Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Με το ΚΤΕΛ έφερνε ναρκωτικά στη Θήβα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (220) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Ακόμη μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (11-05-2017), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων και ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι, ένας 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με προμήθεια ναρκωτικών ουσιών του 28χρονου, από περιοχή της Αθήνας, με σκοπό την περεταίρω διακίνησή τους, ο συλληφθείς εντοπίστηκε να επιβαίνει σε λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Κατά την πραγματοποίηση προσωρινής στάσης του λεωφορείου, σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διενεργήθηκε έλεγχος σε σακίδιο πλάτης του 28χρονου, μέσα στο οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (220) γραμμαρίων.

Επίσης στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, με σκοπό την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ