Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Θήβα ώρα μηδέν...

Αδιέξοδο πλέον στην Θήβα, καθώς καμία διοικητική εξέλιξη στη βοιωτική ομάδα μετά την αποχώρηση του Κονδράρου

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον στη Θήβα, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος να την αναλάβει ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Θανάσης Βυλλιώτης είχε προαναγγείλει την παραίτησή του πριν το τέλος της σεζόν κα το έκανε πράξη, δηλώνοντας αδυναμία να συνεχίσει. Ο Διαμαντής Κονδράρος εξέφρασε ενδιαφέρον για τους «κοκκινόμαυρους», ανέλαβε την ομάδα, αλλά λίγες μέρες μετά υπέβαλλε την παραίτησή του, αφήνοντας αιχμές για πόλεμο που του γίνεται.

Η Θήβα αυτή τη στιγμή έχεις μόλις τρία δελτία νεαρών παικτών, ενώ δεν υπάρχει διοίκηση και τεχνικό επιτελείο. Αν δεν βρεθεί άμεσα κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής ή δεν αναλάβει πρωτοβουλίες ο δήμος, τότε είναι ορατός ο κίνδυνος η ομάδα να μη δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
sportstonoto.gr

4 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΟΒΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΕΚΟΒΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ , ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάντε ένα χορό ή ένα πανηγύρι ρε παιδιά όπως κάνουνε τα χωριά και βγάζουνε τα έξοδά τους. τόσο σκέψη θέλει. αφού όλοι λένε ότι πονάνε για την ομάδα και δακρύζουνε και κλαίνε για την ομάδα όπως έλεγε στο ραδιόφωνο ο Σοβατζής . Άσε που οι ποιο πολλοί έχουνε δύο και τρεις χιλιάδες φίλους στο Facebook οι μισοί να έρθουνε να δώσουνε από ένα εισκοσάρικο λύθηκε το οικονομικό πρόβλημα. μήπως γενικά πέφτει πολύ δούλεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ