Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Με δύο Χρυσά έφυγαν οι Aλιαρτίστες απο την Δομβραίνα-ΦΩΤΟ

Με πρωτιες σε αντρες και γυναικες και συνολικα εννεα συμμετοχες στο "1ο Αγωνα Αγαπης" ,οι Αλιαρτιστες εδωσαν τον παλμο στην Δομβραινα!!!
Σε μια υπεροχη διοργανωση με πολλες συμμετοχες απο ολη την περιφερεια,ο συλλογος μας ειχε τη χαρα να δει τους Marios Kourounis και Σπυριδούλα Παλαντζά να τερματιζουν πρωτοι στη διαδρομη των 7 χιλιομετρων! Ταυτοχρονα η Ηρώ Βαρθαλάμη ,νεο μελος απο της Θεσπιες,καταφερε να πλασαριστει στη τριτη θεση του βαθρου! Μπορει τα μεταλλια να ειναι αυτα που μας εκαναν υπερηφανους,αλλα η χαρα της συμμετοχης των Γιώργος Αραπιτσας, κυριακη πανουση, Panos Katrisiosis, Μαρία Δρίτσα,Xristos Kokkalis,Dimitris Zaxaropoulos ειναι αυτη που σηκωσε το πρασινο χρωμα μας στους δρομους της Δομβραινας! Στα ωραια της ημερας ειναι η παρουσια του Βαλκανιονικη κ Παναγιώτης Παλληκάρης,ο οποιος μας υποδεχτηκε τον καθενα ξεχωριστα στον τερματισμο!!
Κλεινοντας θα ηθελα να σας περασουμε τις δηλωσεις του "προεδρου μας" ,Τρυπογιωργου Γιωργου ,ο οποιος βαζοντας μια μπασκετικη νοτα στην Κυριακη μας ειπε οτι " σημερα οι Αλιαρτιστες γλιτωσαν την επιστροφη με το λεωφορειο!!!!! Με δυο χρυσα και μια τριτη θεση πρεπει να γκρεμισουμε τα τειχοι της πολης"!!!
 Aliartistas






1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ