Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Aσφαλτοστρώνεται ο δρόμος Κυριάκι -Λαζαραίϊκα μετά απο συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με το Αλουμίνιον της Ελλάδος

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής Λεβαδέων με τη Δ/νση του εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος
Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενη από τη Δήμαρχο Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Χρήστο Κυπραίο, Σωτήρη Καρβούνη και Αθανάσιο Φορτώση και το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κυριακίου κ. Ελισάβετ Λίλιου επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 τη Διεύθυνση του εργοστασίου “Αλουμίνιον της Ελλάδος” για συζήτηση – συνεργασία στα πλαίσια των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής  Ευθύνης του Ομίλου.
Η συνάντηση με τη Διεύθυνση της εταιρείας πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας που θα συμβάλλουν τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην προσφορά υπηρεσιών προς την τοπική κοινωνία.
Κατά τη συζήτηση ανακοινώθηκε από την πλευρά της εταιρείας, η άμεση έναρξη ασφαλτόστρωσης δύο χιλιομέτρων του δρόμου που ενώνει το Αλουμίνιον της Ελλάδας με το Κυριάκι, στη θέση Λαζαραίϊκα, ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρξει έγκαιρη συνεργασία για τον  προγραμματισμό περαιτέρω δράσεων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.


3 σχόλια:

  1. Τώρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το λένε : Συζήτηση – Συνεργασία στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης ενώ παλιά το λέγανε: ΔΙΑΠΛΟΚΗ ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ όπου η κόκκινη λάσπη φτάνει μέχρι το Αίγιο.
    Ρε μπας και μας περνάνε για ηλίθιους !!!!!!!!!!!
    Να ήξερες τι σε περιμένει στις επόμενες εκλογές!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ψηφίσουν οι λαθρομετανάστες, θα εκλεγεί άλλα 5 χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Η Δήμαρχος έχει κάνει τόσες επισκέψεις στο εργοστάσιο που ούτε υπάλληλος του εργοστασίου να ήταν.
    Εκτός αν είναι ...........
    Παλαιότερα το έβριζε το εργοστάσιο και το κατηγορούσε τι έχει αλλάξει τώρα ?
    Που είσαι ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ να δείς πως γίνονται οι κυβιστίσεις και οι κουλοτούμπες οι επαγγελματικές απο τα λιοντάρια με τις μεγάλες τοποθετήσεις στα Δημοτικά Συμβούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ