Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Άφαντος ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 11χρονο Μάριο

Έρευνες σε 18 σπίτια και προσαγωγές 31 Ρομά
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι βρίσκονται σε τροχιά σύλληψης του φονιά - «Γλεντούσαν» πυροβολώντας από σπίτι που απέχει ένα τετράγωνο από το σχολείο που έχασε τη ζωή του ο μαθητής
Με οδηγό τους κάλυκες που βρέθηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι που διαμένουν Ρομά, ένα τετράγωνο μακριά από το δημοτικό σχολείο που ο 11χρονος μαθητής βρήκε τραγικό θάνατο και τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που λένε ότι στις 10 το βράδυ της Πέμπτης οι ένοικοι διασκέδαζαν και πυροβολούσαν, οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι είναι σε τροχιά σύλληψης του δολοφόνου του μικρού Μάριου.

Αν και οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ χθες το μεσημέρι εισέβαλαν στο σπίτι των βασικών υπόπτων, ο δολοφόνος φέρεται να είχε διαφύγει παίρνοντας μαζί και το εννιάρι πιστόλι που έστειλε στο θάνατο το αγοράκι. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις από τους συνολικά 31 προσαχθέντες (δύο άνδρες και μια γυναίκα) είναι αυτοί  που διοργάνωσαν το γλέντι με αφορμή μια ευνοϊκή δικαστική εξέλιξη.

1 σχόλιο:

  1. Και να τον βρουν τι θα τον κάνουν; Αφού η πολιτεία τους προστατεύει γιατί είναι πολλοί και ψηφίζουν. Τα δύο μεγάλα κόμματα ανταγωνίζονται ποιο θα πάρει τις περισσότερες ψήφους από τους γύφτους. Το ίδιο και οι τοπικοί άρχοντες.
    Το κράτος τους υποστηρίζει, για αυτό κάνουν ότι θέλουν ζώντας εις βάρος της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ