Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Σχεδόν έτοιμο το Μπασκετικό Παλατάκι του Μαυρομματίου-Φωτογραφίες

 Είναι σχεδόν έτοιμο κατασκευαστικά το παλατάκι του Μαυρομματίου και ελπίζουμε πολύ σύντομα, μέχρι τα τέλη Ιουλίου να γίνουν τα εγκαίνια.
Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου, είναι εφοδιασμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, μπορεί να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ και μπορεί να υποδεχθεί μέχρι και 390 καθήμενους θεατές.
Διαθέτει 2 μεγάλα αποδυτήρια με εσωτερικό χώρο ο οποίος περιλαμβάνει WC και ντουζιέρες ανά αποδυτήριο,  ιατρείο και σύστημα πυρόσβεσης.
Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.185.000 εκ. ευρώ με Φ.Π.Α.το οποίο ξεκίνησε το 2005 και επανεργοποιήθηκε η σύμβαση το 2016.
Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου απο το Π.Ε.Π.Στερεάς Ελλάδας και με τη συμμετοχή του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου,που δεν χρειάστηκε  πολύ καιρό για να πραγματοποιηθεί, θα εξυπηρετεί και με το παραπάνω προπονήσεις συλλόγων σε αθλήματα του μπάσκετ, του βόλεϊ, αλλά και πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Σε εξέλιξη είναι η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του γυμναστηρίου.





Φωτογραφίες ΕΔΩ


26 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PALAU BLAUGRANΑ
    Παλατάκι και δίδυμο αδερφάκι του κλειστού της Αλιάρτου. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ένα έργο αθλητικής ζωής και προσφοράς στους νέους του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής ευχαριστούμε απο καρδιάς όσους εργάστηκαν για να γίνει αυτό το γυμναστήριο στο χωριό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι είστε άξιοι επαίνων και συγχαρητηρίων για το έργο σας και για τις προσπάθειές σας να φέρετε τα παιδιά μας στον αθλητισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων , εδώ στην Θήβα δυστυχώς δεν υπάρχουνε αυτές οι ανέσεις για τον αθλητισμό και τη νεολαία , ακραίο παράδειγμα το μικρό γηπεδάκι του Αγίου Νικολάου στη Θήβα λίγα μόλις μέτρα από το γραφείο του Δημάρχου και τόσα χρόνια δεν είχε ένα καλάθι η μία μπασκέτα για να μπορούν τα παιδιά να παίζουνε τον ελεύθερο χρόνο τους. θα πρέπει να γνωρίζεται ότι ο αθλητισμός εκτός από πηγή χαράς σώζει τα νέα παιδιά από σκοτεινά μονοπάτια όπως τα ναρκωτικά . που είναι οι παιδικές χαρές στη Θήβα που είναι τα γήπεδα μπάσκετ ? Γιατί εμείς είμαστε τόσες δεκαετίες πίσω ακόμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστός!!!Ξέχασες ή προφανώς δεν γνωρίζεις μια σημαντική λεπτομέρεια.Πώς να παίξουν μπάσκετ τα παιδιά αφού ήταν το λούνα παρκ μέχρι τα χριστούγεννα. Και σωστά έβαλε το λούνα πάρκ εκεί στο παζάρι.Έφερε έσοδα στο δήμο.Τι το αφήνεις στο γηπεδάκι του Αγ. Νικολάου 6 μήνες?Πάλι καλά χθες παρατήρησα καινούρια ταμπλό στεφάνια και δυχτάκια και φυσικά ξανά παιδιά να παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον Δήμαρχό μας κ. Γεώργιο Ντασιώτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φήμη του δημάρχου σας για την αποτελεσματικότητα και το ήθος ειναι ισχυρή στην περιφέρεια μας. Είναι παντου αναγνωρισιμος.

      Διαγραφή
  8. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πανηγυράκι με το ευλόγημα των γενιών μας καλά κρατεί συνεχείστε ακάθεκτοι.
    Εκεί που μόνοι σας λέτε εύγε στους εαυτούς σας διορθώστε τα περιβόητα 5χ5 γηπεδάκια
    που τόσα χρήματα κόστισαν και έχουν καταντήσει ερείπεια.
    ΑΚΟΥ PALAU BLAOYGRANA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσούζει πολυ τελικά ε; κρίμα που υπάρχεις ακόμα και εσύ και πολλοί άλλοι σαν εσένα που δε βλέπουν πέρα απο τη μύτη και τις αυταπάτες τους τίποτα άλλο!

      Διαγραφή
    2. Ποια 5Χ5 είναι ερείπια συνάνθρωπε. Σε όλα κάθε απόγευμα γίνεται το αδιαχώρητο από τα παιδιά. Ονόμασε μερικά ερείπια. Προφανώς θα εννοείς ερείπια τα παλιά χωμάτινα

      Διαγραφή
    3. Αν εννοείς του συνοικισμού ευρυτανων και του μαζιου ππου ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΙΤΑΣ χαλαει πιο εύκολα κοιτα ποσα παιδακια τα απολαμβανουν καθε μερα με ασφάλεια και μην ανησυχεις. Νομιζω οι αρμοδιοι σε προσπερνουν και στην ανησυχια.
      Εχω την εντύπωση επίσης οτι εσύ ησουν που κατηγορουσες τη δημοτικη αρχή οτι γεμίζει το Δήμο γηπεδακια. Τωρα τι επαθες; ανησυχεις για αυτά ;

      Διαγραφή
    4. Μπαρτσα ολε Μπαρτσα ολε . Η πιο διάσημη έδρα

      Διαγραφή
    5. Εσένα ρε Βάζελε σε πείραξε το PALAOU BLAUGRANA. Αν το έλεγαν Palacio de Deportes που είναι η έδρα της ΡΕΑΛ τι θαλεγες.

      Διαγραφή
  10. Ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ. ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΌΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΔΑΣΚΑΛΕ"

    ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ? ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο το σήμα του Δήμου στο κέντρο. Ενωτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φανταζομαι τι εχει να γίνει οταν ξεκινήσει το κολυμβητήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επομένως φρόντισε να πάρεις μπρατσάκια κιμονό και παρεό
      Άλλωστε έχουμε και ποτάμια και σούδες γιατί καλυμβητηρίο δεν παιζει με τίποτα
      η στρόφιγγα έκλεισε......
      Ρημάδι πεύκο...........

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς που δε σκεφτονται όλοι σαν εσένα

      Διαγραφή
    3. 12.01 πμ προσεχε γιατί η ζούγκλα εχει και θηρια

      Διαγραφή
    4. Ποιά ποτάμια και σουδες 12.01πμ; δεν εχουν ούτε σταλα νερό

      Διαγραφή
  13. Κοιμήσου άνθρωπέ μου κάνεις και αύριο αντίσταση να φτιάξεις τον κόσμο.
    Οπως εφτιάξες και όλα..............τα άλλα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ειμαι ξυπνιος και πληρωνομε φιλαρακο.βαρδια κανω.εσύ τι αγωνια εχεις και δεν κοιμασαι;

      Διαγραφή
    2. Γιατι ειαι σίγουρο οτι έχεις αγωνια 12.26 πμ. Φάνηκε

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ