Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ένα σκιαγράφημα ποιοί αντιπαλεύονται την Θίσβη και από που...


   ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΔΗΜΟΥ  ΘΙΣΒΗΣ

   
                 Η   ΩΣ  ΑΝΩ   ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΔΕΝ   ΥΠΑΡΧΕΙ       


Ένα  σκιαγράφημα   ποιοί   αντιπαλεύονται   την   Θίσβη   και   από  που ;;;;
Πάντα   υπήρχαν  διαφορετικές  απόψεις   και  ήταν   δεκτές.
Όταν  όμως  κατηγορούν Ανώνυμα   χωρίς   να  βάζουν  τα  ονόματά  τους .
Αυτό   άραγε  πως  λέγεται ;;;  σκοπιμότητα   και  όπου  βγει –λάσπη  στον  ανεμιστήρα  και  όποιον  πάρει .
Κύριε  Μιχάλη   έχεις  μάθει   τα  πράγματα   της  Θίσβης  ανάποδα   και   κατά  το  δοκούν  .
Στις  27  --6---2013   έγινε   η  δενδροφύτεψη,  πριν  κύριε  Μιχάλη  που  έκανες  μπάνιο  ;;;υπήρχε  παραλία  εκεί   [ψευταράκο]
Άκου   λοιπόν   [φίλε ] έδωσες   το  δικαίωμα   σε  ξένους    ανθρώπους   να   ενδιαφέρονται    και  να  πράττουν   και  να  κάνουν   ζημιά   στο  χωριό   και  στην  περιοχή  μας,    γιατί  βέβαια   εσύ  και   ομοϊδεάτες  σου   έχουν   την  δουλειά  τους   έχουν  την  βόλεψή  τους. Δεν  ρώτησες   όμως   τους   νεολαίους   της  ενότητας   που  θα   βρουν   δουλειά, αυτήν  την  στιγμή   που  η πατρίδα  βρίσκετε   σε  δυσμενή  θέση
Πολιτικολόγε  μου    όσους  τίτλους  κι αν  διαθέτεις    δεν  αξίζουν  ,μπροστά  στην  καθημερινότητα    που  ζούμε  εμείς .
Έλα  και  ζήσε και  εσύ   και   μετά   ίσως  !!!καταλάβεις   το  εύχομαι  .
Τώρα  όσο  αναφορά   στα  κείμενα  σου    και  στην  ετικέτα   που βάζεις    δεν  υφίστανται  ΚΑΙ  το  ξέρειςς   άσε  λοιπόν   της  λαφαζανιέςς .
Τα  δεδομένα   έχουν  Αλλάξει  κύριε  Μιχάλη    έχουμε   όλα  τα  σχετικά   έγραφα   μην  σε  παραπλανούν    η  μηδενιστές   η  εχθροί   της  Θίσβης   για   πολιτικά   οφέλη.

Τώρα   ξέρουμε    ήρθε  το  καλοκαίρι    ετοιμάζεις    την  φιέστα   του  δεκαπενταύγουστου     πέρσι  τα  είχες  βάλει  με  την  σκύλα  και  την  Χάρυβδη.
Φέτος   τη  έργο   ετοιμάζεις !!!!  ανυπομονούμε  ξέρειςς . Τελικά  Είσαι  Καλός--   Σκηνοθέτης    
     


                                                    Τ.Κ   ΘΙΣΒΗΣ

6 σχόλια:

  1. ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΤΕΣ.ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε πολύ λίγοι για να τσακωνόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κατάλαβα. Αν ανοίξει οδρόμος για το Βαθύ, δεν θα βρούν δουλειά οι νεολαίοι της περιοχής? Η θα απολυθούν οι 5-6 που εργάζοννται στην σωληνουργία.Και εσύ τι όφελος εχεις που υπερασπίζεσαι τόσο έντονα την παρανομία της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ και του Δήμου Θήβας? Υπάληλός τους είσαι? Αλλά κι αν είσαι, επειδή φέρεις και τον τίτλο του προέδρου τουλάχιστον κράτα τα προσχήματα.Λίγο ντροπή και λίγος σεβασμός σε αυτούς που σε ψήφισαν να υποστηρίζεις τα συμφέροντα του χωριού δεν βλάπτει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστασία Μουτάφη31 Μαΐου 2017 στις 2:09 π.μ.

    Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω από τις αρετές του πρώτου ανδρός της Θίσβης!
    Το επίπεδο ή το ήθος του, την επιχειρηματολογία του ή την αυτοθυσία του γιά το καλό του τόπου, τη συνέπεια των λόγων του ή την σταθερότητα των απόψεών του!!! Εκείνο όμως που με αφήνει άφωνη είναι το μεγαλείο του όταν βαφτίζει κι η ευρηματικότητά του στά ονόματα... Κάποιον που ήθελε να κάνει μπάνιο στο Βαθύ τον βάφτισε Συριζαίο, κάποιον άλλον που υποστήριζε το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα του πρόσβασης στον αιγιαλό τον βάφτισε Αριστερό κι άλλον πάλι που του επισήμανε ότι οι θέσεις του απέχουν πολύ από αυτό που προστάζει ο νόμος τον βάφτισε Λαφαζανικό. Ακόμα και προεκλογικούς αγώνες να είχαμε, τέτοια έμπνευση και πρωτοτυπία ονομάτων δεν θα υπήρχε!
    Τέλος, δεν θα ήθελα να τον αδικήσω, γιατί στο τελευταίο βαφτιστήρι του έδωσε όνομα από διαφορετική σειρά και μάλιστα υποκοριστικό... Εκείνο που δεν κατάλαβα όμως σχετικά με την επιλογή του συγκεκριμένου ονόματος είναι αν τα δέντρα ορίζουν μιά παραλία ή η θάλασσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία μουταφη που πήγατε Δημοτικό Σχολείο Γυμνάσιο- Λύκειο είστε από εδώ. η είστε απο αυτούς τους προστάτες ντόπιους και ξένους που επιθυμούν να αποτύχουμε σαν χωριό για να χαρείς εσύ και η παρέα σου.Σαν δεν ντρέπεστε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μουταφη_μουταφη_Μουταφη_μουταφη_ κάτι μού θυμίζει αυτό το επώνυμο . Α ναι αυτό στο ελαιοτριβείο που βάζανε το χυλό τής ελιάς για να βγει το λάδι στο πιεστήριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ