Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Θερμό Ευχαριστώ του Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου οι "ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ"


Το Σάββατο 27 Μαίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Νεοχώρι, με πολύ μεγάλη επιτυχία, η 1η Έκθεση Αγιογραφίας και τοπικών αγροτικών προιόντων στο Δημοτικό Σχολείο.
Ήταν μια εκδήλωση που ξεπέρασε τα όρια της μικρής μας τοπικής κοινωνίας και αναδείχτηκε σε γεγονός με μεγάλη  απήχηση. Μέσα από αυτή την εκδήλωση αποδείχτηκε πως το χωριό μας, όταν ενώσει τις δυνάμεις του  έχει πολλές δυνατότητες, έχει ανθρώπους που, με τις ιδέες τους και το μεράκι τους μπορούν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να πραγματοποιούν δράσεις με ποιότητα και υψηλές απαιτήσεις.
Παράλληλα, οι κάτοικοι του χωριού μας είχαν την σπάνια ευκαιρία να δουν και ν’ απολαύσουν από κοντά τις καταπληκτικές αγιογραφίες.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλες και όλους, όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη,την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ.α. Παπαθωμά,τον Ηγούμενο της Ι.Μ.Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου π.Σιλουανό,τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου μας κ.Γιαννακόπουλο,τον αντιδήμαρχο κ.Μαλέση,τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου μας κ.α.Ασημίνα Πικάση,Τάσο Σταμούλη, τους προέδρους των Τ.Κ. Νεοχωρίου,Θεσπιών, Μαυρομματίου, Πλαταιών κ.κ. Στάθη,Χατζή,κ.α. Δρίτσα  και Φίλη.
Τους Αγιογράφους
Χρυσούλα Λάμπρου,Μαρία Μπίνη,Βασιλική Βαλμά,π.Μιχαήλ,Ματίνα Τσουρέλη,Νικόλαο Μπλάνα,Εργαστήρι αγιογραφίας Λεύκτρων,Δέσποινα Ποντίκη, την καθηγήτρια Μάγδα Κριτσαντώνη και τον γεωπόνο Μιχάλη Πικάση.
Τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Θήβας "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ" την γυναικεία χορωδία Λεύκτρων τα χορευτικά τμήματα της Άσκρης και Αλιάρτου.
Τους Συλλόγους  Γυναικών Θεσπιών,Ελλοπίας,Άσκρης τον "Δημόφιλο" Θεσπιών,τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Μαυρομματίου  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξηρονομής.

Τους χορηγούς
Οινοποιεία Ζαχαρία,Σεραφείμ Γ. Πρεβύζη,την Φάρμα Σαμπάνη στην Ασωπία, και το ειδησεογραφικο site permisospress για την βοήθειά του και την κάλυψη της εκδήλωσης.


Τις γυναίκες – μέλη του Συλλόγου και όχι μόνο που, με τα εδέσματα που ετοίμασαν, αλλά και τη γενικότερη παρουσία τους, αποδείχτηκαν άξιες οικοδέσποινες,τους επαγγελματίες του Νεοχωρίου για τα τοπικά αγροτικά προιόντα,Θύμιο και Φώτη Κοντό,Μάκη Π.Πρεβύζη,Γιάννη Πρεβύζη και Δήμητρα Τσουρέλη.Τους γιατρούς μας Ντίνο Μειδάνη,Θύμιο Μειδάνη,Αναστασία Αγγέλου και Ζωή Κακοσαίου.
 Τους κατοίκους του χωριού όλων των ηλικιών  που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Το ζεστό τους χειροκρότημα, τα χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπά τους και τα θετικά τους σχόλια αποτελούν για μας τη μεγαλύτερη επιβράβευση και μας δίνουν δύναμη αλλά και το κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση, να υλοποιούμε δράσεις που πραγματικά τιμούν και αναδεικνύουν το χωριό μας.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά…
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΟΙ "ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ"
Το Δ.Σ.
(Δείτε όλη την εκδήλωση ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ