή της ρύθμισης και την τήρησή της η οφειλή απαλλάσσεται από περαιτέρω προσαυξήσεις.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. παρακαλεί τους χρήστες (ιδιοκτήτες ή υπόχρεους) να ανταποκριθούν και να εξοφλήσουν εκκρεμείς λογαριασμούς τους ή να προβούν σε ρύθμιση καταβολής τους, προκειμένου να αποφευχθούν οι προβλεπόμενες ενέργειες από το νόμο και τον Κανονισμό της επιχείρησης για την άμεση είσπραξη των οφειλών και να μην προβεί στην έσχατη λύση, τη διακοπή της υδροδότησης.
Επίσης η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. παρακαλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν είναι υπόχρεοι κατανάλωσης αλλά το ενοικιάζουν ή το παραχωρούν, να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση προκειμένου να ενημερωθούν για την ύπαρξη οφειλών.
Το νερό αποτελεί αγαθό ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό αποτελεί ανέκαθεν τον πυρήνα της κοινωνικής πολιτικής της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και το αποδεικνύει καθημερινά με την παροχή μειωμένου τιμολογίου σε ειδικές κατηγορίες συνδημοτών μας. Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ωστόσο, σεβόμενη τους συνεπείς καταναλωτές της, είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών για να καλύψει τα ανελαστικά λειτουργικά της έξοδα και για να προασπίσει τον ανταποδοτικό και κοινωφελή της χαρακτήρα.
Πληροφορίες στο Τμήμα Καταναλωτών, τηλ. 2262022547.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ