Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Στη Θήβα οι πρώτοι πρόσφυγες-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Δήμος Θηβαίων : Ενημέρωση  για τη μετεγκατάσταση προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας Θήβας.

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι ξεκίνησε σήμερα (2 Ιουνίου 2017) η μετεγκατάσταση των προσφύγων που διέμεναν στο Ελληνικό προς το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Θήβας (πρώην εργοστάσιο Σαγίρογλου).
Στο Κέντρο παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου μαζί με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα προκειμένου να επιβλέψουν τη διαδικασία της εγκατάστασης, η οποία αφορούσε μέχρι το μεσημέρι περίπου 80 άτομα μαζί με τα παιδιά (οικογένειες) και πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα.
Η μετεγκατάσταση αναμένεται να  ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από το Δήμο Θηβαίων.



Οι πρώτοι πρόσφυγες στην πρότυπη δομή... από LAMIASTARGR

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. βαζω στοιχημα οτι το μπραβο δημαρχε το εχει γραψει μονος του χαχαχα

      Διαγραφή
  2. ευγε δημαρχε τεραστια επιτυχια να το γραψεισ στο βιογραφικο σου να σε ξαναψοφήουμε!!να το χρησημοποιήσεις στημ επομενη 4ετια στον προεκλογικό σου αγωνα να πείσεις τουσ μπουφους που σε εμπιστεύθηκαν.
    ΌΡΝΙΑΑΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δήμαρχε" στο στρατό σου έμαθαν να την εξασφάλιση της χώρας,την υπεράσπιση της Εθνικής ανεξαρτησίας,και την εδαφική ακεραιότητα της Πατριδας.Εσύ μάλλον κατάλαβες το αντίθετο απ όλα αυτα που σε δίδαξαν ή ανήκεις και εσύ στην πλέμπα της πολιτικής που κυβερνάει αυτή την στιγμή την ΕΛΛΑΔΑ μας.Θα μείνουμε άραγε με την απορία η ξέρουμε τι πάς να κάνεις κι εσύ στους πολίτες της πόλης σου ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ