Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τι συμβαίνει με θαμμένα πτώματα σε κτήμα στην Άσκρη; Φωτογραφίες




Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής που βλέπουν την αστυνομία να έχει αποκλείσει την περιοχή και να ερευνά το αγρόκτημα.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε περιοχή της Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Άσκρης του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, όπου εδώ και αρκετές ημέρες οι κάτοικοι βλέπουν κάποιες κινήσεις της αστυνομίας, οι οποίες γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, με αποτέλεσμα οι φήμες να έχουν οργιάσει.

Οι έρευνες γίνονται σε ένα αγρόκτημα, γύρω από το οποίο έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν επιτρέπεται σε κανέναν η πρόσβαση.

«Το κτήμα αυτό το αγόρασε πρόσφατα ένας Σύριος από κάποιον Αθηναίο και λένε ότι βρέθηκαν εκεί πτώματα. Κάποιοι λένε για πλούσιους Σύριους που ήρθαν στην Ελλάδα και έπεσαν θύματα συμπατριωτών τους....», έλεγε κάτοικος της περιοχής.

Τι λέει το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport όντως το κτήμα το έχει αγοράσει ένας Σύριος και εκεί μέσα έχουν θαφτεί κάποια πτώματα. Αυτό γίνεται γιατί κάποιοι θέλουν να το μετατρέψουν μυστικά και σιγά - σιγά σε μουσουλμανικό νεκροταφείο.

Είναι γνωστό ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα μουσουλμανικά νεκροταφεία στην Ελλάδα. Πρόσφατα η Εκκλησία της Ελλάδας πήρε απόφαση να παραχωρήσει στο Σχιστό μια έκταση 20 στρεμμάτων για τη δημιουργία κοιμητηρίου Μουσουλμάνων.

Επειδή δεν υπάρχει νεκροταφείο στην πρωτεύουσα, στο οποίο να μπορούν να ταφούν οι νεκροί μουσουλμάνοι σύμφωνα με όσα ορίζει η θρησκεία τους, οι συγγενείς τους υποχρεώνονται να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, μέχρι την Ξάνθη ή την Κομοτηνή, για να γίνει η κηδεία.

Επειδή η Βοιωτία είναι κοντά στην Αθήνα, αλλά και στην ίδια την περιοχή υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, κυρίως Πακιστανοί, κάποιοι θεώρησαν ότι θα ήταν μια πολύ καλή επιχείρηση αν έφτιαχναν ένα νεκροταφείο για Μουσουλμάνους στην περιοχή της Αλιάρτου.

Η διαδικασία όμως για να το κάνεις αυτό είναι τρομερά δύσκολη στο θέμα της αδειοδότησης. Γι αυτό φαίνεται πως κάποιοι προσπάθησαν να το δημιουργήσουν με άλλο τρόπο και να φέρουν τις αρχές προ τετελεσμένων γεγονότων.

Μάλλον όμως δεν τα κατάφεραν....
lamiareport.gr

10 σχόλια:

  1. ποιοσο λογοσ που δεν γινεται εκταφη εαν ισχυει κατι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα καλό! Να το δώσετε στον κοκκινοπουλο για τα νέα επεισόδια της 10ης εντολης!! Ότι να ναι!!! Πάντως σε ένα άλλο χωριό εδώ κοντά έγινε και η νύχτα των ζωντανών νεκρών ζόμπι κι έτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΚΤΡΟΤΑΦΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΡΤΕΡΟΣ ΑΣΚΡΗΣ << Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ>> 5,000 ΘΕΣΕΩΝ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμα εφερε ο αλλος κι εθαψε πτωματα σε χωραφι τι φταει ο δημος ρε φιλε για την μ.....α του καθενος; θεμα της αστυνομιας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον ειναι θαμενη στο σημείο η σοβαρότητα κάποιου αρχηγου δημοτικης παράταξης που κουκια τρώει και φασόλια μαρτυραει.

      Διαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΓΚΟΘΙΚ... ΣΑΝ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ