Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Με επιτυχία στέφθηκε ο 7ος Ποδηλατικός Γύρος Αλιάρτου-Φωτογραφίες

Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν  στην 7η γιορτή ποδηλάτου που διοργάνωσε ο Δήμος Aλιάρτου Θεσπιέων και η Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου.
Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους διέσχισαν με το ποδήλατό τους τη διαδρομή των 5.500 χιλιομέτρων
Οι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν  την Κυριακή στο γήπεδο μπάσκετ πίσω απο το Δημαρχείο,ο δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης"έκοψε" την κορδέλα και ξεκίνησε ο 7ος ποδηλατικός γύρος Αλιάρτου.
Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν το λαχνό τους και συμμετείχαν στην κλήρωση, με τον μεγάλο τυχερό, τον μικρό ποδηλάτη Σάλτα να κερδίζει ένα ποδήλατο προσφορά του καταστήματος ποδηλάτων Σκούρα.
Σε γενικές γραμμές η όλη εκδήλωση ήτανε  επιτυχημένη, με τους συμμετέχοντες να ξεπερνάνε τα 150 άτομα. Ο κόσμος το χάρηκε με τη ψυχή του,απόλαυσαν μια οργανωμένη ποδηλατοβόλτα και μας έδειξαν την σπουδαιότητα αυτού του απλού μέσου που λέγεται «ΠΟΔΗΛΑΤΟ»…

 ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ!!!











7 σχόλια:

  1. Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται κάπου δεξιά ο δήμαρχος Αλιάρτου. Όχι στην μέση της φωτογραφίας όπως κανουν οι δήμαρχοι και πολιτευτές στην χώρα μσς. Αυτό δείχνει πως αυτός ο άνθρωπος τον ενδιέφεραν τα παιδιά και αυτό που έκαναν,δεν πήγε εκει να προβληθεί. Να τα γράφουμε και αυτά, αν πάλι παρεξηγούνται αυτοί που κάνουν εκδηλώσεις για δικιά τους προβολή, ξυδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στη μεση να ηταν στη φωτογραφια το αξιζει και αυτος σαν δημαρχος αλλα και αυτοι που εχει διπλα του!
    Πριν καποια χρονια ομως καποιοι αλλοι ουτε στη φωτογραφια δεν αξιζαν να ειναι,να τα λεμε και αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλον έπρεπε να είχε κεντραρει ο φωτογράφος. Αυτόν που λύνει και δένει

      Διαγραφή
    2. εσενα παντως δε θα σε ευρισκε για να σε φωτογραφισει γιατι απλα εσυ δεν συμμετεχεις πουθενα. μπορει βεβαια να μην ξερεις ποδήλατο αλλα βαλε βοηθητικες ροδες. δε θα σε παρεξηγησει κανενας

      Διαγραφή
    3. Οι POMONISTAS δεν συμμετείχαν στον ποδηλατικο γύρο;

      Διαγραφή
    4. Οι POMONISTAS δε συμμετείχαν γιατι ειχαν αγωνα μπιριμπας με τους ΤSIPOURISTAS. Hταν τελικός και δε γινοταν να αναβληθει..γιορταζαν τη 18η επέτειο απο την απαλοτριωση της πομονας.

      Διαγραφή
  3. 7:07 Ποιον εννοείς; Να μαθαίνουμε και μεις οι αδαείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ