Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

"Παρέλαση" επισκεπτών από το πρωί στις εγκαταστάσεις της 1ης Γιορτής Ψωμιού στην Αλίαρτο

Παρέλαση επισκεπτών από το πρωί στις εγκαταστάσεις που στήθηκαν από την Ομοσπονδία Αρτοποιών για την 1η  γιορτή ψωμιού στον χώρο του  Δημαρχείου στην Αλίαρτο.
 Οι επισκέπτες ενημερώνονται, για τα προϊόντα και βλέπουν όλη τη διαδικασία από το σιτάρι μέχρι το ράφι ,ενώ δοκιμάζουν και τα προϊοντα που τους προσφέρονται. Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο χώρο του Δημαρχείου  θα κατασκευαστεί  ένα βιοτεχνικό αρτοποιείο και θα παρασκευάζει φρέσκο ψωμί!
Σημειώνεται ότι στόχος αυτής της γιορτής,η οποία ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο με την κεντρική εκδήλωση, είναι να μάθουν οι καταναλωτές και ειδικά τα παιδιά, πώς και από ποιούς παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί που απολαμβάνουμε όλοι καθημερινά.




4 σχόλια:

  1. χαιρετιζω τις εκδηλωσεις σας.αλλα εχω μπερδευτει λιγο η ομοσπονδια αρτοποιων το κανει η ο συλλογος γυναικων ΑΛΙΑΡΤΟΥ?μπορει για καποιους να μην εχει σημασια αλλα πρεπει να συγχαιρουμε τις πρωτοβουλιες και ολοι μαζι να χαιροκροτουμε το αποτελεσμα ανεξαρτητου επιτυχιας η προσπαθεια παντα μετραει.και παλι συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι μαζί υπο την αιγίδα του Δήμου και ο καθε σύλλογος έχει το ρολο του

      Διαγραφή
  2. καποτε πρεπει να σπαμε τα αποστηματα με οποιο πολιτικο κοστος. για την κατασταση της χωρας, αυτο το πολιτικο κοστος μας εφερε ως εδω .αλλα επειδη δεν μπορει ο λαος να ξυπνηση ας κοιμαται .σας ευχομαι καλες εκδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχώς την αποψινή εκδήλωση με τα χορευτικά τη χάλασε ο καιρός. αναβλήθηκε για την τετάρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ