Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

3η Εβδομάδα Εθελοντισμού των εργαζομένων των Μύλων Λούλη

3η Εβδομάδα Εθελοντισμού της Μύλοι Λούλη
Κερατσίνι 20/6/2017: Στo πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Φροντίζουμε για το μέλλον» της Μύλοι Λούλη, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία από 12 έως 16 Ιουνίου 2017 η 3η εβδομάδα εθελοντισμού.
Οι εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε έξι διαφορετικές δράσεις που είχαν διοργανωθεί, κατόπιν εσωτερικής διαβούλευσης, σε Κερατσίνι, Αλμυρό και Θήβα.
Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία μέσω κινητής μονάδας σε Σούρπη και Κερατσίνι, όπου συλλέχτηκαν 50 φιάλες αίμα.
Έγινε προετοιμασία εδεσμάτων για 50 παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» που είχαν προσκληθεί για να ξεναγηθούν στο Μύλο και στο Μουσείο Λούλη στο Κερατσίνι.
Ολοκληρώθηκε ο καλλωπισμός της παραλίας της Μιτζέλας στον Δήμο Αλμυρού, που περιλάμβανε επισκευές, βαψίματα και καθαριότητα. Τέλος, η Μύλοι Λούλη δώρισε 10 νέα παγκάκια,  που τοποθετήθηκαν σε όλο το μήκος της παραλίας.
Έγινε καθαρισμός σκεπής, κόψιμο χόρτων και καλλωπισμός προαύλιου χώρου της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου στη Θήβα.
Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των εθελοντών στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό για προετοιμασία 500 δώρων και εδεσμάτων για τη καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών.

«Υπεύθυνα και δυναμικά θα συνεχίσουμε την εβδομάδα εθελοντισμού και στο μέλλον, μιας δράσης που γίνεται για εμάς πλέον θεσμός, θέτοντας ακόμη πιο υψηλούς στόχους με συνεργασία και κοινό όραμα για το κοινωνικό όφελος», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ