Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Καλοκαιρινό παιδικό εργαστηράκι στο "Κέντρο Προστασίας του Παιδιού" στην Αλίαρτο


9 σχόλια:

  1. Εάν δημιουργήθηκε ΚΔΑΠ από τον δήμο μπράβο για την ενέργεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ΚΔΑΠ και γκαπ ειναι αυτα ρε παιδια.
    Η μαμα παρε με αγκαλιτσα που ειναι? Τι εγινε το κεντρο παιδικη χαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν για ΚΔΑΠ θα το έκανε ο δήμος, δεν θα παραχωρούσε το κτήριο για «εργαστηριάκι». Δήμαρχε τώρα που έπεσε η ιδέα πάρε το πίσω να κάνεις ΚΔΑΠ. Τι κέντρο προστασίας του παιδιού είναι αυτό, θυμίζει παιδότοπο, παιδικό η νηπιαγωγείο. Και έχει και πληρωμή 30 ευρώ!!! για να αφήσεις το παιδί σου εκεί στο ελάτε να παίξουμε, χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιο κεντρο προστασιας παιδιου,παιδικος σταθμος ο "τιραμολα" παει να γινει ξερει καποιος απο τους υπευθυνους τι ειναι η προστασια του παιδιου αυτα που γραφει η αφισα γινονται σε ιδιωτικους παιδικους σταθμους που πληρωνουμε εδω ειναι υποτιθεται φιλανθρωπικο για μαζευτειτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμος γιατί παραχώρησε το κτήριο τι όνειρο είχε δει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος θα δοσει τη λύση...μη ανυσηχειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1) Επιτέλους κάτι γίνεται για τα παιδιά μας στην Αλίαρτο. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και στο κέντρο προστασίας του παιδιού.

    2)Συγχαρητήρια στο κέντρο προστασίας του παιδιού. Φαίνεται ότι έχουν πάρει σοβαρά την δουλεία τους και κάτι σοβαρό να γίνεται στην πόλη μας.

    3)Μερικοί πικροχολοι και κομπλεξικοί φαίνεται οτι ούτε ασχολούνται με τα παιδιά αλλά ούτε αγαπούν τα παιδιά.

    4) Ότι γίνεται στο κέντρο η προστασία του παιδιού γίνεται για τα παιδιά. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Όσοι μπορούν ή δεν θέλουν ας μην μιλάνε τουλάχιστον.

    5)θα πρέπει κάποιοι να σταματήσουν να λασπολογούν γιατί έχουν πολιτικό συμφέρον και να αφήσουν ήσυχο και τον Δήμαρχο και το κέντρο προστασίας παιδιού.Στόχος τους είναι να ρίξουν την σημερινή πολιτική ηγεσία και να υποβιβάσουν το κέντρο προστασίας παιδιού.
    Για τα παιδιά και τον τόπο τους καρφάκι δεν τους καίγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά δεν τα είχατε πει στους στόχους σας ούτε για τα 30ρια, με 30 ευρώ για 20 μέρες υπάρχουν και άλλα και μάλιστα που αυτή είναι η δουλειά τους και μην μπλέκεται τον δήμο και τον δήμαρχο σε αυτά ο δήμος έχει τις δικές του δομές και τις λειτουργεί άψογα και χωρίς 30ρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ